«ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ»… Ποιοι είναι οι δύο βουλευτές πίσω από την απαράδεκτη τροπολογία για τα δάνεια των κομμάτων

ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ
ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Με μία απαράδεκτη βουλευτική τροπολογία που γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση τα κόμματα ρυθμίζουν -υπέρ τους- τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν με τις τράπεζες.
 Συγκεκριμένα, δύο βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων, ο Κώστας Καραγκούνης (ΝΔ) και ο Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) κατέθεσαν τροπολογία για τα… ακατάσχετο της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων που χρωστούν στις τράπεζες. Παρότι ήταν… και εκπρόθεσμη, ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε ότι την κάνει αποδεκτή.

 «Ακατάσχετο και ανεκχώρητο»…

Το περιεχόμενο της τροπολογίας αποτελείται από 2,5 σειρές. Τις εξής; «Ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο».

Αναμένεται η τοποθέτηση της αντιπολίτευσης. Μέχρι στιγμής, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έψεξαν την τροπολογία, αλλά μένει να τοποθετηθούν επισήμως οι εισηγητές όλων των κομμάτων.

Νωρίτερα σήμερα ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος παραδέχθηκε ότι από τα χρέη του κόμματός του, τα 14 εκατ. ευρώ είναι οι απλήρωτοι τόκοι από το 2013, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχσει δημοσιεύσει ισολογισμό ως οφείλει από τον νόμο.

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ορίστηκε η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, επί των επίμαχων άρθρων που αφορούν την ονομαστικοποίηση των κουπονιών και τη δυνατότητα χρηματοδότησης των κομμάτων από ΝΠΙΔ.

http://harryklynn.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *