Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ

Γράφει ο PREDATORUS

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ!!

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΤΟ …..

ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΧΙ!!!

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Προς: Γερμανική Πρεσβεία
Καραολή & Δημητρίου 3,Αθήνα

ΨΗΦΙΣΜΑ

«Εδώ ‘ναι το πικρό το χώμα του Διστόμου. Ω, εσύ διαβάτη, όπου πατήσεις να προσέχεις.
Εδώ πονά η σιωπή, πονάει και η πέτρα κάθε δρόμου.Κι απ΄τη θυσία κι απ΄τη σκληρότητα του ανθρώπου…»

Γιάννης Ρίτσος

Οι κάτοικοι του Διστόμου παρίστανται σήμερα στη Γερμανική Πρεσβεία και διαδηλώνουν Ειρηνικά για το θέμα των Πολεμικών Αποζημιώσεων. Είμαστε εδώ κρατώντας ένα κερί στο χέρι για να τιμήσουμε τη μνήμη των 218 σφαγιασθέντων προγόνων μας.
Είμαστε εδώ για να σας θυμίσουμε οτι «η θυσία του ανθρώπου» είναι η δική μας λαμπερή ιστορία και οτι «η σκληρότητα του ανθρώπου» είναι η μαύρη σελίδα στη δική σας ιστορία.

Είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε πως δεν μπορείτε να έχετε μόνο απαιτήσεις απο τους Έλληνες.
Έχετε και ανεκπλήρωτα χρέη. Μας χρωστάτε το Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Κάντανο, το Χορτιάτη και άλλα 45 μαρτυρικά χωριά. Οι νέοι από το Δίστομο που ανάβουν απόψε ένα κερί έξω από την γερμανική πρεσβεία δεν το κάνουν για τα λεφτά της αποζημίωσης. Το κάνουν για την έμπρακτη αναγνώριση ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου που συντελέστηκαν στην κατοχική Ευρώπη. Για να υπάρξει μετά από 67 χρόνια δικαίωση των σφαγιασθέντων.»
Η Ομάδα Πολιτών «ΔΙΣΤΟΜΟ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ»

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ “ΔΙΣΤΟΜΟ-ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ” ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ H ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 44!!!

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ

Τον Ιούνιο θα εκδικαστεί ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης η προσφυγή της Γερμανίας κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας, με την οποία απορρίφθηκε η ένσταση της Γερμανίας περί ετεροδικίας και κρίθηκε νόμιμη η κατάσχεση γερμανικού ακινήτου κειμένου στην πόλη της Φλωρεντίας για την πληρωμή μέρους του ποσού που επιδικάστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια στους κατοίκους του Διστόμου. Η κατάσχεση αυτή, όπως είναι γνωστό, έγινε επειδή ο έλληνας Υπουργός της Δικαιοσύνης δεν επέτρεψε την εκτέλεση της απόφασης αυτής σε βάρος Γερμανικής περιουσίας που βρίσκεται στην Ελλάδα. Εκτός όμως από το έγκλημα αυτό που διέπραξε η Ελληνική Πολιτεία κατά του των θυμάτων του Διστόμου, το Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας μας έκρινε: α) ότι η Γερμανία έχει το δικαίωμα της ετεροδικίας και β) ότι τα θύματα της γερμανικής κατοχής δεν έχουν δικαίωμα ατομικής αγωγής κατά του Γερμανικού Δημοσίου και η αποζημίωσή τους είναι θέμα διακρατικών διαπραγματεύσεων, οι οποίες ουδέποτε έγιναν και ουδέποτε θα γίνουν αν δεν το επιβάλλει ο Ελληνικός Λαός.
Αν δεν είχε διαπράξει τα εγκλήματα αυτά η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ελληνική Δικαιοσύνη, θα είχε το δικαίωμα η Χώρα μας, μέχρι τις 15/1/2011 να παρέμβει στο Δικαστήριο της Χάγης υπέρ της Ιταλίας και να ζητήσει την απόρριψη της γερμανικής προσφυγής, ώστε να πάρουν οι κάτοικοι του Διστόμου ένα μικρό μέρος της αποζημίωσης που τους επιδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια (τα δικαστικά έξοδα). Δυστυχώς, η παρέμβαση αυτή δεν θα γίνει. Πρώτον, διότι έχουν προηγηθεί τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο εγκλήματα της Ελληνικής Κυβέρνησης και δεύτερον, διότι και χωρίς αυτά η κυβέρνησή μας δεν θα τολμούσε να παρέμβει.
Για τους λόγους αυτούς παρεμβαίνει το Συμβούλιό μας με την παρούσα ανακοίνωση και α) καταγγέλλει για μια ακόμα φορά την εγκληματική συμπεριφορά των ελληνικών κυβερνήσεων σε βάρος του Ελληνικού Λαού και υπέρ της Γερμανίας και β)καλεί το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης να σταθεί στο ύψος του, να μην καμφθεί από τις γερμανικές και φιλογερμανικές πιέσεις και να απορρίψει την γερμανική προσφυγή κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου της Ιταλίας, με την οποία επικυρώθηκε η κατάσχεση γερμανικού ακινήτου κειμένου στη Φλωρεντία της Ιταλίας προς μερική -έστω και ελάχιστη- αποζημίωση των θυμάτων του Διστόμου.

Αθήνα, 6 Ιανουαρίου 2011

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Μανώλης Γλέζος Ευάγγελος Μαχαίρας

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. PREDATORUS

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΜΕΤΕ ΩΡΕ!!!ΤΙ ΚΑΜΜΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΝΑ??

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ??

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!!

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

    ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες ευθυνονται για τη σφαγη στο διστομο.
    το διστομο ηταν χωριο εθνικοφρονων και δεν πηγαινε μαζι τους οποτε αποφασισαν να το εξοντωσουν και χρησιμοποιησαν τους γερμανους.
    κομματιασαν μερικους γερμανους αιχμαλωτους και πεταξαν τα κοματια τους στο χωριο, εν γνωση τους οτι οι γερμανοι θα καψουν το χωριο.
    αυτοι ειναι οι κομουνιστες!
    αδιστακτοι σατανικοι φονιαδες χωρις ιερο και οσιο!!!!
    σκοτωστε τους οπου τους βρειτε τους προδοτες!!!
    τα ιδια ακριβως καναν και στα καλαβρυτα, χορτιατη κλεισουρα καστοριας και αλα χωρια ελληνων εθνικοφρονων μη κομουνιστων/
    τσακιστε τα σοβιετικα κτηνη τους συνεργατες γερμανων ιταλων και βουλγαρων κατακτητων που σημερα μας το παιζουν αντιστασιακοι!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!
    ΞΕΚΟΛΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΤΟΥΣ!!!
    ΚΑΨΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!

    ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!!!
    ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΛΑΟΣ-ACTOSH-OBRAZ-DVERI-VMRO DMPNE-BMRO ειστε ολοι ιδιοι μισανθρωποι αλητες που διχαζετε τους λαους τους αιματοκυλιζετε και στο τελος δεν καταφερνετε τιποτα παραμονο να μας εκμεταλευονται αλλοι επειδη εσεις ως βαρβαροι θελατε να ικανοποιησετε τους ποθους σας ανοιτοι σαν τους σιιτες και τους σουνιτες που τσακωνονται συνεχως και ανατιναζονται οι μαλακες για να εχουν τα πουστρακια οι αμερικανοι τον ελεγχο!
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    οι φασιστες φανηκε ποσο ηλιθιοι ειναι και γελιοι μιας και δεν απαντησαν σε κανα δυο ευστοχα σχολια μου σε προηγουμενη αναρτηση του πρεταντορους.
    τα επαναλαμβανω λοιπον και παριμενο απαντηση.
    1)ποσο ανθελληνας ηταν ο ΦΕΡΑΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΘΟΥΡΙΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΧΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ……..ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΖΩΣΩΜΕΝ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ!
    2)ποσο ανθελληνας ηταν ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(πραγμα που δεν εχει ακουστει απο κομμουνιστη).
    3)ποσο ανθελληνας ηταν ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ;
    4)ποσο ανθελληνες ηταν οι μητροπολιτες ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΙΑΣΜΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΕΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΕΝΑΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ;
    5)ποσο ανθελλην ηταν ο ΠΑΠΑ-ΑΝΗΠΟΜΟΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;
    6)ποσο εβραιος ανθελλην ηταν ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ;
    7)ποιος εσωσε την ευρωπη απο την γερμανικη κατοχη την ΕΥΡΩΠΗ;
    8)ποιος την ΕΛΛΛΑΔΑ;
    9)ποσο ανθελλην ηταν ο ΣΤΑΛΙΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΜΩΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΚΗΝΙΤΕΣ;κλπ κλπ κλπ
    ζητω το κκε!!!!!!!!!!
    ΛΑΜΠΡΟΣ……

    Reply
  6. Ανώνυμος

    9.09
    ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ????
    ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.
    ΘΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥς.
    ΕΔΩ ΚΟΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    οι εαμοβουλγαροι κομουνιστες ευθυνονται για τη σφαγη στο διστομο.
    το διστομο ηταν χωριο εθνικοφρονων και δεν πηγαινε μαζι τους οποτε αποφασισαν να το εξοντωσουν και χρησιμοποιησαν τους γερμανους.
    κομματιασαν μερικους γερμανους αιχμαλωτους και πεταξαν τα κοματια τους στο χωριο, εν γνωση τους οτι οι γερμανοι θα καψουν το χωριο.
    αυτοι ειναι οι κομουνιστες!
    αδιστακτοι σατανικοι φονιαδες χωρις ιερο και οσιο!!!!
    σκοτωστε τους οπου τους βρειτε τους προδοτες!!!
    τα ιδια ακριβως καναν και στα καλαβρυτα, χορτιατη κλεισουρα καστοριας και αλα χωρια ελληνων εθνικοφρονων μη κομουνιστων/
    τσακιστε τα σοβιετικα κτηνη τους συνεργατες γερμανων ιταλων και βουλγαρων κατακτητων που σημερα μας το παιζουν αντιστασιακοι!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΚΟΥΦΑΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!
    ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!!!!!!!!!!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ιδου ο φασισμος δεν αναγνωριζει το διστομο επειδη το εγραψε κομμουνιστης αλλα οι απογονοι του χιτλερ στην ελλαδα και οι υποληποι ναζιστες χασαν τον πολεμο απο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ καθως τους πηδηξε ο ΣΤΑΛΙΝ στο σταλιγκραντ και εβαλε το σφυροδρεπανο στο ραιχσταντ οι ντοπιοι ναζιστες χασαν επισης τον πολεμο απο κομμουνιστες και τους τσουζει αλλα νικησαν στον εμφυλιο χαρη στους αμερικανους και τους αγγλους και χαιρονται αλλα ο καθε εθνικησταρος δουλευει για τον διεθνη ιμπεριαλισμο και για να σκοτωνονται οι λαοι!!!!!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Μπορούμε σήμερα να είμαστε όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ και να κοιτάξουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ή πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά για τόσους αιώνες και που μας στέρησε την πρόοδό μας; Δηλαδή να τρωγόμαστε μεταξύ μας; Πραγματικά δεν μπορώ να ισχυριστώ οτι γνωρίζω την νεώτερη ελληνική ιστορία (είμαι 45 χρονών). Ομως βρίσκω απαράδεκτο προς το συμφέρον της πατρίδας αυτόν τον σκυλοκαβγά παραπάνω. Το ψήφισμα που αναφέρεται παραπάνω θα έπρεπε, ανεξαρτήτως πεποιθήσεων και ιστορικής γνώσης να υποστηρίζεται από όλους μας. Αλλοιώς μην περιμένουμε να μας πάρουν στα σοβαρά όχι οι γερμανοί, οι τούρκοι, οι σκοπιανοί αλλά ούτε οι αφρικάνοι!!!!!!!!!!!! (Με κάθε σεβασμό στην ιστορική αλήθεια που ορισμένοι σχολιαστές ανωτέρω επικαλούνται)

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΧΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΑΝ 317 ΑΤΟΜΑ.

    Reply
  13. PREDATORUS

    ΚΤΗΝΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ!!!

    ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΑΥΘΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ , ΒΡΟΜΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΠΟΥΣΤΟΖΩΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΡΑΒΙΝΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΙ ΣΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΡΕ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΑΦΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ, Η ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ "ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ" "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" !!!!! Ο ΑΡΧΗ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΡΧΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ 90.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ 2.500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ , ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ (Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΒΑΛΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΣΤΟΣ ΛΕΦΤΑΣ ΓΙΟΣ ΡΑΒΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΜΩΥΣΗ ΧΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΣΕ 100.000.000 ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΟΛΟΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ, ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΑΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ, ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΜΠΑΡΟΣΟ-ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΥΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ, ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΟΜΕΡΑ ΣΚΑΤΑ , ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΛΙΘΏΜΑΤΑ, ΕΒΡΑΙΚΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    οι κομουνιστες εκαναν πολυ μεγαλυτερες θηριωδιες εις βαρος του ελληνικου λαου απο τους γερμανους ιταλους αλβανους και βουλγαρους κακτακτητες μαζι!!!
    δοξα και τιμη στους εκατονταδες χιλιαδες ελληνες σφαγμενους της κομουνιστικης εαμοβουλγαρικης θηριωδιας!!!!
    αιωνια καταρα στους προδοτες εαμοβουλγαρους κομουνιστες σαν το σοβιετικο κτηνος πρετατορους!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΡΕ 6.56 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΟΜΟΥ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ;
    EΙΛΗΚΡΙΝΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ;
    OΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΥΦΟΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΟΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ…ΚΟΙΝΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΡΕ PREDATORUS ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΙΑ? ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΝΓΚ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΟΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΘΩΟΙ, ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΟΥΓΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ(TΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ) KAI ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *