ΚΑΤΗΓΟΡΩ


αναγνωστης

Κατηγορώ….Θα ξεκινήσω με την Δαμανάκη,που αρνήθηκε το ΥΠ.ΕΣ άλλα δεν αρνήθηκε να ψήφιση ΌΧΙ…
Τα κόκαλα, των πεσόντων του Πολυτεχνείου τρίζουν ,ελπίζω να τα ακούς…
Κατηγορώ….Τους 172 (Βουλευτές),που πάτησαν στα πτώματα των ψηφοφόρων τους ,για να μην τους διαγράψουν τα Φασιστικά αφεντικά τους ,καταψηφίζοντας το νομοσχ.
Κατηγορώ….Τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ που χτύπησαν άοπλους συνανθρώπους τους ,για να μην χάσουν την δουλειά τους,αν και είδη έχουν χάσει οι ίδιοι μέρος του μισθού τους και της σύνταξης τους,αλλά το χειρότερο έχουν χάσει την ανθρωπιά τους ,χτυπώντας …

… παιδιά και γριές,αλλά αφήνοντας ελεύθερους τους 200 αντιεξουσιαστες προχθές ,γιατί ποιος θα έκανε τραμπουκισμούς την επόμενη μέρα?????
Κατηγορώ…. Τους τραμπούκους που δουλεύουν για τις κυβερνήσεις,σπιλώνοντας ειρηνικές πορείες που εκφράζουν την γνώμη του λαού(να είστε σίγουροι κουφάλες εμείς δεν είμαστε μπάτσοι,όπου σας μαγκώσουμε θα σας ξεκανουμε)και είναι έτοιμοι να στερήσουν ζωές για να δημιουργήσουν τον εκφοβισμό στους πολίτες .(καλά οι Αμερικάνο/Εβραίοι δεν δίστασαν να σκοτώσουν 5000 κόσμο για να περάσει αυτό που ήθελαν…

Κατηγορώ….τους δημοσιογράφους,που δεν βγαίνουν να καταγγείλουν τα αφεντικά τους, για την εσκεμμένη πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν,καθημερινά.
Κατηγορώ…. τον Βγενοπουλο που ήταν η κύρια αιτία θανάτου των 3 τραπεζικών υπαλλήλων. Όλα για το χρήμα…..
Κατηγορώ….Κάθε βουλευτή και Υπουργό που πέρασε από την κοινωνία μας και έκλεψε η αδράνησε στα κλεψίματα που είδε και άκουσε …….
Κατηγορώ…..Κατηγορώ….. Κατηγορώ….Μα είναι τόσα πολλά που συμβαίνουν,δεν υπάρχει δικαιοσύνη….έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα.Λυπαμε αλλά όλα εδώ πληρώνονται,δεν θα ξεφύγει κανένας σας. Μετράτε μέρες και ώρες.
costas

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *