Οι προφητείες μας βγήκαν αληθινές (Περί Νίκου Παπάζογλου)

Ο Νίκος Παπάζογλου μας έχει αποχαιρετήσει, για το δικό του καινούριο ταξίδι, στην γειτονιά των αγγέλων.

Μια προφητεία είπαμε να κάνουμε εκείνη ακριβώς την στιγμή που το μάθαμε… ότι το επόμενο Σαββατο-Κύριακο, οι εφημερίδες της χώρας μας, θα καπηλευτούν το νεκρό κουφάρι του προς το έλεος των χρημάτων. Όπως κάνουν και με κάθε νεκρό…
τα είχαμε αναφέρει και πάλι αυτά, μετά τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη, όπου έγινε το….
ίδιο και με εκείνον, όπως και με προηγούμενους, όπως θα γίνει και με τους επόμενους.

Έτσι λοιπόν η προφητεία μας για τα cd που θα προσφέρουν με τις κωλοφυλλάδες τους, βγήκε αληθινή!!! Θαύμα κυρίες και κύριοι, το είχαμε αναγγείλει και έγινε …. προσκυνήστε τους προφήτες του onNews.gr !!!

Η πρώτη εφημερίδα που μόλις πληροφορηθήκαμε πως προσφέρει τα cd του Νίκου Παπάζογλου, είναι ΤΑ ΝΕΑ. (Ενημερώστε μας αν κάνουμε λάθος γιατί δεν αγοράζουμε εφημερίδες και δεν μπορούμε να ξέρουμε για την πρωτιά)

Τους έχει ενημερώσει κάποιος εκεί, ότι αν θέλουμε να ακούσουμε τον Νίκο Παπάζογλου, που σίγουρα όλη η Ελλάδα τον ακούει αυτές τις ημέρες με ακόμα περισσότερο πάθος, μπορούμε να το κάνουμε… και μάλιστα υπάρχουν πολλοί τρόποι…

Μπορούμε να πάμε σε κάποιο δισκάδικο και να αγοράσουμε όλα του τα cd και τους δίσκους
Μπορούμε να κατεβάσουμε τα τραγούδια του από το διαδίκτυο
Μπορούμε να ακούσουμε Online τα τραγούδια του στο Youtube ( που οι περισσότεροι αυτό κάνουν )

Δεν περιμέναμε εσάς καλοί μου άνθρωποι… όχι δεν θα σας δώσουμε τα λεφτά μας ΡΕ !!!!!
Έχετε πάρει άδεια από τον νόμιμο κληρονόμο των πνευματικών του δικαιωμάτων ή έγινε όπως με τον Ρασούλη;;; Γιατί δεν νομίζουμε να έχει ήδη τελειώσει, τόσο γρήγορα, το θέμα της κληρονομιάς του και να τα κιμιάσατε μέσα σε μια βδομάδα.

Γιατι ΡΕ, δεν περιμένετε λίγο καιρό;;;; Έχετε γράψει στην φυλλάδα σας κάποιο αφιέρωμα σοβαρό για τον καλλιτέχνη αυτό; Του είχατε πάρει ποτέ έστω 1 συνέντευξη;; Είχατε ακούσει ποτέ έστω και 1 δίσκο του;;; Απαντήστε μας ΡΕ !!!!

Οι ερωτήσεις αυτές πηγαίνουν σε όλες τις εφημερίδες που έχουν σήμερα ή θα έχουν αύριο κάποιο cd του Νίκου Παπάζογλου ΔΩΡΟ!!!

Ιδού και τα ρεζιλίκια τους …. Περαστικά μας !!!!

ON-NEWS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Tέσσερα πόδια έχει ο λαγός
    τέσσερα και το ρίφη
    πρώτας γαμούν την πεθερά
    και ύστερα τη νύφη.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    "το νεκρό κουφάρι του";Αυτό είναι προσβολή νεκρού΄τί ήτανε ρε ο Παπάζογλου κανένα ζώο γιατί το κουφάρι είναι λέξη που γιά ζώα χρησοιμοποιήτε.
    Πρίν γράψετε κάτι ρε άθλιοι ημιμαθείς δήθεν αρθογράφοι τουλάχιστον μάθτετε στοιχειώδη Ελληνικά αγράμματοι.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Καλά κάνουν οι λαχανοφυλλάδες της δημοκρατουρίας, διότι δεν έχουν άλλους τρόπους να προσελκύσουν αναγνωστικό κοινό. Σκύλευση νεκρών, cd, ταινίες, εκπτωτικά κουπόνια, soft τσόντες, μεγάλοι διαγωνισμοί, κληρώσεις για αυτοκίνητα, φθηνές διακοπές κλπ. Προσεχώς θα μοιράζουν επίπλωση για το σπίτι, γυναίκες, τσίγκινα σωβρακάκια, και ξυραφάκια για να κόβουμε τις φλέβες μας.
    Τα στημένα και πληρωμένα ρεπορτάζ δεν είναι ικανά για να τραβήξουν κόσμο στα μαγαζάκια τους πλέον. Κάτι πρέπει να κάνουν, εργαζόμενοι (!) είναι και αυτοί.
    Όλες αυτές οι "μεγάλες" κωλοφυλλάδες έχουν καταντήσει σαν εγκυκλοπαίδιες. Σαν πεντόκιλα μοιάζουν!

    Πρέπει να ομολογήσω ότι έχουν όμως και μία χρηστικότητα ανεπανάληπτη. Τις προάλες έβαφα το σπίτι και με μερικές απο αυτές δεν λέρωσα το πάτωμα. Συγκεκριμένα "τα νέα" κάλυψαν άνετα ένα δωμάτιο. Απο αυτή την οπτική λοιπόν μπορεί και οι πωλήσεις που παρουσιάζουν να είναι πλαστές.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    "Ἱερά Ἑλλάδα", νὰ γίνω, λοιπόν, περισσότερο κακοπροαίρετος, λέγοντας ὅτι αὐτὸ ποὺ κάνουν οἱ φυλλάδες ὀνομάζεται σκύλευση.
    Ἀφοῦ ἐμεῖς εἴμαστε κακοπροαίρεται, ἀνάφερέ μας, σὲ παρακαλῶ, τὰ εὐγενῆ κίνητρά τους, γιὰ νὰ μᾶς ἀποδείξης ὅτι σφάλλουμε.
    Κυναίγειρος

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *