Τελευταία Νέα

Πέντε χώρες της Ενωμένης Ευρώπης κάνουν κατάσχεση τις αποταμιεύσεις γήρατος των πολιτών τους…

Να είστε σίγουροι, ότι δεν θ’ αργήσει να έρθει και στην Ελλάδα!

Η κατάσχεση απο την κυβέρνηση, εν μέρει ή εν όλω, των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών

Πριν μερικές εβδομάδες η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, η Γαλλία και η Ουνγγαρία ανακοίνωσαν, ότι προτίθενται να κατασχέσουν ένα μέρος ή το σύνολο των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών τους (τις καταθέσεις τους για….
γερατειά). Για να μπαλώσουν τις τρύπες του προϋπολογισμού τους.

Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση εργάζεται ήδη από τον Οκτώβριο του 2010 στην ενσωμάτωση των ιδιωτικών ομολόγων γήρατος, που ανέρχονται στα 224 εκατομμύρια, στο δημόσιο ταμείο. Η Ιρλανδία πήγε ένα βήμα παραπέρα: Η κυβέρνηση της κρατικοποίησε τον Νοέμβριο του 2010 τα δισεκατομμύρια των αποταμιεύσεων γήρατος των πολιτών της. Στην Πολωνία η κυβέρνηση δεν είναι τόσο βάναυση, γιατί κρατικοποίησε (προς το παρόν) μόνο το ένα τρίτο των ιδιωτικών καταθέσεων γήρατος των πολιτών. Έτσι οι εισφορές που θα πληρώνει ο κάθε πολίτης στο συνταξιοδοτικό σύστημα, θα υπολογίζονται στο εξής διαφορετικά: Δεν θα πηγαίνει πλέον το 7 τοις εκατό στις ιδιωτικές συντάξεις (OFE), αλλά μόνο το 2 τοις εκατό, το υπόλοιπο 5 τοις εκατό θα πηγαίνει στις κρατικές συντάξεις. Δηλαδή οι (υποχρεωτικές) εισφορές των εργαζομένων, που προορίζονται για σύνταξη, θα πηγαίνουν στις τσέπες του κράτους. Και οι πολίτες δεν έχουν καμμία δυνατότητα να αμυνθούν εναντίον αυτής της μεταρρύθμισης.

http://logioshermes.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

 1. Ανώνυμος

  Τα ταμεία δεν έχουν λεττά τα επενδύσανε σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου πού εχουν πλέον μηδενική αξία!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ NEOΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ LEOPARD
  Με το βάση το άρθρο http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19018&Itemid=139 , οι προσκυνημένοι του τουρανο-κινεζοκινούμενου «defencenet.TR» (Με συντάκτες και Τούρκους!) ρίχνουν για ακόμη μια φορά μελάνι συσκοτίσεως στους έλληνες ώστε αυτοί να νομίσουν ότι το θέμα των πυρομαχικών έκλεισε λες και τα πήραμε! Δηλαδή στην ουσία αποκοιμίζουν τους μελλοθάνατους έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες αρματιστές και τους κοροϊδεύουν στα μούτρα ευθέως και στην ουσία προτρέποντας και βοηθώντας μάλιστα στην γενοκτονία που θα υποστούν από τον πάνοπλο άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρίας – Αλβανίας – Σκόπια – Τουρκία / Ρουμανία)

  Η δολιότητα τους ξεκινάει εντέχνως ακόμα και από την επικεφαλίδα που έβαλαν, λέγοντας ότι το θέμα (τάχα) «ΕΚΛΕΙΣΕ» και άρα βουλώστε το όσοι βροντοφωνάζετε περί εσχάτης προδοσίας εναντίον των εντολοδόχων μας πολιτικών!

  Έλληνες Αξιωματικοί φτύστε τους πληρωμένους ανθέλληνες του «defencenet» στα μούτρα όπου τους βρείτε διότι υποσκάπτουν μαζί με τους συμπαιγνιακούς πολιτικούς την γενοκτονία σας από τους στρατούς του μογγολικού άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» και σας εμπαίζουν. Τα βλήματα αυτά έπρεπε να είναι ήδη εδώ και χρόνια εντός των αποθηκών του ελληνικού στρατού και δολίως δεν τα προμηθευόντουσαν τόσα χρόνια όπως δολίως δεν παρήγγειλαν και τα ΒΜΡ-3 (επίσης απόρριψαν και τα ανανεωμένα ΒΜΡ1 της εταιρίας «Κιολεϊδης» Βόλου) και αντ’ αυτού έδιναν κατά παραγγελία στα διάφορα «defencenet» να αναρτούν παραπλανητικά κείμενα με σκοπό να κοιμίζουν συνεχώς τους έλληνες Αξιωματικούς λέγοντας τους ότι :

  «Να τώρα έρχονται, να τώρα ετοιμάζονται τα χαρτιά, να τώρα γίνετε η τελική διαπραγμάτευση» ….και ότι άλλο ελεεινό μπορείτε να φανταστείτε, ενώ θα έπρεπε να τους γαμησουν το αιδοίο που τους πέταγε και τους εβραίους ντολμέδες τάχα «έλληνες» πολιτικούς και τους μασόνους προδότες ανώτερους τους!

  Τι μας λέει το προδοτικό άρθρο λοιπόν;

  Έχουμε και λέμε:

  1) 353 Αρματα τυπου Leopard 2 HELL και 2A4.

  2) 1500 βλήματα DM63 + 7500 DMA1 = 9000 Αντιαρματικά βλήματα.

  3) Χωρητικότητα βλημάτων ανά άρμα: 43

  Διαιρέστε τώρα 9000 : 353 = 25 βλήματα ανά άρμα!!! Το άρμα έχει δυνατότητα ταχυβολίας μέχρι και 6 βολές ανά λεπτό που σημαίνει ότι σε 5 λεπτά είναι τελειωμένα σε μια αρματομαχία.

  Καταλάβατε τώρα την προδοσία και τον εμπαιγμό που γίνετε εις βάρος του ελληνικού λαού;;; Καταλάβατε τώρα έλληνες αξιωματικοί ότι σας προορίζουν για γενοκτονία ή θέλετε και άλλες εξηγήσεις;;;

  Δηλαδή τα βλήματα δεν γεμίζουν ούτε ένα άρμα μάχης!!!!

  και επιπλέον με την κίνηση αυτή πάνε να βγάλουν και τάχα πατριώτη τον τουρκοεβραίο ντολμέ Βενιζέλο – Τουργκούτσογλου υπουργού άμυνας της …Τουρκίας στην Ελληνο-Τουρκική συνομοσπονδία («Νέα Ωθωμανική Αυτοκρατορία») με πρωτεύουσα την Άγκυρα σύμφωνα με τις οδηγίες του προδοτικού ΕΛΙΑΜΕΠ.

  Και σ'ανώτερα!

  Υ.Γ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΩΘΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ "ΓΥΜΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

  ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ellhnkaichaos.blogspot.com

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Δεν χρειαζεται τσιπακι οι αυτοκτονιες δινουν και παιρνουν οι ηλικιωμενοι η τα φαρμακα θα πληρωνουν η το φαι τελειωμενη ιστορια ο ΚΑΙΑΔΑΣ ανοιξε και περιμενει ΠΕΛΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥΟΥΟΥ……………

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ή ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!

  Reply
 5. Ανώνυμος

  ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΧΟΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Τα ασφαλιστικα ταμεια με τι χρηματα κανουν αυτες τις αγορες με τις εισφορες μας προφανως.
  Μαλλον ειχε δικιο ενας φιλος που μου ειπε πως πρωτα θα μας πιουν το αιμα θα ξεφορτωθουν τα σαπιομολογα και μετα οι ηρωες ελληνες θα κανουν σταση πληρωμων σε ποιο χρεος ενας θεος ξερει
  Αφου θα τα εχουμε ηδη αγορασει

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ. ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΤΣΙ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  ΦΙΛΕ 7.05
  Ο Ιγνατιου ειπε οτι αγοραζουν παλαια ομολογα του ελληνικου δημοσιου
  τα Ασφαλιστικα Ταμεια και ιδιωτες.Σιγουρα κατι γινεται
  για κατι ετοιμαζονται αυτοι……….

  Reply
 9. Ανώνυμος

  Το διαβασα στον ξενο τυπο και την ιδια ακριβως σκεψη εκανα και ΄γω
  Εαν το κανουν θα το ανακοινωσουν η το εχουν ηδη πραξει μουλωχτα
  Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει
  Σε παλαιοτερη αναρτηση του blog ο Ιγνατιου ελεγε πως τις τελευταιες μερες ελληνικα ταμεια αγοραζουν τα ξεφορτωματα των ξενων τραπεζων
  Μηπως εχει καποια σχεση?

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *