Ιδού το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Κωδική ονομασία «Μεγάλη Πιατέλα»

Του Κάπα Σαρδάμ

Το «Ξεκάρφωμα» αποκαλύπτει όλο το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, παρά την πρόσφατη κατάθεση στον ανακριτή πρέσβη Άλεξ Ρόντου ότι «δεν πρόκειται για σοβαρή υπόθεση»…
Το σχέδιο, που έφερε την κωδική ονομασία «Μεγάλη Πιατέλα», μαγειρεύτηκε σε κουζίνες μυστικών υπηρεσιών χωρών που έβλεπαν να θίγονται τα ενεργειακά τους συμφέροντα, με τις επιλογές του τότε πρωθυπουργού να προσεγγίσει τους αγωγούς της Ρωσίας προκειμένου να ενεργείται με μεγαλύτερη άνεση. Η επιχείρηση προέβλεπε τρεις φάσεις.

Πρώτη φάση: Εκπαιδευμένοι σεβριτόροι θα απήγαγαν το αυτοκίνητο του Κώστα Καραμανλή, ένα από τα άγρια μεσημέρια που επέστρεφε σπίτι του στη Ραφήνα. Φορώντας άσπρες μπλούζες, αφού εξουδετέρωναν την προσωπική του φρουρά προσφέροντας διάφορα μεζεδάκια, θα μετέφεραν τον πρωθυπουργό στη χασαποταβέρνα «Το Λιόπεσι». Εκεί θα τον ανάγκαζαν να δοκιμάσει αρνί ψητό, αρνί εξοχικό, αρνί καπαμά, αρνί σούβλας, αρνί κεμπάπ, αρνί ανοιξιάτικο, αρνί λαδορίγανη, αρνί πιλάφι. Αν επιζούσε –κάτι που ανέμεναν οι απαγωγείς-, θα ακολουθούσε το δεύτερο πιάτο: αστακομακαρονάδα, βοδινό ρόστο, γαλόπουλο κοκκινιστό, γλυκάδια μοσχαριού, γλώσσα πανέ, ζαμπόν περσιγιέ βρασμένο σε κρασί, μοσχάρι φρικασέ και –εννοείται- κοκορέτσι. Αν δεν άλλαζε πολιτική, θα ακολουθούσε η επόμενη φάση, με υπερόπλο τα γλυκά: μπουγάτσα, εκμέκ κανταϊφι, μπακλαβάς πολίτικος, λουκουμάδες, δίπλες, καρυδόπιτα, κέικ με 4 αυγά, κάστανα μον μπλαν, γρανίτα γιαρμάς, εκλέρ, εργολάβοι (όχι δημοσίων έργων) και –φυσικά- μελομακάρονα. Εάν επιζούσε –που ήταν και το πιθανότερο-, θα προχωρούσαν στην Τρίτη αλλά τελειωτική φάση: παγωτό κρέμα, παγωτό σοκολάτα, παγωτό παρφέ, παγωτό καραμελέ, μιλφέιγ, πουτίγκα με δαμάσκηνα, πραλίνα, προφιτερόλ, ραβανί, ρολάκια χουρμάδων, σάμαλι και –οπωσδήποτε- πάστα φρούτων. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από CIA, KGB, MIT, MOSSAD, EYΠ, Βέφα, Αργυρώ, Λαζάρου και Μαμαλάκη λένε ότι τελικά η απαγωγή πραγματοποιήθηκε, αλλά οι απαγωγείς, έντρομοι, ετράπησαν εις φυγήν, όταν διαπίστωσαν πόσο άντεχε στα βασανιστήρια!

Από τη νέα στήλη «Ξεκάρφωμα» της εφημερίδας «στο Καρφί»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *