Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το εμφυτεύσιμο τσιπ σε λίγο, δεν θα είναι προαιρετικό

«..και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους,ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών
της δεξιάς ή επίτων μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ειμη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν τουονόματος αυτού». – Αποκάλυψη 13:16-17

Οι τεχνολογίες σχεδιασμένες ειδικά για να παρακολουθούν και να ελέγχουν τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται σε εξέλιξη για τουλάχιστον εδώ και δύο δεκαετίες.

Στον εικονικό χώρο, τα προγράμματα λογισμικού είναι πλέον σε θέση να μας παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, φθάνοντας μέχρι του σημείου να κάνουν προβλέψεις για τις μελλοντικές συμπεριφορές μας και να αποστέλλουν ειδοποιήσεις στο κατάλληλο σταθμό παρακολούθησης, ανάλογα με το πώς ένας αλγόριθμος υπολογιστή καταγράφει τις δραστηριότητές μας. Αυτόαπό μόνο του είναι ένα τρομακτικό σενάριο.

Εκείνο που μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτικό, όμως, είναι αυτό που συμβαίνει στη φυσική σφαίρα. Σύμφωνα με ερευνητές που εργάζονται για το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ στον άνθρωπο,είναι μόνο θέμα χρόνου πριν τα συστήματα αυτά επιτύχουν ευρεία αποδοχή.

Υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρετε ένα ζευγάρι μικροτσίπ RFID τώρα. Και αν είναι έτσι, αυτά στέλνουν έναν 15 – ψήφιο αριθμό που σας προσδιορίζει. Ο αριθμός αυτός μπορεί να διαβαστεί από αυτό που ονομάζεται ISO σαρωτής συμβατός. Και αυτοί βρίσκονται παντού, επίσης.

Δεν είναι δυνατόν να αλληλεπιδράτε με την κοινωνία με ουσιαστικό τρόπο και να μην έχετε ένα κινητό τηλέφωνο. Νομίζω ότι τα ανθρώπινα εμφυτεύματα είναι πιθανό να έχουν μια παρόμοια διαδρομή. Θα ήταν λοιπόν, μειονέκτημα να μην έχετε το εμφύτευμα που ουσιαστικά δεν θα είναι προαιρετικό.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *