Αποφύγετε το ξεφλούδισμα του μαυρίσματος

Επιτέλους, μετά από ώρες ηλιοθεραπείας, καταφέρατε να αποκτήσετε το μαύρισμα που τόσο πολύ επιθυμούσατε! Πως όμως θα το διατηρήσετε και θα αποφύγετε το ανεπιθύμητο ξεφλούδισμα του δέρματος, το οποίο πέρα από τις αντιαισθητικές διχρωμίες που δημιουργεί, είναι και πάρα πολύ επικίνδυνο για την επιδερμίδα σας;…

Το σημαντικότερο όλων, είναι η πολύ καλή ενυδάτωση!Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να βάζετε την ενυδατική κρέμα σώματος σας πρωί και βράδυ μετά από το μπάνιο σας.Βέβαια αν θελήσετε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο την «κλειδωμένη» υγρασία της επιδερμίδας σας, χρησιμοποιήστε λίγο αμυγδαλέλαιο, το οποίο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και άοσμο. 
Προσθέτοντας, αν θέλετε, λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, μπορείτε να του δώσετε και το άρωμα που εσείς επιθυμείτε.Αξίζει να σημειωθεί πως και το baby oil έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.
Είστε από τις γυναίκες που δεν τους αρέσει η λιπαρή αίσθηση του λαδιού; Χρησιμοποιήστε το στο ντους και πιο συγκεκριμένα ενώ είστε ακόμα βρεγμένη. Απλώστε το λοιπόν στην επιδερμίδα σας και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. 
Στη συνέχεια σκουπιστείτε ταμποναριστά και απαλά με την πετσέτα σας, έτσι ώστε να αφαιρέσετε μερική ποσότητα, αφήνοντας ένα μέρος της να εισχωρήσει στο δέρμα σας και να το ενυδατώσει. 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *