Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα…

Κατάπιε την γλώσσα της η Τατιάνα Στεφανίδου μόλις πληροφορήθηκε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης μέσω τηλεφωνημάτων και sms που έγινε στην ίδια την εκπομπή της… Η δημοσκόπηση αφορούσε το αν συμφωνεί το τηλεοπτικό κοινό ή όχι με την δημιουργία του περιβόητου πλέον τείχους στον Έβρο ώστε να αποτρέπεται η εισροή λαθρομεταναστών από τα χερσαία μας σύνορα με την…..
Τουρκία…

10.200 ψήφισαν και τα αποτελέσματα είναι συνταρακτικά….

το βίντεο εδω

Λίγο πάνω από το 95% δήλωσε ότι θέλει να δημιουργηθεί το τείχος. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν αφήνει και πολλά για ανάλυση. Φυσικά δεν μιλάμε για μια εκπομπή τυχαία κάποιου “ γραφικού εθνικιστή” σ’ ένα μικρό κανάλι με συκεκριμένο κοινό, αλλά για μια εκπομπή της οποίας η παρουσιάστρια εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει μια πολυπολιτισμική θέση ανοχής στους λαθρομετανάστες και εμμέσως πλην σαφώς προσπαθεί να μας δείξει πόσο ρατσιστές και ακραίοι είμαστε!

Βέβαια η κριτική από τα Βόρεια προάστια της Αθήνας είναι πολύ εύκολη… Η λογική “ μακριά από τον απ’ αυτό μας κι όπου θέλει ας είναι” χαρακτηρίζει όλους όσους προσπαθούν να περάσουν αυτήν την άποψη.

Γι’αυτό προσωπικά είμαι της άποψης ότι αν είναι να αναγερθεί τζαμί στην Αθήνα να αναγερθεί στην Εκάλη ή στην Πολιτεία καθώς κι ένα δεύτερο στην Γλυφάδα… Κι αν ζηλεύει και η Θεσσαλονίκη του πολυπολιτισμένου Μπουτάρη να κάνει κι αυτή ένα στο Πανόραμα, να ξυπνάνε οι μεγαλοπροοδευτικοί …σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί…

Όσο για το τείχος θεωρώ ότι είναι μεν καλό να γίνει ως αποτρεπτικό μέσον, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα… Επειδή γνώρισα κάπως τα 12,5 χιλιόμετρα χερσαίων συνόρων στον Έβρο κατά την διάρκεια της θητείας μου (ναι καλά καταλάβατε ήμουν από τους “ βλάκες” που πήγα στα σύνορα), νομίζω ότι είναι πολύ εύκολη η φρούρησή τους. Να γίνει το τείχος αλλά με παράλληλη επιτήρηση και στο ποτάμι (Έβρο), απ’όπου και περνούν οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αφού και οι δουλέμποροι που τους μεταφέρουν ξέρουν ότι αν τους αφήσουν σε δύσβατες όχθες δεν θα έχουν προβλήματα να τους εντοπίσουν… Φυσικά όλα αυτά είναι δώρον άδωρον αν δεν απαλλαχτεί η ηπειρωτική Ελλάδα και ιδιαίτερα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού οι λαθρομετανάστες έχουν εγκαταλείψει σε μεγάλο βαθμό την επαρχία, από όλους όσους βρίσκονται εδώ παράνομα. Η επαναπροώθησή τους στις χώρες τους ή σε άλλες χώρες είναι επιβεβλημένη αν θέλουμε να πούμε ότι κάνουμε δουλειά και ανακουφίζουμε και τους Έλληνες πολίτες, αλλά ακόμη και για τους αλλοδαπούς νόμιμους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα.

filologos10

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

100 Comments

  1. Ανώνυμος

    παιδιά νομίζω ότι κάνετε λάθος. οι καημένοι οι λαθρομετανάστες είναι κι αυτοί παιδιά του Θεού όπως όλοι μας.Μετανοείτε λοιπόν πουσταράδες και ανοίξτε τους τις πόρτες των σπιτιών σας να σας γαμίσουν τις κολάρες σας.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ
    ΜΟΓΓΟΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΚΙΝΕΖΙΚΟΠΑΙΣΤΑΝΟΑΛΒΑΝΟΑΛΟΓΟΜΟΥΡΑ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    11.08 Επιτελους καπιος που ανεφερε το πραγματικο προβλημα, μπραβο φιλε μου οτι πιο σωστο εχω διαβαση μεχρι τωρα !!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    <Αν μπορούσαν όλοι αυτοί, οι δημοκράταροι, να καταλάβουν κάτι πολύ απλό μα εξαιρετικά απλό, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση στη χώρα μας.
    Η Ασία μαζί με την Αφρική δυστυχώς (και το εννοώ το δυστυχώς) έχουν πάνω από 5, πέντε δισεκατομμύρια πεινασμένους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Δεν αρκεί ούτε το οξυγόνο που υπάρχει στον χώρο της Ελλάδας μας για να αναπνεύσουν. Συνεπώς η όποια ανοχή, η όποια προσπάθεια στήριξής τους, εκ μέρους μας δεν λύει το πρόβλημά τους. Απλά κ. Νταλάρα και λοιποί κουλτουριάρηδες το πολλαπλασιάζετε, απ' ότ,ι αποδεικνύεται στην πράξη, μεταφέροντας το και στην Ελλάδα μας! Και μη μου πείτε ότι δεν θα πηγαίναμε μπροστά αν δεν είχατε εσείς η σοσιαλίστρια, φτηνό υπηρετικό προσωπικό στο σπίτι σας, όπως και τόσοι άλλοι ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ συμπατριώτες μας. Γιατί το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε ξεκίνησε από τη στιγμή που η κυρία Χ. υπαλληλάκος, στην τράπεζα ή στο Δημόσιο, συμφώνησε με το κεφάλαιο και απέκτησε (φτηνή) οικιακή βοηθό!!! Καλό είναι στη δουλειά να φτιάχνετε τα νύχια σας και στο σπίτι να τα βρίσκετε όλα έτοιμα! Γι' αυτό ισχύει απόλυτα για μας το "μωραίνει ο Θεός όν βούλεται απολέσει!" Στα επόμενα είκοσι χρόνια, τα παιδιά μας θα πρέπει να μαθαίνουν κινέζικα, ινδικά (και είναι και πάρα πολλές διάλεκτοι) αφρικάνικα, αν θέλουν να επιβιώσουν. Γιατί ας μην κρυβόμαστε έχουμε 5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Έτσι με υπογεννητικότητα, 0,5 ανά Ελληνίδα και υπεργεννητικότητα των εισβολέων, με μαθηματική ακρίβεια, ο κόσμος του επόμενου αιώνα, θα μελετά για μια φυλή των Ελλήνων, που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όπως και οι Ίνκας!
    Και για να μη νομίσετε ότι δεν ενδιαφέρομαι για τον κόσμο γύρω μου, σας ενημερώνω ότι υιοθέτησα μέσω της «Actionade» δύο παιδιά της Αφρικής.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    THA DOUME TI THA PEI H TATIANA KAI O NIKOS OTAN ENA APO TA PAIDIA TOUS EMFANISTEI ME ENAN LATHRAIO METANASTH, WS SYZYGO H FYNAIKA TOU. EKEI THA EINAI TO ALHTHEINO GLENDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    12:03 π.μ. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ;;;
    ΡΕ ΣΥ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΗΛΙΚΩΝΗ;
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΣΟΝΤΕΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΕΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΟΓΓΟΛΑ!
    ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΧΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΡΕΖΕΡΒΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΛΙΟΜΟΓΓΟΛΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    εχετε παρει πρεφα οτι στην ημαθια ,στο νοσοκομειο της βεροιας,εφημερευει μονο ενας ειδικευμενος χειρουργος αντι για δυο οπως γινοταν εδω και αμνημονευτα χρονια,με αποτελεσμα σε περιπτωση δυσκολου χειρουργειου η θανατηφορου ατυχηματος ο κοσμακης θα θρηνησει θυματα και δεν το ξερει γιατι του το κρυβουν οι υπευθυνοι του νοσοκομειου,οι πολιτικοι του νομου καθως καιο τοπικος τυπος που κανει πως δεν ξερει τιποτα ενω ξερει σαφως αλλα τα εχει κανει πλακακια με ολους.και που να δειτε τους ειδικους γυναικολογους πως εφημερευουν.πολλες φορες απο το σπιτι τους χωρις ειδικευομενο.σκεφτητε το παιδι στην κοιλια της μανας να μην πηγαινει καλα,να πρεπει να κανει καισαρικη τομη σε λεπτα και να τον βοηθαει ο θυρωρος του νοσοκομειου…..ολα αυτα συμβαινουν κατω απο την σοφη εμπνευση και υψηλη καθοδηγηση του διοικητου του νοσοκομειου [καιτων εξ ισου σοφων συμβουλων του] που εφτιαξε αυτο το εγκληματικο προγραμμα εφημεριας για τους κατοικους του νομου.και δεν μιλαει κανενας.φανταστικο και ομως αληθινο.το ιδιο ισχυει για τους παθολογους που εφημερευουν με ενα ειδικο γιατρο και δυο εφημερευοντες ειδικευομενους [παληα δυο ειδικους και τρεις τουλαχιστον ειδικευομενους].ερε θα κλαψουνε μανουλες και θα κυνηγανε διοικητες και συμβουλους με τα ματσουκια σε δρομους και σε πλατειες.και οποιος εχει αμφιβολιες δεν εχει παρα να ρωτησει καποιον απο τι ειδικοτητες που ειπαμε και θα σας αποδειξει αμεσα την αληθεια.και οχι ερωτηση στους παρατρεχαμενους γιατι θα βγει ζημιωμενος και κακο του κεφαλιου του. 1112011

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Στο παιχνιδι eRepublik αυτη την στιγμη γινετε πολεμος αναμεσα Βουλγαριας/Ελλαδας και των συμμαχων τους, εναντιων Τουρκιας/ΦΥΡΟΜ και των συμμαχων τους.
    Ελατε να βοηθησετε την Ηλεκτρονικη Ελλαδα και να παιζετε ενα παιχνιδι οπου εκτος τον πολεμο, μπορειτε να δημιουργήσετε εταιρειες, να τις βαλετε στο χρηματιστηριο, να παιζετε στο χρηματιστήριο,υπηρετηστε στον Ελληνικο Στρατο, να γινετε μελος ενος κομματος, να γινετε βουλευτης, ακομα και προεδρος της χωρας, να κανετε εφημεριδα και να γραφετε τα αρθρα σας και αλλα πολλα.
    Κυριως να γνωρισετε την Ελληνικη ηλ.κοινοτητα στο τσατ της Ελλαδας.
    ακολουθηστε τον λινκ αυτο:

    http://www.erepublik.com/en/referrer/Iggy+Rock

    προσεξτε το μαιλ σας ωστε να κανετε επιβεβαιωση του λογαριασμου σας, αποφυγετε yahoo, προτιμηστε ελληνικα μαιλ προβαιτερς.
    Αν δεν παρετε επιβεβαιωση προσπαθηστε ξανα με διαφορετικο μαιλ.
    Η e-Hellas σας περιμενει.

    Οδηγος νεων παικτων:
    http://www.erepublik.com/en/article/new-players-guide-2011-1-1-by-hellenic-infantry–1630881/1/20

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ Κ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΦΡΑΧΤΗΣ 100ΧΛΜ ΚΑΙ 80.000 WΑΤΤ NA KLASOYNE PATATES OI MPATSOI KAI TA MAT. EΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ ΜΟΝΟ
    ΑΛΛΑ 1000……………..

    ΠΑΝΤΟΥ,
    ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΚΟΦΗΜΑ ΜΕΡΗ
    ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΙΥΝΑ.

    ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ-ΧΑΡΤΙΑ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟΥΣ
    ΞΕΝΟΥΣ.
    ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
    ΕΙΝΑΙ Α Ν Ο Η Τ Ο Σ
    ΚΑΙ
    ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ.

    Η' ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ-ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ)ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΓΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ?

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΙΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ειναι λαθρολαγνα…τι να σου κανει ο χοντροκωλης ο λατος….
    εκει στο δελφιναριο,ολες που ειχε γευτει ηταν σαν αραπικο φυστικι……ψαχνει τον αραπη της ζωης της

    Reply
  17. Ανώνυμος

    μαγκες,,,ολα ενταξει
    ετοιμαζω την αναδιανομη του παγκοσμιου πλουτου και λυνω το προβλημα

    Reply
  18. Ανώνυμος

    αυτη η σκυλας γεννα πρεπει να παρει πολλα μαθηματα.συνεχως παρουσιαζει θεματα που εχουν να κανουν με μειονοτητες και περιπτωσεις ξενων που αγαπησαν ελληνιδες η το αντιστροφο.το ολο κακο ξεκινησε απο το 2005 με τη σειρα αρχιπελαγος και συνεχιζεται με τις σημερινες σειρες σε ant1 και alpha.θελουν να μας οικειοποιησουν με τους μπασταρδους τουρκοσπορους για να μας φανει πιο γλυκια η ψ@@η που θα φαμε στο τελος.βαλτο ειναι το μπουρδελοκαναλο αλλα ο κοσμος ξερει να τιμωρει και θα το δειτε μπροστα σας

    Reply
  19. Ανώνυμος

    εξω ολοι οι ξενοι και οι αναρχοκομουνιστες απο την ελλαδα!!!
    καρκινο στη βρωμομουναρα της πουτατιανας που ξεκολιαζονταν με τουρκους και μουσουλμανους στο αμβουργο οταν ηταν φοιτητρια η ψωλα!!!
    ειχε βουιξει ο τοπος απο τις παρτουζες με αραπηδες της αρχικαριολας…

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΑΡΚΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΕΤΣΙ:
    1)ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,ΔΩΡΕΑΝ.
    2)ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ.
    3)ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ(ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΧΤΕΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ),ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΙΣΤΡΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥ,ΠΑΡΑ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.
    ΤΟ 96% ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ,ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΚΚΕ-ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ/ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ)ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.
    ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    1245 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΑΠΟΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Η μοναδικη λυση ειναι στειρωση ολων των τριτοκοσμικων(νεγρων, πακιστανων, γυφτων, κ.α.), και μετα χορηγηση μεσω εμβολιων ιων σε αυτους. Ετσι αφου μειωσουμε τους πληθυσμους τους δεν θα στελνουν αποικους, π.χ. αμα η γη ειχε 600-700 εκατ. και οχι 7 δις δεν θα ειχαμε προβλημα. Επισης αμεση εκτελεση αναρχοαριστερων ανωμαλλων παιδεραστων πρακτορων των διεθνιστων και του Σορρος(αντιφα, συριζα, αντιρατσιστες, κ.α.). Ολα αυτα θα λυσουν αμεσα το προβλημα και θα ανασανουμε και εμεις και ο πλανητης απο το περιτο βαρος.

    Reply
  23. Ανώνυμος

    1133 ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ…ΑΣΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ.ΑΝΤΕ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ…ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙΣ ΕΕΧΟΥΝΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Τέτοια κωλοπιλάλα ξαφνικά,να προστατέψουν τον
    τόπο μας,δεν μου κάθεται καλά.Κάτι παίζει.
    Αλλά οσο κι΄αν προσπαθώ να καταλάβω που το πάνε,
    δεν το καταφέρνω,μέχρι στιγμής.
    Τέτοια στροφή 360 μοιρών απο τους προδότες,που
    το πρώτο πράγμα που έκαναν,ήταν να νομιμοποιή-
    σουν τους λαθρομετανάστες,είναι ύποπτη.
    Μήπως κάποιος καχύποπτος,μπορεί να μου απαντήσει

    Reply
  25. Ανώνυμος

    AΛΛΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ..Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ…ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΕΣΤΗ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ?ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΜΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΗ ??
    ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΕΣ(ΟΙ) ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ . Α ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ? ? ?

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Όσοι πιστεόυν ότι τα λαμόγια τού κατεστημένου θα κάνουν φράχτη είναι πολύ αφελείς!! Είναι άλλο ένα θέμα για να αποσπάσει την προσοχή των Μαζών από τα τρέχοντα επιβλαβεί για την χώρα γεγονότα!!! Όλοι ασχολούντε με τον Μπουχέσα τον Παγκαλο και τον φράχτη στην Θράκη, την ίδια στιγμή που ο προδότης ψευταράς ΓΑΠ ξεπουλάει την χώρα στούς Τούρκους και όχι μόνον!!!!

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ 2000VOLT ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΓΥΦΤΟΙ) ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ 50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ.

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΚΩΛΑ Ε? ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΥ -ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΑΣΑΛΙΩΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟΛΟΥΣΜΕΝΟ ΚΑΝΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    TATIANA ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΚΙ ΑΝ ΝΙΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ…ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΕΛΗ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.(ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ…

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΛΑΘΡΟΤΑΤΙΑΝΑ? ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ? ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ? ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΜΩΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ…ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΠΙΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΜΕΡΙΑ….ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΝΑ….

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΝΑ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ Γ Ο 11:33 ΕΙΜΑΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ. ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    @11:50
    ..και γιατί να μαζέψεις τα διαμελισμένα πτώματα ρε μεγάλε; Τα αφήνεις εκεί να τα βλέπουν και οι επόμενοι για να χέζονται και να μην τολμάνε καν να περάσουν.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Σας έχω γράψει σε πολλά θέματα σχετικά με το φραχτη.
    Ο φραχτης δεν είναι δικαίωμα , είναι υποχρέωση .
    Τα σύνορα πρέπει να είναι κλειστά για τον οποιονδήποτε είτε θέλει να μπει είτε θέλει να βγει.
    Ο λόγος απλός . Αυτός που μπαινοβγαίνει από αφύλακτη συνοριακή γραμμή κάτι παράνομο θέλει η να βάλει η να βγάλει.
    Τώρα όσον αφορά αυτούς που τους πήρε ο πόνος για τα προβλήματα των λαθρομεταναστών δεν έχω ξαναδεί πιο υποκριτές ανθρώπους.
    Για την συγκεκριμένη δεν θα σχολιάσω γιατί είναι σα να σχολιάζω τη Μαρία Αντουανέτα.
    Θα μιλήσω όμως για τους επισήμους πολέμιους του φραχτη ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κα.
    Κύριοι πολέμιοι αφού σας πήρε ο πόνος για τους λαθρομετανάστες γιατί δεν τους κάνετε μετανάστες?
    Δε γνωρίζετε ότι μπορείτε να πατέ στα σύνορα αφού έχετε συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες και να παραλάβετε τον μετανάστη αφού έχετε εγγυηθεί εσείς για το που θα μένει , πως θα διαβιεί , και ότι θα του εξασφαλίσετε τις απαραίτητες για το σύνολο ιατρικές εξετάσεις?
    Δεν μπορεί να μην τα γνωρίζετε αυτά.
    Αλλά ούτε σας έχω δει να κάνετε και κάτι τέτοιο μέχρι τώρα .
    Άρα σας ενδιαφέρει μόνο να μπουν μέσα για να μπουν όχι γιατί τους λυπάστε.
    Το γιατί εγώ το γνωρίζω και νομίζω και πολύς κόσμος με κοινή λογική.
    Κονόμα λέγεται.
    Δικηγόροι κα διανοούμενοι ψευτοεπαναστατες.
    Εσείς που ασχολείστε με τα δικαστήρια ενημερώστε λίγο τον κόσμο πόσο κονομανε αυτοί οι υπερασπιστές από τις δίκες και τα αιτήματα τόσο των λαθρομεταναστών όσο και των διακινητών.
    Θα ανοίξουν πολλά μάτια .
    Και θα καταλάβουν πολλοί γιατί καίγετε η Κηφισιά να υπάρχουν λαθρομετανάστες.
    Και οι σχέσεις Κηφισιά και λαϊκών κομμάτων είναι πολύ πιο κοντινές από ότι φαντάζεστε.
    Εμείς κατεβαίνουμε στους δρόμους και διαδηλώνουμε και αυτοί συνεχίζουν να κονομανε.
    Τώρα μάλιστα θέλουν να τους παρέχουμε και δωρεάν μετακινήσεις στο κέντρο.
    Βέβαια με τα δικά μας χρήματα .

    g

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΑΛΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ/ΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ.

    Reply
  37. Ανώνυμος

    1044 ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΞ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ???ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ….ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΦΡΑΧΤΗ,Η ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΕΤΕΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ;;;; ΓΙΑ ΠΕΣ ;;; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ . ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ===ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ===ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ….ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ1!!

    Reply
  39. Ανώνυμος

    1036 TΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ…ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΑΧΤΗ.ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    Reply
  40. Δείμος

    egw eimai enantia tou toixous gia tous aplous logous, oikonomika den mas symferei, den m aresei pou ksafnika tous epiase oti exoume provlima la8rometanastwn, kai genika 8ewrw pws ap tin stigmi pou plirwnw tin astynomia kai ton strato to na mou fylan ta synora einai mes ta ka8ikonta tous!! eimai yper tou na metaferonte oloi oi la8rometanastes s ena nisi, typou gaydos, kai 8a tous prosferete ena piato fai ka8imerinos, kai opoios apofasizei oti 8elei na paei pisw stin patrida tou 8a ton stelnoume!

    Reply
  41. Ανώνυμος

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ …. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΣΤΕ ΤΥΣ ΠΟΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΡΤΥ !

    Reply
  42. Ανώνυμος

    το θεμα ειναι πιο περιπλοκο απο ενα ναι η οχι σε ενα φραχτη
    πρεπει να καταλαβουμε οτι μιλαμε για ανθρωπους που ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση και θα πρπει να τους φερομαστε ανθρωπινα και να τους βοηθησουμε
    αλλα απο την αλλη με την Ελλαδα ενα βημα πριν την χρεοκοπια πρεπει ολοι να καταλαβουμε και εμεις και αυτοι οτι δεν μπορουμε να βοηθησουμε ολους αυτους του μεταναστες που ερχονται δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα δεν εχουμε ουτε τις υποδομες ουτε δουλειες να τους δωσουμε

    Reply
  43. Ανώνυμος

    1017 ΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΑΛΟΠ. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    ΤΙ ΦΡΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΛΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΙ Ο ΠΙΘΗΚΟΧΕΡΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ.ΑΛΛΟΣ ΛΑΚΑΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Ενας πραγματικα εξυπνος δεν κανει ποτε επιδειξη της εξυπναδας του.Λεων Τολστοι,Ρωσος συγγραφεας.Τα δηιγηματα της Σεβαστουπολης.Υπεροχο αντιπολεμικο βιβλιο.Σε συμβουλευω να το διαβασεις.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    1009 ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΠΕΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ…ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΗ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ.

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Ευκολο ειναι οταν δεν εχεις επιχειρηματα να απαντας με κλεμενες προσβλητικες ατακες.

    Reply
  50. Ανώνυμος

    1002 ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΦΟΙ…ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ…ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΕΛ…

    Reply
  51. Ανώνυμος

    ΚΑΤΙΑΝΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ;;;;;;ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΜΟΥ;;;;;

    Reply
  52. Ανώνυμος

    958 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ Η ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ…ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    955 Ο ΣΟΦΟΣ ΜΙΛΑΕΙ…Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΚΟΥΕΙ…Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ…ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι ρατσιστές όσοι υποστηρίζουν τον φράχτη. Θα γίνει για τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα και όχι για νόμιμους μετανάστες. Ρατσισμός θα ήταν αν τους βάζαμε όλους στο ίδιο καζάνι. Κάποιοι μην το παίζεται φιλευσπλαχνοι κτλ κτλ. Το πιο πιθανό είναι να μην έχετε ιδέα για τα προβλήματα που η λαθρομετανάστευση προκαλεί ή απλά αδιαφορείται γιατί είστε βολεμένοι και το παίζεται κουλτούρα

    Reply
  55. Ανώνυμος

    Εισουν σαφεις οτι πρεπει να κανουμε οτι οι Εβραιοι,οποτε συμφωνεις με τις πρακτικες τους.

    Reply
  56. Ανώνυμος

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ…ΕΙΜΑΙ …ΕΛ…ΛΗΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΔΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΕ 944.ΞΑΝΑΔΘΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΑΦΗΣ…ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕ ΘΕΣ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    9:38.Αν καταλαβα καλα θαυμαζεις τους Εβραιους.Τοτε πηγενε να ζησεις εκει.Η Ελλαδα εχει αλλες αξιες και ιδανικα τα οποια σε εσενα δεν αρεσουν.

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ…ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΟΙ ΚΘΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ…

    Reply
  60. Ανώνυμος

    Εσεις καταδικαζετε τα τειχη των Εβραιων αλλα θελετε να κανετε το ιδιο στην πατριδα μας.Το προβλημα θα λυθει αν γινει αναδιανομη του παγκοσμιου πλουτου κι ελλειψη της φτωχειας.

    Reply
  61. Ανώνυμος

    ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ 927 ΔΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ…ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ…ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ…ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΓΚΑΡΕ…ΤΕΛΟΣ…ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…

    Reply
  62. Ανώνυμος

    Απο φασιστες δεν περιμενα κατι αλλο παρα φασιστικη επιθεση.Εγω δεν μιλησα για περιβαλλοντικα προβληματα αλλα για ανθρωπιστικα αντιχριστοι.

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΕΠΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΙΛΑ 913 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟ…ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ…ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΗΛΩΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ….ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟΣ ΔΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ….

    Reply
  64. Ανώνυμος

    Δεν θα λύσω εγώ τα προβλήματα του πλανήτη φίλε νεοεποχίτη 9.13 !
    Τα δικά μου προβλήματα προσπαθώ να λύσω!

    Reply
  65. Ανώνυμος

    Νομιζετε οτι τα προβληματα λυνονται με τειχη και οπλα;Δειτε τον πλανητη μας και θα καταλαβαιτε.

    Reply
  66. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟ.

    ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;; ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΡΓΙΑ;;;;;;;ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Η ΚΑΛΗ;;;ΕΕΕ;;;; ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;

    Reply
  67. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥΣ…ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *