Το κατασκεύασμα του Μίκη αντί να πυρπολήσει καίγεται…

Τα γεγονότα, χιονοστιβάδα. Δύο διορισμένοι από το Μίκη ξαφνικά «ανακάλυψαν» και την όρασή τους και τις «ευαισθησίες» τους και αποχωρούν με επιστολές αόριστες και ηθικολογικές: Ο Στέφανος Ληναίος και ο Δημήτρης Καζάκης.
Δεν θριαμβολογούμε για το κατάντημά της «κίνησης αυτής» και των διορισμένων από το Μίκη που ακόμη και σήμερα που παραιτούνται, δεν μας εξηγούν επακριβώς το τι «ανακάλυψαν» μετά από 4 μήνες και….
παραιτούνται.

Απλώς θλιβόμαστε. Να τους βλέπουμε σήμερα να μιλάνε σαν Πυθίες.

Για ποια μεταστροφή μας λέει ο Ληναίος;

Μέχρι χθες μίλαγε για «νέο ξεκίνημα»!!!

Το πρώτο οργανωτικό, άκρως δικτατορικό «οργανωτικό» με Δημητροκάλλη, το είχε καταπιεί;

Ο μέγας καιροσκόπος, Καζάκης που μέσα σε λίγο καιρό έχει τσαλαβουτήσει σε πολλά «θολά νερά», το Σάββατο δεν κορδωνόταν δίπλα στο Μίκη στην Κερατέα;

Τι μεσολάβησε αυτές τις δύο ημέρες (Κυριακή και Δευτέρα) και ανακάλυψε αυτό που έλαμπε από την αρχή, ότι το «κίνημα Μίκη» ήταν κατασκευή με σπόνσορες και χορηγούς;

Αν το γνώριζε και παρέμενε μέσα για να «σώσει το Μίκη», όπως υπαινίσσεται, τότε είναι και ο ίδιος «λερωμένος».

Μας λέει ότι: «Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού… αλλά θεωρώ ότι το παρακράτος υπερίσχυσε»!!!

Δηλαδή έδινε αγώνα με το παρακράτος για να σώσει το Μίκη: «Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα»!!!

Δεν μπορεί ΠΟΤΕ να είσαι μέσα και δια οιονδήποτε λόγο σε ένα κατασκεύασμα του Σόρος ή αμερικάνικων υπηρεσιών, και να μη το καταγγέλλεις από την αρχή ανοικτά…

Αν πάλι το ανακάλυψε τώρα ο κ Καζάκης, γιατί δεν μιλάει συγκεκριμένα;

Αυτό το «συγκεκριμένο» μας το αποκρύβουν και οι δύο επιστολές των διορισμένων και όψιμα «ευαισθητοποιημένων».

Το έβαλαν στα πόδια γιατί έρχονται γεγονότα τα οποία θα τους εξευτέλιζαν εντελώς…

Και το παίζουν και υπέρ των «ανεξάρτητων κινημάτων» ενώ οι ίδιοι είχαν αποδεχτεί το ΔΙΟΡΙΣΜΟ τους!!!!

Η δειλία, τα μισόλογα και οι ηθικολογίες του τύπου «να σώσουμε το Μίκη» είναι χαρακτηριστικά των καιροσκόπων και χαμαιλεόντων…

Θα επανέλθουμε…

Δημοσιεύουμε τις επιστολές

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Σ. ΛΗΝΑΙΟΥ

Αγαπητέ Μίκη

Διάβασα σήμερα, στην επίσημη ιστοσελίδα, την αναπάντεχη, ολοκληρωτική μεταστροφή της ΣΠΙΘΑΣ και λυπήθηκα πάρα πολύ.

Όπως είναι φυσικό, μου είναι αδύνατο πλέον να συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σου. Δεν μου το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου, τον οποίο ξέρεις πολύ καλά.

Όπως ακριβώς έκανα κάθε φορά, στα 50 χρόνια της γνωριμίας μας που αποφάσιζες παρόμοιες, ακατανόητες, μεταστροφές. Θέλοντας πάντα να υπερασπιστώ το μεγάλο έργο σου και τους μεγάλους αγώνες σου που κάποιοι προσπαθούσαν και προσπαθούν, συστηματικά, να αμαυρώσουν.

Παραμένω μαχόμενος στις Ιδέες της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών της 1ης Δεκέμβρη και της 3ης Απρίλη.

Δεν θέλω όμως να έχω καμιά σχέση με την Κίνηση Εξαρτημένων Πολιτών της 11ης του Απρίλη 2011.-

Στέφανος Ληναίος

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ.ΚΑΖΑΚΗ

Αγαπητέ Μίκη,

Όπως σας έχω εξηγήσει λεπτομερώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση. Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού. Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Ουκρανία, την Γεωργία και αλλού.

Όμως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις θεωρώ πλέον ότι το παρακράτος υπερίσχυσε. Έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να προστατέψω το όνομα, την ιστορία και κυρίως την υστεροφημία σας. Δυστυχώς απέτυχα.

Όπως σας είχα εξηγήσει εξαρχής, προσωπικά έχω αφιερωθεί στην ιδέα του νέου ΕΑΜ. Την παλεύω, με τις λιγοστές δυνάμεις που διαθέτω, πολύ καιρό πριν υπάρξει η Σπίθα. Θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο με την ακλόνητη πεποίθηση ότι το νέο ΕΑΜ θα γεννηθεί. Όχι γιατί το θέλω εγώ, αλλά γιατί είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για το λαό και την Ελλάδα. Όταν δημιουργηθεί – μιας και είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει – προσωπικά θα βρίσκομαι στις γραμμές του, απλός στρατιώτης όπως ήμουν πάντα. Το δυστύχημα είναι ότι θα έχει απέναντί του και τους μελανοχιτώνες του παρακράτους που έχει διαλέξει τη Σπίθα για να τους εκκολάψει.

Αποχωρώ από την Σπίθα και την συμβουλευτικής σας, μιας και ο δρόμος που έχετε επιλέξει δεν έχει καμμιά σχέση με τον δικό μου.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης Καζάκης

http://www.resaltomag.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

47 Comments

  1. Ανώνυμος

    α)Για τον Μ.Θεοδωράκη: μέγας καλλιτέχνης, πολιτικά όμως αντιφατική προσωπικότητα. Μετά την πτώση της χούντας κι ενώ δραστηριοποιείται στην Αριστερά(;) κάνει την απίστευτη δήλωση "Καραμανλής ή τανκς". Κατά τη δεκαετία του '80 πρωτοστατεί στην δημιουργία επιτροπών ελληνοτουρκικής φιλίας, ενώ πολλά χρόνια αργότερα συμμετέχει ή υποστηρίζει αμφιλεγόμενες κινήσεις που αποτελούν έναν αχταρμά από την πατριωτική αριστερά ως την εθνικιστική λαϊκιστική ακροδεξιά. Ανάμεσα στα άλλα εκλέγεται και βουλευτής επικρατείας με τον Μητσοτάκη ενώ γίνεται και υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση του Δρακουμέλ από το 1990 ως το 1992(!!!). Και πολλά ακόμη που δεν θα φτάνανε ολόκληροι τόμοι για να αναφερθούν. Τα ίδια θα έλεγα πάνω κάτω και για το περιοδικό Ρεσάλτο, όπου μπορεί να συναντήσει κανείς μια ποικιλία άρθρων από αριστερούς, ανανήψαντες μαρξιστές ως νεο-ορθόδοξους βυζαντινολάγνους και "πατριωταράδες" της Μεγάλης Ιδέας.
    β)Για τον Δημήτρη Καζάκη: Καλό θα είναι ορισμένοι να ξεστραβωθούν και να δουν το βίντεο από το ΚΡΗΤΗ ΤV εδώ:

    http://www.youtube.com/watch?v=traqeS6W4zw

    και μετά ας ασκήσουν την "περισπούδαστη" (ή μήπως υπηρεσιακή και προβοκατόρικη;) κριτική τους. Ο άνθρωπος τα λέει πολύ απλά και κατανοητά και για όσους είναι άσχετοι περί τα οικονομικά.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Φ.Ε.2010 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ. ΠΛΗΡ. 6979 87 7878

    ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 2010
    == ======================= ==========
    ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ (α) πληροφόρηση των Πολιτών και (β) αποτελεσματικός έλεγχος της πολιτικής και των πολιτικών. οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνισή τους στην Εξουσία, άσχετα με το συμφέρον, την χρηστή διοίκηση και την ευημερία του Εθνους.Τελικά το σαράκι της κομματοκρατίας, πρόσβαλε όλο τον κοινωνικό ιστό, ώστε τίποτα να μην λειτουργεί έξω απ’ τις φατρίες, με στόχο την ανάπτυξη πίστης και αγάπης των πολιτών για την πατρίδα τους και σεβασμού στους νόμους της.
    Οι κυβερνώντες «κάνουν ότι θέλουν», και οι Πολίτες πληρώνουν «τα σπασμένα» τους.
    Πρόσφατα παραδείγματα :
    Υπογραφή του Μνημονίου – ρωτηθήκαμε οι Πολίτες ; ΟΧΙ !
    Χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες, νόμιμους και λαθραίους και δικαιώματος εκλέγειν / εκλέγεσθαι – ρωτηθήκαμε οι Πολίτες ; ΟΧΙ !
    Η παραμόρφωση της διδασκαλίας Ελληνικής Ιστορίας στα σχολικά βιβλία — ζητήθηκε η γνώμη των πολιτών ή έστω των ειδικών ; ΟΧΙ !
    Για τα ψέματα που μας έπνιξαν διαχρονικά οι κυβερνώντες όλων των χρωμάτων, λογοδότησε ή τιμωρήθηκε κανείς από τους περιούσιους εξουσιαστές ; ΟΧΙ !
    Τόλμησε πολίτης ή ομάδα Πολιτών να τους ελέγξει για τις ανήθικες χαριστικές διατάξεις που ψήφισαν για τους εαυτούς τους, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου ; ΟΧΙ !
    Για την είσοδό μας στην ΟΝΕ και ΕΥΡΩ, και μάλιστα με ψεύτικα στοιχεία που έκαναν την εθνική μας υπόληψη ρεζίλι, ενημερωθήκαμε για τους όρους και συνέπειες της μονομερούς «κυβερνητικής» ενέργειας, ; ΟΧΙ !
    Για το «Βατοπέδι», ενημερωθήκαμε τι ακριβώς συνέβη, ποιοί είναι υπεύθυνοι, και πότε/ πώς
    πρόκειται να τιμωρηθούν; ΟΧΙ !
    Τι γνωρίζομε για την εξέλιξη των Εθνικών μας θεμάτων, Β. Ηπειρο-Τσάμηδες, Μακεδονικό, Θράκη, ΑΟΖ με Τουρκία-Αλβανία, έλεγχο Αιγαίου, εκμετάλλευση ορυκτού μας πλούτου, Κυπριακό ; ΤΙΠΟΤΑ !
    Και το χειρότερο, η χαλάρωση των ηθών, η διόγκωση του ατομισμού σε βάρος του κοινωνικά ωφέλιμου και η συστηματική αποδόμηση του εθνικού μας παραγωγικού ιστού και της εθνικής μας ταυτότητας έχει μετατρέψει τον περήφανο λαό μας, σε οικονομικούς σκλάβους–καταναλωτές εισαγόμενων προϊόντων και ποδηγετούμενους ψηφοφόρους.

    Ωρίμασε πλέον ο καιρός που οι Πολίτες πρέπει να μάθουμε πως υπάρχουν λύσεις διαφορετικές από το δρόμο της καταστροφής που ακολουθούμε σήμερα. Να ενημερωθούμε για τα δικαιώματά μας και τις υποχρεώσεις μας. Το κυριότατο να μάθουμε πώς το κλειδί επιτυχούς αντιμετώπισης της αγνόησης του λαού, είμαστε οι ΙΔΙΟΙ οι Πολίτες.
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ :
    Τι σημαίνει δύναμη πίεσης και αντίστασης των Πολιτών όταν αποφασίσουν να συσπειρωθούν !
    Είναι σημαντικό, όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΜΕ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας. Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, και να βροντοφωνάξουμε προς πάσα κατεύθυνση :
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !

    Η Φιλική Εταιρεία 2010 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ. Είναι και παραμένει ο άγρυπνος φρουρός της χρηστής διοίκησης και προστασίας των πολιτών από κάθε είδους παρανομία σε βάρος του Εθνους, υιοθετώντας, όπου πρακτικά εφικτό, αρχές άμεσης δημοκρατίας που κατά τον Αριστοτέλη :
    «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΜΕΝ ΤΟ ΚΛΗΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ, ΤΟ ΔΕ ΑΙΡΕΤΑΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ»

    Με τον αποκλεισμό του εκλογικοὐ εργαλείου πιστεύεται ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ελαχιστοποιείται μέχρι μηδενισμού !
    Στόχος της Φ.Ε. 2010 είναι

    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΠΟΛΙΤΩΝ», ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1829, 180 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ! ! ! ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΥΣΕΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΔΗΛΑΔΗ :

    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    *

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΜΙΚΗ????????…………ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΑ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ…….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ 85 ΧΡΟΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    MONO ENAS SKOTINOS KATESTRAMENOS EGEFALOS DEN MPOREI NA DIAKRINEI TO MEGALIO THS PSIXHS KAI TOU PATRIOTISMOU TOU M.THEODORAKH. ELEOS ELLINARADES TA ISOPEDOSATE OLLA .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΝΑΙΙΙΙ ….

    Ωραία θά'ναι η φωτιά που θα ανάψει ΑΠΟΤΟΜΑ & ΞΑΦΝΙΚΑ απο το κόσμο!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    η Σπίθα δεν βλέπω να γίνεται φωτιά με Δημητροκάλληδες…

    όσο για το ρόλο του Μίκη, μεγάλος συνθέτης …αλλά δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά… για κανένα.

    Ωραία θά'ναι η φωτιά που θα ανάψει απότομα – ΞΑΦΝΙΚΑ απ' το κόσμο

    …που δεν θα ακούσει κανένα ΠΑΜΕ (να τους στείλει πάλι προς την Ομόνοια)

    …που δεν θα αφήσει τους δήθεν αναρχικούς με τη βοήθεια και των ΜΑΤ, να φύγουν (και πάλι) απο το Συνταγμα,

    …και όλοι μαζί, θα ξηλώσουν έναν-έναν τους ατιμώρητους διεφθαρμένους που ακόμα βρίσκονται στη Βουλή και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, βάζοντας τα να πληρώσουν αυτά την κακοδιαχείριση, τις υπερτιμολογήσεις και το απόλυτο ξεχαρβάλωμα του κράτους, που οι ίδιοι δημιούργησαν.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    εσυ φίλε 5.20 είσαι πονηρεμένος έτσι?

    Δεν ξέρεις για τον Μίκη τίποτα, μόνο σκόρπια λόγια και εξυπνάδες από ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ούτε στον άγγελο τους νερό, ο Μίκης έδωσε την ζωή του για την Ελλάδα και συνεχίζει να την δίνει ,ενώ θα μπορούσε να ήταν μέρος του συστήματος και κάθεται να απολαμβάνει τις δάφνες του.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    φιλε 4,13 θα ακουσεις πολλα ακομα
    το θεμα ειναι αν τα αντεχεις
    πονηρεψου, ψαξε κ μαθε

    Reply
  11. Ανώνυμος

    2.32 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ…

    Reply
  12. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...

    Και για του λογου το αληθες, για να μη σας κοροϊοδευουν, διαβαστε ορισμενες θεσεις που εχει το ΠΑΣΟΚ στο προγραμμα του για τους
    (λαθρο)μεταναστες, και βγαλτε τα συμπερασματα σας για το "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΜΕΤΩΠΟ.
    ===========================================

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει συστηματικά μια διπλή πολιτική: Πρώτον, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα που διασφαλίζονται με την ελληνική και διεθνή νομοθεσία και τις ανθρωπιστικές αξίες που χαρακτηρίζουν ένα σοσιαλιστικό κόμμα, και, δεύτερον, διαφύλαξη των συνόρων και αποτροπή παράνομης εισόδου μεταναστών διασφάλιση της δημόσιας τάξης με την καταστολή παράνομων δραστηριοτήτων τόσο από μετανάστες όσο και από οποιονδήποτε επωφελείται από το καθεστώς παρανομίας των μεταναστών.

    Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει στην συμβολή των μεταναστών στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας μας. Διακηρύσσει ξεκάθαρα την σταθερή και
    αδιαπραγμάτευτη θέλησή του να παρέμβει στα θέματα που αφορούν στους μετανάστες στους εξής κεντρικούς άξονες:

    Ενεργές πολιτικές κοινωνικής και οικονομικής ένταξης:
    – Υιοθέτηση πάγιων διαδικασιών επαναφοράς στη νομιμότητα των μεταναστών που εκπίπτουν από το καθεστώς νομιμότητας για τυπικούς λόγους.

    Υιοθέτηση ενός πλαισίου που θα διευκολύνει τη διατήρηση του καθεστώτος νόμιμης παραμονής.

    – Συμμετοχή των μεταναστών στην παραγωγική διαδικασία της χώρας κάτω από τους ίδιους όρους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και διευκόλυνση της κοινωνiκής ένταξης τους μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και συμμετοχής.

    Πολιτική για το Άσυλο

    – Πλήρης και εμπρόθεσμη εναρμόνιση του εθνικού δικαίου με όλες τις Κοινοτικές Οδηγίες, εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων και του ελληνικού δικονομικού δικαίου και απλοποίηση της διαδικασίας πρόσβασης στην αίτηση πολιτικού ασύλου.
    – Εξασφάλιση βασικών εγγυήσεων για το σύνολο της διαδικασίας.
    – Αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής των αιτούντων άσυλο στα κέντρα υποδοχής,δημιουργία ειδικών χώρων για παιδιά και γυναίκες, κοινωνική υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.
    -Παροχή ασύλου στα αποδεδειγμένα θύματα βασανιστηρίων, βιασμού ή άλλης μορφής ηθικής, φυσικής ή σεξουαλικής βίας.

    Πολιτικές για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

    Οι παράνομα εισερχόμενοι και διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα, που δεν έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα, θα πρέπει να απομακρύνονται από τη χώρα

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ο κ. Πισσαρίδης(απο την εφημερίδα το Βημα) ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με όσα λέγοντας ή ακόμα προτείνονται για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους: «Ποιόν θα ωφελήσει; Σίγουρα δεν θα ωφελήσει την ελληνική οικονομία, δεν ωφελήσει την Ευρώπη και κυρίως δεν θα ωφελήσει τις τράπεζες. Οι τράπεζες είναι αυτές που θα πληγούν ιδιαίτερα».
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΡΑ !
    Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΑΝ ΕΚΛΕΒΑΝ ΑΛΛΟΣ 300.000. 000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ 178.000.000 ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.
    ΠΑΓΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!

    Reply
  14. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ

    Και για του λογου το αληθες, για να μη σας κοροϊοδευουν, διαβαστε ορισμενες θεσεις που εχει το ΠΑΣΟΚ στο προγραμμα του για τους
    (λαθρο)μεταναστες, και βγαλτε τα συμπερασματα σας για το "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ" ΜΕΤΩΠΟ.
    ===========================================

    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    Το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει συστηματικά μια διπλή πολιτική: Πρώτον, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα που διασφαλίζονται με την ελληνική και διεθνή νομοθεσία και τις ανθρωπιστικές αξίες που χαρακτηρίζουν ένα σοσιαλιστικό κόμμα, και, δεύτερον, διαφύλαξη των συνόρων και αποτροπή παράνομης εισόδου μεταναστών διασφάλιση της δημόσιας τάξης με την καταστολή παράνομων δραστηριοτήτων τόσο από μετανάστες όσο και από οποιονδήποτε επωφελείται από το καθεστώς παρανομίας των μεταναστών.

    Το ΠΑΣΟΚ πιστεύει στην συμβολή των μεταναστών στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας μας. Διακηρύσσει ξεκάθαρα την σταθερή και
    αδιαπραγμάτευτη θέλησή του να παρέμβει στα θέματα που αφορούν στους μετανάστες στους εξής κεντρικούς άξονες:

    Ενεργές πολιτικές κοινωνικής και οικονομικής ένταξης:
    – Υιοθέτηση πάγιων διαδικασιών επαναφοράς στη νομιμότητα των μεταναστών που εκπίπτουν από το καθεστώς νομιμότητας για τυπικούς λόγους.

    Υιοθέτηση ενός πλαισίου που θα διευκολύνει τη διατήρηση του καθεστώτος νόμιμης παραμονής.

    – Συμμετοχή των μεταναστών στην παραγωγική διαδικασία της χώρας κάτω από τους ίδιους όρους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και διευκόλυνση της κοινωνiκής ένταξης τους μέσω της πολιτικής ενεργοποίησης και συμμετοχής.

    Πολιτική για το Άσυλο

    – Πλήρης και εμπρόθεσμη εναρμόνιση του εθνικού δικαίου με όλες τις Κοινοτικές Οδηγίες, εφαρμογή των διεθνών συμβάσεων και του ελληνικού δικονομικού δικαίου και απλοποίηση της διαδικασίας πρόσβασης στην αίτηση πολιτικού ασύλου.
    – Εξασφάλιση βασικών εγγυήσεων για το σύνολο της διαδικασίας.
    – Αξιοπρεπείς συνθήκες διαμονής των αιτούντων άσυλο στα κέντρα υποδοχής,δημιουργία ειδικών χώρων για παιδιά και γυναίκες, κοινωνική υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων.
    -Παροχή ασύλου στα αποδεδειγμένα θύματα βασανιστηρίων, βιασμού ή άλλης μορφής ηθικής, φυσικής ή σεξουαλικής βίας.

    Πολιτικές για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης

    Οι παράνομα εισερχόμενοι και διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα, που δεν έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα, θα πρέπει να απομακρύνονται από τη χώρα

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Μπράβο ΠΑΜΕΤ…ακριβώς τις ιδιες θεσεις εχει και η Αννα Νταλαρα και το ΠΑΣΟΚ φυσικα, θα τις αντιγραψω απο την ιστοσελιδα του κομματος για να τις δουν οι αναγνωστες….

    Φυσικα το σημαντικο σε ολες αυτες τις σαλτσες αυτα ειναι η ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ.

    Αυτα να λετε για τους ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και τους δουλευετε.

    Ποιος θα αποδασιζει εαν καποιος ειναι πολιτικος προσφυγας;;;; (δεν υπαρχουν τετοιοι βεβαια, ολοι ειναι λαθροεισβολεις)

    Εγγραφα εργασιας;;;; Προστασια;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ;;;;

    Νοσοκομειακη και ιατροφαρμκακευτικη περιθαλψη;;;;ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ;;;;

    Κοροϊδεψτε οσους ηλίθιους αγραμματους μπορειτε, παντα θα υπαρχουν ζωα που δεν θα μπορουν να διαβασουν ελληνικα και να σκεφτουν στοιχειωδως

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αντιγράφω από το πρόγραμμα του ΠΑ.ΜΕΤ, τις θέσεις τους για τους μετανάστες, γιατί πιστεύω πως αν κάποιοι πετάνε μια κουβέντα για λόγους εντυπωσιασμού, καλό είναι να την λένε ολόκληρη.Αυτό έπρεπε να κάνουν αν ήθελαν να πληροφορήσουν. Εγώ το ποστάρω όλο και τα συμπεράσματα, δικά σας.
    "Καμία εθνικότητα σε κανέναν μετανάστη. Μόνο
    έγγραφα εργασίας και προστασία του εργαζόμενου
    νόμιμου μετανάστη.
    Ανάληψη από την πλευρά του εργοδότη, της νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του μετανάστη, όπως και της ποινικής και αστικής ευθύνης απέναντι σε τρίτους, ή στο
    Κράτος.
    Μαζική παροχή πολιτικού ασύλου και ταυτόχρονη διευκόλυνση των μεταναστών στις χώρες προορισμού των.
    Απαγόρευση δια νόμου
    της εφαρμογής από ισλαμιστές που κατοικούν
    στην Ελλάδα, του νόμου της Σαρία.
    Άμεση επαναπροώθηση μεταναστών που
    αναπτύσσουν ανθελληνική προπαγάνδα, θρησκευτικό, εθνικιστικό και νεοοθωμανικό φανατισμό καθώς και αυτονομιστικές αντιλήψεις."

    Reply
  17. Ρεσάλτο

    Άλλος προβοκάτορας που λέει για "νέους στόχους" σε Αχαρνές και δίνει και τηλέφωνο.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ του "νέους στόχυς" Παπανικολάου οι οποίοι είναι γνωστοί για τα μαρξιστικά βιβλία που είχαν εκδόσει.
    Τέτοια ειναι η ποιότητα των εγκάθετων: να πετάνε λάσπες με κουκούλα…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    1,30 ΤΟ ΠΑΜΕΤ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?????

    Reply
  19. Ανώνυμος

    1.18 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ… ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ο Ληναιος καλα εκανε και εφυγε ετσι και αλλιως μαλακιες ελεγε στους λογους του που ειχα ακουσει ,καμμια σχεσει με το περιβαλον μονο ασυναρτησιες ελεγε Ο Καζακης εγινε φιρμα και καβαλησε το καλαμι ,αρα μας απεδειξε οτι δεν ειναι σταθερος ,βεβαια βοηθουν και τα πληρωμενα τσιρακια που προσπαθουν να σβησουν την Σπιθα του Μικη Ξυπνητε ρεεε και μην ψαχνετε για σωτηρες ολοι πουλημενοι ειναι Μονο οι πολιτες ενωμενοι θα σωσουν την χωρα μας και κανενας αλλος

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Πρακτορισκο της κακιας ωρας 1:20,

    Το ΠΑΜ υποστηριζει την ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ" στους λαθρομεταναστες

    Μια επισκεψη στην ιστοσελιδα του θα πεισει τον καθε απιστο (οι θεσεις ειναι στο κατω μερος της σελιδας)

    Reply
  22. Ανώνυμος

    1:20 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΠΑΜ δεν κολλανε, εκτος εαν γουσταρεις τους λαθροεποικους στους οποιους θα χορηγησει μαζικα πολιτΙκο ασυλο το ΠΑΜ

    καλο ειναι να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις θεσεις ολων των επιδοξων σωτηρων

    συμφωνω με το φιλο 12:18, αυτος που θα μιλησει ειλικρινα και μονο στο ονομα της πατριδας και των ελληνων θα ξεχωρισει και θα το νοιωσουμε ολοι (το πιθανοτερο ειναι μετα να εχει την τυχη των αγωνιστων του 21)

    Reply
  23. Ανώνυμος

    OSO LASPH NA RIKSETE GIA TO PAM DEN KATAFERNETE TIPOTA!!! TO PAM EINAI PATRIWTIKO KAI OPWS KANENAS PATRIWTHS DEN THELEI LATHROMETANASTES STH XWRA TOU ETSI KAI TO PAM. TWRA AYTOI OI BLAMENOI KLEFTARADES PIO PANW POU ANOIKOUN STO SAPIO SHMERINO SYSTHMA KAI EINAI BOLEMENOI MPOROUN NA LENE OTI THELOUN ANWNUMA. AN TO ELEGES OMWS EPONYMA… PAS… GIATI GIA THN PATRIDA EYXARISTWS SE SKOTWNA PRODOTH

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ????

    Reply
  25. Ο ΔΗΜΙΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ?

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Τι είδε στην επίσημη ιστοσελίδα ο Πασόκος Ληναίος και δε μας το λεει; Ξέρει κανείς να απαντήσει; Τι τον πείραξε; Εγώ δε βλέπω κάτι παράξενο στην ιστοσελίδα.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Θύμιος Παπανικολάου:
    Νέοι Στόχοι Λιοσίων, Αχαρνές, Αθήνα 13671. Τηλ.: 2102466228. Φαξ …
    http://www.neoi-stoxoi.gr/contact.php – Προσωρινά αποθηκευμένη – Πάντα φανατικός υποστηρικτής του Ντίνου Βρεττού κι όλων των άλλων υποψηφίων που υποστηρίχτηκαν από το Πασόκ!

    Reply
  28. Ανώνυμος

    προς 12,12
    αυτο ακριβως προσπαθουν να κανουν ολοι αυτοι που προδιδουν την ελευθερια
    μιλανε με υπονοουμενα και φανφαρες για να απογοητευσουν τον λαο και να τον αποπροσανατολιζουν.
    Οταν θα βγει καποιος να μιλησει με στοιχεια και πιστη στην ελευθερια θα το καταλαβεις
    εχε πιστη στην ψυχη σου, το καλο δεν χανεται μονο πολεμιεται

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Έχω βαρεθεί, κουραστεί και σιχαθεί την ΟΛΗ κατάσταση.
    Η διαφθορά έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και κανείς μας δεν μπορεί να ξεχωρίσει πλέον τι και ποιός ΔΕΝ είναι διεφθαρμένος!
    Ακόμα και να εμφανιστεί μπροστά μας ο Έλληνας, που θα μας οδηγήσει στη δόξα ξανά, εμείς θα αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις του.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Εγω παντως, παροτι δεν γνωριζω ποιοι κρυβονται πισω απο το ΡΕΣΑΛΤΟ, ουτε γνωριζω τον κ. Παπανικολαου, αντιλαμβανομαι ποιοι κρυβονται πισω απο το διδυμο ΑΠΟΧΗ(ή ΛΕΥΚΟ)- ΕΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…

    Δεν χρειαζεται και πολυ εξυπναδα αμα αναλογιστεις ποιος εξυπηρετειται απο αυτο τον ευνουχισμο…

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ο Μίκης Θεοδωράκης τώρα στα γεράματα μας αποκάλυψε πως πήγε στην Ουάσιγκτον, για να υπερασπιστεί τη "λύση"-Καραμανλή. Δεν μας είπε όμως τι κέρδος είχε ο ίδιος ή η οικογένειά του από τον Καραμανλή. Τι δουλειά έκανε ο βενιζελικός πατέρας του στη ναζιστική κατοχή;
    ΠΤ

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Το ΠΑΜΕΤ υποστηριζει ξεκαθαρα την παραμονη και την νομιμοποιηση των ΛΑΘΡΟΟΡΚ.

    Οσοι κοροϊοδευουν τον κοσμο με επαναστατικες κορωνες τη στιγμη που υποστηριζουν ανθελληνικες πρακτικες ειναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ και ΥΠΟΠΤΟΙ.

    Το θεμα δεν ειναι ποιοι κρυβονται πισω απο το ΡΕΣΑΛΤΟ αλλα …

    ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ;;;;;

    Reply
  33. Ρεσάλτο

    Προβοκάτορες, πίσω από το ΡΕΣΑΛΤΟ τα ονόματα είναι γνωστά.

    Ο Ιδρυτής είναι ο Θύμιος Παπανικολάου. Ρωτήστε για να μάθετε την ιστορία του.

    Εσείς που προβοκάρετε ΑΝΩΝΥΜΩΣ με πονηρές ερωτησούλες ποιοί είστε;

    Ποιάς υπηρεσία αγκάθετοι;

    Όποιος συκοφαντεί ανωνύμως δεν είναι απλώς σκουλήκι, αλλά κραυγαλέος προβοκάτορας…

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Tο ιδρυμα περαν του Ατλαντικου που λεει ο Καζακης ειναι ο Σορος.
    Παντως ο Καζακης, οταν μιλα για την Οικονομια και το Χρεος, ξερει πολυ καλα τι λεει.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΛΗΝΑΙΟΣ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!
    ΚΑΖΑΚΗΣ: ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΤΕΦΧΗΚΕ. ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ;
    ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ;
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΥΣΣΑ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕΤ.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Υπαρχουν πολλοι "σωτηρες" που εχουν εμφανιστει τωρα τελευταια και επιθυμουν να "μας σωσουν". Συνηθως οι προκυρηξεις τους εχουν θεσεις πανομοιοτυπες με τις κυβερνητικες….

    Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που εχει ως βασικη του θεση στο μεταναστευτικο την ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Λυπηρὴ κατάσταση. Δὲν ξέρω ποῦ εἶναι ἡ ἀλήθεια.
    Ἐλπίζω ὅμως νὰ ξεπηδήσῃ ἐπιτέλους κάτι "ὑγιές", ἀπὸ αὐτὸν τὸν τόπο.
    Κυναίγειρος

    Reply
  39. ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

    Ο Μίκης Θεοδωράκης για τους μετανάστες σε συντευξή του στο «Έθνος» της Kυριακής 13/9.
    «Aμερικανοί και Eυρωπαίοι είμαστε υπεύθυνοι, γιατί πήγαμε σε χώρες ειρηνικές και απροστάτευτες, τις βομβαρδίσαμε, τις καταστρέψαμε και τις βυθίσαμε στο πένθος και στην πείνα….
    …Έτσι, χωρίς σπίτια, χωρίς αγαθά, χωρίς δουλειά, εγκαταλείπουν τις χώρες τους, μόνο και μόνο για λίγο φαΐ. Aκόμα και σκουπίδια. Aυτά τα θύματα, που μπροστά τους νοιώθω τον εαυτό μου υπόλογο και ένοχο, είναι για μένα ιερά…»

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *