ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
 
«Λουκέτο» στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας , λόγω οικογενειοκρατίας

Την κατάργηση του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας και την απάλειψή του από το Μηχανογραφικό Δελτίο προτείνει το υπ. Παιδείας με έγγραφο που απέστειλε σήμερα προς της Σύγκλητο του Ιδρύματος και ζητά τη γνώμη του…..
εντός 30 ημερών ,εξαιτίας , μεταξύ άλλων :

-Ακραίων φαινομένων οικογενειοκρατίας που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο ως άνω τμήμα και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα το διδακτικό του προσωπικό να απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από συγγενείς πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.α., φαινόμενο που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

-Χορήγησης διδακτορικών διπλωμάτων σε τέκνα Καθηγητών του Σώματος με επιβλέποντες γονείς, κατά παράβαση της βασικής αρχής της αμεροληψίας αλλά και της ακαδημαϊκής δεοντολογίας,

-Της ύπαρξης διπλών πρακτικών εκλογών, από τα οποία απεστάλησαν στο ΤΠΔΒΜΘ προς έλεγχο νομιμότητας των σε αυτά αναφερομένων εκλογών μελών ΔΕΠ, τα μη ανταποκρινόμενα στην πραγματικότητα.

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ “ΤΙΜΩΡΟΣ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Αντιδράσεις, αλλά και σκωπτικά σχόλια, προκαλεί στην ακαδημαϊκή κοινότητα η εκστρατεία που ξεκίνησε ο υφυπουργός Παιδείας, Ιωάννης Πανάρετος, κατά του νεποτισμού στα ΑΕΙ. Πολλοί επικρίνουν τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ότι το 1991 έγινε καθηγητής στο Τμήμα Στατιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όταν πρόεδρος ήταν η σύζυγός του κ. Ευδοκία Ξεκαλάκη. Εκτοτε οι δύο σύζυγοι εναλλάχθηκαν στην προεδρία του τμήματος για 12 χρόνια, εδραιώνοντας τη θέση τους στο ίδρυμα.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ…ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΙΑΣ!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ,ΑΛΛΑ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ,ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ…ΚΑΟΥΡΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;;;

ΤΕΛΟΣ:ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ…ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ:ΑΠΛΑ,ΕΧΕΙΣ…ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΣΟΚ!

Ρεπορτάζ:esos.gr

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

67 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ !

    όχι τόσο γιατί δε χρειάζεται ένα τέτοιο τμήμα (το αντίθετο, η ύπαρξή του είναι ωφέλιμη), αλλά γιατί οι άνθρωποι που το απαρτίζουν είναι στην πλειοψηφία τους τεμπέληδες.

    Ο αρχιξεφτίλας "πρόεδρος" του τμήματος, Απ. Νικολαΐδης, στις εξετάσεις που κάνει ανοίγει βιβλία και ρωτάει παπαγαλία από μέσα. Ούτε ο ίδιος δε ξέρει τη έχει γράψει σε αυτά τα βιβλία.
    Αυτό επιβεβαιώνεται και από την εκπομπή που έχει στον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας, που ο παπάρας διαβάζει κομμάτια από τα βιβλία του. Ακούστε τον και θα καταλάβετε τι μαλακίες γράφει. Δυσκολεύεται και να τις διαβάσει.
    Επίσης ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ! Για να πουλήσει ο απατεώνας τα βιβλία του κώλου που βγάζει σε ένα σύγγραμμα αντιστοιχεί τρία βιβλία! Έτσι μοσχοπουλάει την άχρηστη πραμάτεια του, την ίδια ώρα που ο κόσμος πεινάει. Έχει βέβαια και δέκα στόματα να θρέψει…
    Το καλοκαίρι έκλεισε για δυο μήνες τη γραμματεία του τμήματος, λες και το τμήμα είναι το χωράφι του (πλήρωνε μαλάκα λαέ αυτούς που κάθονται!).
    Συνέχεια παρανομεί. Δεν εφαρμόζει κανένα νόμο, παρά μόνο το δικό του.
    Έφαγε ύπουλα τον Αβύδου που δεν δέχοταν παρανομίες, για να πάρει τη θέση του.
    Από σήμερα και κάθε μέρα θα βγάζουμε διάφορα άπλυτα στη φόρα του κ. Νικολαΐδη, μέχρι να εφαρμοστεί ο νόμος στη σχολή που "διοικεί"…

    ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΞΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΕΙΣΚΙΑ .
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΩΝ ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ .
    ΤΗΝ ΘΡΕΙΣΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Θα ήθελα να ξέρω αν όλοι αυτοί που γράφουμε εδω μέσα θυμωμένοι και αγανακτισμένοι, όπως και σε άλλα μπλοκ υπάρχουμε στην πραγματικότητα [είμαστε ζωντανοί] γιατί δεν μας βλέπω πουθενά έξω στους δρόμους να φωναζουμε.Εχω φτάσει στα πενηντατρία μου χρόνια και ντρέπομαι που βλέπω να τα βάζουμε μεταξύ μας όλοι εμείς που μεγαλώσαμε σε αυτά τα χώματα και αναπνέουμε τον ίδιο αερα,αντι να βγούμε και να γαμήσουμε αυτά τα καθάρματα που τρώνε και πίνουν γελώντας εις βάρος μας. Έχουμε φτάσει να φοβούμαστε τον κάθε αγράμματο και απολίτιστο κακομοίρη που ήρθε στην Ελλάδα χωρίς παιδία ξυπόλητο και ελεεινό
    Που δεν σέβεται τίποτα και κανενα,και φιλοσοφούμε όλο φιλοσοφούμε μιλώντας για λύσεις αντί να βγούμε όλοι έξω και να τους πάρει ο διάολος όλους αυτούς…..άντε πια….

    Reply
  4. panais

    1.49,φίδι ναί,αιρετικός όχι προς το παρόν και ελπίζω και προς το μέλλον….αλλά αγαπάω και τους υβριστές μου!Και τους ευχαριστώ που με βοηθούν….

    Reply
  5. panais

    Ευχαριστώ αδέλφια μου αλήτες πουλιά…..χαχαχαχαχα η αγάπη σας είναι δίκωπο μαχαίρι,ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΊΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ-ΠΑΠΑΙΣΜΟ!!!!να φραγκέψουμε είναι ο πιό ύπουλος εχθρός μας και όχι οι μόνο οι μουσουλμάνοι!Προσοχή και προσευχή,ζητώ συγνώμη όσους εστεναχώρησα…

    Reply
  6. panais

    1.51,Δέν κοιμάμε τώρα πια τα βράδυα…σβύνω….νανανανανα,δεν με πιάνει ύπνος θέλω τα χάπια μου…τα βαλεριάνα κανουν δουλειά!!

    Reply
  7. panais

    Πάλι ξέχασα την γυναίκα μου μαζί σας…δεν πειράζει παιδιά μιά αιωνιώτητα θα την έχω μαζί μου….αποκοιμήθηκε η καϋμένη για να με ξυπνήσει να πάμε εκκλησία…

    Reply
  8. panais

    1.38,ανήκω στην νεοημερολογήτικη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος που έχει Αρχιεπίσκοπο τον άφωνο και ανύπαρκτο,πολιτικάντη Ιερόνυμο! Άρα Ανήκω στην νεοημερολογίτικη Ορθόδοξη Εκκλησία του Οικουμενι(στι)κου Πατριαρχίου Κωσταντινουπόλεως με Οικουμενι(στη)κό πατριάρχη τον κ.Βαρθολομαίο…Άρα δεν έχω καμία σχέση με τους αιρετικούς-σχισματικούς "Παλαιοημερολογήτες" ούτε με την Εσφιγμένου!Αλλά έχω σχέση με τις υπόλοιπες αγιορείτικες μονές…βγάλε με καλο λογισμό τα συμπεράσματα σου…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΠΑΝΑΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ… ΣΟΥΞΟΥ ΜΟΥΞΟΥ….ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ

    Θα κεντήσω,πάνω στου αλόγου σου τη σέλλα
    Με διαμαντόπετρες σωρό
    του φεγγαριού το πήγαιν' έλα
    στο πελαγίσιο το νερό

    Αγόρι μου,αγόρι μου
    αγόρι μου να σε χαρώ

    Θα κεντήσω στ' ασημοπίστολα σου πλάι
    της χελιδόνας το φτερό
    κι έναν σταυρό να σε φιλάει
    τις νύχτες που σε καρτερώ

    Θα κεντήσω πάνω στο δίκοπό σου λάζο
    το βλέμμα σου το καθαρό
    αυτό το βλέμμα το γαλάζιο
    που δε χορταίνω να θωρώ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κατι τετοια φιδια κρυβει η εκκλησια μας στους κορφους της.Ουστ αιρετικε παναη

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΠΑΝΑΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 80 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

    Reply
  12. panais

    Κύριε Ιησού Χριστέ φώτισων μου το σκότος…1.30,μπράβο σου που ξέρεις το Βασιλεύ,αν εξαιρέσουμε ότι βλακωδώς και υβριστικώς το χρησιμοποιής οι 2 τελευταίοι στίχοι ΑΜΗΝ!!!Ευχαριστούμε για τους Ψαλμούς,ευκαιρία να φύγουν τα ταγκαλάκια,αλληλούϊα αλληλούΪα αλληλούΪα Δόξα σοι ο Θεός,Τριάς Αγία Δόξα σοι,Παναγία Τριάς Δόξα σοι…………………………………………..Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με.Υπεραγία Θεοτόκε σώσων ημάς…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αντε Παναή τέκνο του υψίστου να κομηθείς

    και άυριο μέρα ξημερώνει μέχρι και τα άγρια θηρία

    κοιμούνται καλό σου ξημέρωμα πατέρας Στάυρος

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Σε ποια αιρεση ανηκεις ρε παλαιοημερολογιτη παναη?
    Εισαι πολυ μικρος για να αμφισβητεις τον Ιερωνυμο.δεν πρεπει καν να τον βαζεις στο στομα σου.
    Εσυ και οι μεντορες σου μακρια απο υγιως εννοουμενη ορθοδοξια.Αιρετικοι

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ῾Η μετάνοια ὀρθῶς χαρακτηρίζεται ὡς βάπτισμα δεύτερο, γιατί σ’ αὐτήἐπαναλαμβάνονται στίς ψυχές τά σωτήρια ἀγαθά τοῦ πρώτου βαπτίσματος, ἡἄφεση δηλαδή τῶν ἁμαρτιῶν καίἡἐξάλειψη τῆς ἐνοχῆς καθώς καί τῶν ἀπορρεουσῶν ἀπό τήν ἁμαρτία ποινῶν. Οἱὀνομασίες τοῦ μυστηρίου, ἀνάλογα μέ τήν ἄποψη ἀπό τήν ὁποία ἐξετάζεται καί τάἀποτελέσματα πούἔχει, εἶναι· μετάνοια, ἐξομολόγηση, ἐξαγόρευση, ὴ῏ὃὺὸὖὖἂ῏, ὰὲὖ῏῝῟ὦἂ῏ κ.ἄ.
    Ποιός εἶναι ὁἱδρυτής τοῦ μυστηρίου;

    ῾Ιδρυτής τοῦ μυστηρίου εἶναι ὁ Κύριος ἡμῶν ᾿Ιησοῦς Χριστός. Τοῦτο στηρίζεται στήν ἐξουσία τοῦ «ἀφιέναι ἐπί τῆς γῆς ἁμαρτίας», μέ τήν ὁποία ἐφοδίασε ὁ Σωτήρας τήν ᾿Εκκλησία του, ὅπως βλέπουμε στούς λόγους του πρός τόν Πέτρο· «…καί δώσω σοι τάς κλεῖς τῆς βασιλείας τῶν οὐρανῶν, καίὅἐάν δήσῃς ἐπί τῆς γῆς, ἔσται δεδεμένον ἐν τοῖς οὐρανοῖς, καίὅἐάν λύσῃς ἐπί τῆς γῆς ἔσται λελυμένον ἐν τοῖς οὐρανοῖς»271, μάλιστα δέ σέὅσα εἶπε σέὅλους τούς μαθητές· «᾿Αμήν λέγω ὑμῖν, ὅσα ἐάν δήσητε ἐπί τῆς γῆς, ἔσται δεδεμένα ἐν τοῖς οὐρανοῖς, καίὅσα ἐάν λύσητε ἐπί τῆς γῆς, ἔσται λελυμένα ἐν τῷ οὐρανῷ»272· Τέλος καί σέὅσα τούς εἶπε μετά τήν ἀνάσταση, ἀποστέλλοντάς τους νά κηρύξουν τό Εὐαγγέλιο σέὅλη τή γῆ· «Λάβετε Πνεῦμα ῞Αγιον· ἄν τινων ἀφῆτε τάς ἁμαρτίας, ἀφίηνται αὐτοῖς· ἄν τινων κρατῆτε, κεκράτηνται»

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Τί εἶναι τό μυστήριο τῆς μετάνοιας;

    Εἶναι τό μυστήριο πούἱδρύθηκε ἀπό τόν Κύριο γιά νά καλύψει μιά βαθιάἀνάγκη τοῦ πληρώματος τῆς ᾿Εκκλησίας. ᾿Επειδήὁἄνθρωπος μετά τό βάπτισμά του -στόὁποῖο ἔλαβε ἄφεση ἁμαρτιῶν καίἀναγεννήθηκε πνευματικά- δέν παύει νά κάνει ἁμαρτίες ὑποκύπτοντας στήν ἁμαρτητικήὁρμή τῆς φύσεως, ὁ πανάγαθος Κύριος ἵδρυσε εἰδικό μυστήριο γιά ν’ ἀντιμετωπίζονται οἱ δύσκολες ὧρες τῆς ζωῆς τῶν πιστῶν, νά λαμβάνουν ἄφεση τῶν ἁμαρτημάτων τους καί ν’ ἀπαλλάσονται ἀπό τό βάρος τῆς ἐνοχῆς πού προέρχεται ἀπό τά παραπτώματά τους. Θά λέγαμε, λοιπόν, ὅτι ἡ μετάνοια εἶναι τόἱερόἐκεῖνο μυστήριο κατά τόὁποῖο αὐτός πού μετανιώνει εἰλικρινά γιά τ’ ἁμαρτήματά του καί τάἐξομολογεῖται στόν πνευματικό τῆς ᾿Εκκλησίας λειτουργό λαμβάνει ἄφεση ἁμαρτιῶν, ἀνακτώντας τή δικαίωση πού τυχόν ἔχασε διά τῆς ἁμαρτίας, γινόμενος καί πάλι φίλος καί τέκνο ἀγαπητό τοῦ Θεοῦ.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ψαλμός Γ΄. 3

    Κύριε, τί επληθύνθησαν οι θλίβοντες με; πολλοί επανίστανται επ΄ εμέ. Πολλοί λέγουσι τη ψυχή μου· ουκ έστι σωτηρία αυτώ εν τω Θεώ αυτού. Συ δε, Κύριε, αντιλήπτωρ μου εί, δόξα μου και υψών την κεφαλήν μου. Φωνή μου προς Κύριον εκέκραξα και επήκουσε μου εξ όρους αγίου αυτού. Εγώ εκοιμήθην και ύπνωσα· εξηγέρθην, ότι Κύριος αντιλήψεται μου. Ού φοβηθήσομαι από μυριάδων λαού των κύκλω συνεπιτιθεμένων μοι. Ανάστα, Κύριε, σώσον με ο Θεός μου· ότι συ επάταξας πάντας τους εχθραίνοντας μοι ματαίως, οδόντας αμαρτωλών συνέτριψας. Του Κυρίου η σωτηρία και επί τον λαόν σου η ευλογία σου.

    Δόξα…. Και νυν…. Αλληλούια

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Ψαλμός Β΄.2

    Ινατί εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά; Παρέστησαν οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνήχθησαν επι το αυτό κατά του Κυρίου και κατά του χριστού αυτού. Διαρρήξωμεν τους δεσμούς αυτών και απορρίψωμεν αφ΄ ημών τον ζυγόν αυτών. Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς και ο Κύριος εκμυκτηριεί αυτούς. Τότε λαλήσει προς αυτούς εν οργή αυτού και εν τω θυμώ αυτού ταράξει αυτούς. Εγώ δε κατεστάθην βασιλεύς υπ΄ αυτού επί Σιών όρος το άγιον αυτού, διαγγέλλων το πρόσταγμα Κυρίου. Κύριος είπε προς με· υιός μου εί συ. Εγώ σήμερον γεγέννηκα σε. Αίτησαι παρ΄ εμού και δώσω σοι έθνη την κληρονομίαν σου και την κατάσχεσιν σου τα πέρατα της γης. Ποιμανείς αυτούς εν ράβδω σιδηρά, ως σκεύη κεραμέως συντρίψεις αυτούς. Και νυν, βασιλείς, σύνετε· παιδεύθητε, πάντες οι κρίνοντες την γην. Δουλεύσατε τω Κυρίω εν φόβω και αγαλλιάσθε αυτώ εν τρόμω. Δράξασθε παιδείας, μήποτε οργισθή Κύριος και απολείσθε εξ οδού δικαίας, όταν εκκαυθή εν τάχει ο θυμός αυτού, μακάριοι πάντες οι πεποιθότες επ΄ αυτώ.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ψαλμός Α΄. 1

    Μακάριος ανήρ, ός ουκ επορεύθη εν βουλή ασεβών και εν οδώ αμαρτωλών ουκ έστη και επί καθέδρα λοιμών ουκ εκάθισεν. Αλλ΄ ή εν τω νόμω Κυρίου το θέλημα αυτού και εν τω νόμω αυτού μελετήσει ημέρας και νυκτός. Και έσται ως το ξύλον το πεφυτευμένον παρά τας διεξόδους των υδάτων, ό τον καρπόν αυτού δώσει εν καιρώ αυτού και το φύλλον αυτού ουκ απορρυήσεται και πάντα, όσα αν ποιεί, κατευοδωθήσεται. Ούχ ούτως οι ασεβείς, ούχ ούτως· αλλ΄ ή ωσεί χνούς, όν εκρίπτει ο άνεμος από προσώπου της γης. Δια τούτο ουκ αναστήσονται ασεβείς εν κρίσει, ουδέ αμαρτωλοί εν βουλή δικαίων. Ότι γινώσκει Κύριος οδόν δικαίων και οδός ασεβών απολείται.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Βασιλεύ ΠΑΝΑΗ Ουράνιε, Παράκλητε,
    το Πνεύμα της αληθείας,
    ο πανταχού ΠΑΝΑΗΣ παρών και τα πάντα Ο ΠΑΝΑΗΣ πληρών,
    ο θησαυρός ΠΑΝΑΗΣ των αγαθών και ζωής χορηγός,
    ελθέ και σκήνωσον ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ
    και καθάρισον ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ από πάσης κηλίδος
    και σώσον, Αγαθέ ΤΗΝ ψυχη ΤΟΥ ΠΑΝΑΗ
    ΑΜΗΝ

    Reply
  21. panais

    1.16,"πεφωτισμένο"!!!Καλά και κρατάει τα "φώτα"και τον "φωτισμό"για τον εαυτό του και το πλήρωμα της Εκκλησίας τον περιμένει εναγωνίως επιτέλους να κατέβει απο το "Θαβώρειο όρος"και να μας διαφωτίσει με τις "φωτισμένες"απαντήσεις που έλαβε απο πάνω…και όταν λέω απο πάνω ενοώ απο πάνω όχι απο ΠΑΣΟΚ "φωτίσματα και σοφιστίες",Αμφισβητώ σαν Έλλην Ορθόδοξος την εντιμότητα του (διότι συνεργάζεται ξεκάθαρα με κόμματα άρα ακόμη ένας ιεράρχης πολιτικάντης)και ισχυρώς αμφισβητώ το "πεφωτισμένος"διότι γνώρισα φωτισμένους και πεφωτισμένους μοναχούς,κληρικούς και λαΪκούς και δεν έχουν σχέση με την πολιτική…και ότι έχουν να πούν έχουν "ανοιχτη συχνότητα"συνεχώς με τον Μεγάλο και ζητούν για το όποιοδήποτε θέμα απάντηση και "έχουν τον φάκελο"…άρα τους "πεφωτισμένους"πολλοι εμίσησαν τους φωτισμένους ουδείς!!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΠΑΝΑΗ ΠΑΝΑΗ ΠΑΝΑΗ ΠΑΝΑΗ
    ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ ΘΕΟΣ

    ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΠΑΝΑΗ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Και τον αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο ρε παναη.Τον πιο εντιμο και πεφωτισμενο αρχιεπισκοπο που ειχαμε ποτε?
    Η βλασφημεια σου δεν εχει ορια.

    Reply
  24. panais

    12.51 "φίλε",αφού το κάνεις θέμα ο Άγιος Νεκτάριος μας για τον εκάστοτε Πάπα έγραψε τα εξής"Λέγοντας ο Πάπας πως είναι κεφαλή της Εκκλησίας,εξόρισε απο την Δυτική "εκκλησία"τον Χριστό…Αυτός ο υπερβολικός τύφος του Πάπα,αυτή η μοναρχομανία του γέννησε τόσες αιρέσεις!!!και οι Παπαις και αμαρτάνουσι και κολάζονται και ΘΑ ΚΟΛΑΖΟΝΤΑΙ μέχρι της Δευτέρας Παρουσίας.Ίσως και αιωνίως…."(Μελέτη Ιστορική περι των αιτιών του σχίσματος,Αγίου Νεκταριού)!Τελικά φίλοι θα καταλάβεται στην πορεία ότι ο ΝΟ1 εχθρός της ορθοδοξίας μας είναι ο Παπιμός-Οικουμενισμός και όχι οι καΫμένοι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι(αυτοί πιθανόν αύριο να μας κάνουν και μάρτυρες)ενώ οι Οικουμενιστές-Παπικοι(Μεσσηνίας,Ζηζιούλας,ΝικολαΪδης,Ιγνάτιος,Βερροίας,Βαρθολομαίος,και άλλοι πολλοί,με τον Πάπα έχουν νταλαβέρια…)και αγωνίζονται να μας αλάξουν το Ορθόδοξο φρόνημα και την πίστη…πιό ύπουλος εχθρός και ν δεν προσέχουμε θα την φάμε πισώπλατα…μην ξεχνάτε ότι το κακό στην Σερβία ο πάπας το "ευλόγησε"τα ίδια πάει να μας κάνει…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    panais είπε… ταγκαλάκια ..δωδεκαθειστες ..
    μασωνοι…θα σας τιμωρισω τωρα με το νεο ετος 2011
    που θα παρω το θρονο του Θεου …. αρκετα εχει κυβερνησει…μαζι του κανενας δεν ειναι ευχαριστημενος και τα ταγκαλακια πολλαπλασιαστηκαν
    καιρος να βαλω ταξη…. θα σας κανινισω εγω βρωμες και αλητες ολους στην κολαση θα πατε με τον Μητσοτακη παρεα… και επειδη μισω τον Ιερωνυμο θα γινω και αρχιεπισκοπος και παπας …
    στο τελος θα παρω και το θρονο του ΔΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΨΟΥΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ…ετσι θα γινει ειναι θελημα ΘΕΟΥ …. ΠΑΝΑΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    αγαπητέ Παναή την σήμερον εν Λευκωσία έμαθα
    πως θα σε κλείσουν λίαν συντόμως σς ψυχιατρικόν κατάσστημα ….πατέρας ΒΙΟΛΕΤΙΟΣ

    Reply
  27. panais

    12.39,ο Θεός με έπλασε να αμφισβητώ τα πάντα έτσι όδηγήθηκα κοντά του,ακόμη και τον Ίδιο έφτασα να Τον αμφισβητίσω…αλλά μου βγήκε ξινό!!!Έτσι αμφισβητώ πλέον,δικαίως ή αδίκως,τις κατεστημένες εξουσίες ιδίως τις Ιεραρχίες…αμφισβητώ,διότι μελετώ,ερευνώ,διαβάζω,αναζητώ,αγωνίζομαι,προσεύχομαι,αμαρτάνω,μετανοώ…είμαι απλά ένα ανθρωπάκι απλό (και με επιλογή μου ζώ στο περιθώριο) και έμαθα να ζώ και να αμφισβητώ…

    Reply
  28. panais

    12.39,αυτό σημαίνει ότι δεν τα καταπίνω αμάσητα και προσπαθώ να τα βλέπω με κριτικό πνεύμα,και να τα βασανίζω,εξάλου έχει ξεκάθαρα αποδειχτη στην Εκκλησιαστική Ιστορία οι πιό μεγάλοι Αιρετικοί ήταν Πατριάρχες,Αρχιεπίσκοποι,Επίσκοποι,Αρχιμανδρίτες,Διακοι και μοναχοί και κοσμικοί!!!Άρα με την Χάρη του Θεού οφείλω να χρησιμοποιώ την Λογική και κριτική σκέψη για να μην παρασυρθώ σε πλάνες και αιρέσεις…άρα φυλάω τον εαυτό μου για να με φυλάει και ο Θεός…Δεν διεκδικεί και δεν είναι αδέλφια μου κανένας Ορθόδοξος Επίσκοπος Αλάθητος,παράμονάχα ο Αρχιαιρεσιάρχης Πάπας!Άρα να μην μας το παίζουν Πάπες και παπάκια και να ξέρουν τα απλά λογικά πρόβατα είναι ξύπνια και ότι λένε βρίσκονται κάτω υπο (την ακριβή Αγιοπατερική Ορθόδοξη διδασκαλία)την ανύστακτη εξετασή μας…ας σταματήσουμε να τους εμπιστευόμαστε σαν άβουλα όντα και ας σταμάτησουμε να καταπίνουμε αμάσητες μπανανόφλουδες του κάθε επαγγελματία της πίστης…

    Reply
  29. Ανώνυμος

    ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΜΗΣ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ!

    ΕΝ ΠΡΩΤΟΙΣ ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΗΜΩΝ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΥ ΟΝ ΧΑΡΙΣΑΙ ΤΑΙΣ ΑΓΙΑΙΣ ΣΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΝ, ΕΝΤΙΜΟΝ, ΥΓΕΙΑΝ, ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

    Reply
  30. panais

    Γιατί απατεώνας εκεί μέσα ένας και μοναδικός βρε παιδιά είναι;Οι άλλοι επαγγελματίες της πίστεως(επηδεί τρών ψωμί…)ψευδοεπίσκοποι Χρυσόστομος Σαββάτος(που κάνει μεσάνυκτα απο θεολογία διότι ένας πρωτοετής τον κάνειτου αλατιού αμαν λάχει….κάτι ξέρω για να το λέω),ένας άλλος μεγάλος και τρανός "επίσκοπος"και σπουδαίος"θεολόγος"και εμπνευστής(της θεωρίας των κλάδων και των πνευμόνων,τρομάρα του)Περγάμου Ι.Ζηζιούλας άλλως Άρειος ο δεύτερος!!!ΚΑΙ ο γνωστότατος συνπατριώτης μου Ν.ΝΙκολαϊδης που έριξε στάχτη στον απλό πιστό λαό της Κύπρου και να δούμε τί "θεολόγους"θα βγάλει!!!

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Παναη δεν μου κανουν εντυπωση αυτα που γραφεις,εδω αμφισβητεις τη σταση του αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου

    Reply
  32. Παναής

    12.13,μόνο απολοιφάδι;Ότι σκεφτείς και δέκα παραπάνω είμαι!Είμαι άθλιος,τρισάθλιος,ελεΪνός,βδελυρώς,σύχαμα,άσχημος,αγράμματως,αννορθώγραφος,πόρνος…..όλα είμαι!Όμως Δόξα τω Θεώ ακόμα παραμένω με την Χάρη Του Ορθόδοξος Χριστιανός πλήν βρωμερός αμμαρτωλός!Οι πιό πάνω "επίσκοποι"ο Χριστός μας τους ονόμασε καθαρά στο ευαγγέλιο ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΥΣ ΛΎΚΟΥΣ!!!Γιατί άραγε;Διότι αιρετίζουν όντας Ορθόδοξοι "επίσκοποι",άρα σύμφωνα με τις αιρετικές κακοδοξίές που διδάσκουν οφείλουν να παραιτηθούν και να πάνε στο αφεντικό τους όπως έπραξε ο Βησσαρίων τότε,δηλαδή στον Πάπα(εφόσον μιλούν υπέρ του παπισμού!!!)Ή Ορθοδοξία ή "Καθολικισμό"-Παπισμό δεν επιτρέπετε σε Επισκόπους και λαϊκούς της Ορθοδοξίας να "φλερτάρουν"πότε στο ένα και πότε στο άλλο ή και στα δύο μαζί…όχι γιατί το λέω εγώ ο άθλιος αλλά γιατί το λέει ο Χριστός μας,οι Απόστολοι μας και όλοι οι Άγιοι μας….άρα οι εν λόγο αλοτριωεπίσκοποι συνηστούν ΑΚΡΩΣ επικύνδυνοι για την σωτηρία των πιστών Ορθοδόξων,πόσο μάλλον των απλών και ανυποψίσατων φοιτητών μας….

    Reply
  33. Ανώνυμος

    κύριε Λουλούκο χαίρομαι που γράψατε στο ξυπνήστε
    συγχαρητήρια για το μεγάλο έργο σας
    Το καινούριο βιβλίο σας πότε θα είναι έτοιμο;
    Γιώργος Τσιμτσιλάκης

    Reply
  34. Ανώνυμος

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ – Γ.ΦΙΛΙΑ.

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

    ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ!

    Reply
  35. panais

    Καλά είπε κανείς τα αντίθετα,είπαμε ότι είναι παλιάνθρωπος;12.04,Γνωρίζω μουσουλμάνους καλούς ανθρώπους(αλλά δεν παύουν να είναι μουσουλμάνοι,δεν τους κατακρίνω),γνωρίζω καλούς ανθρώπους Ιεχωβάδες και Παπικούς(ναι αλλά δεν παύουν να είναι ετερόδοξοι και αιρετικοί,δε τους κατακρίνω αυτά μαθαν αυτά πιστεύουν,τους αποδέχομαι όλους και τους αγαπώ,για να καταλάβεις επακριβώς το νόημά μου)Ο κύπριος κ.Ν.Νικολαϊδης δεν τον γνωρίζω τί ανθρωπος είναι αλλά καλόπιστα αποδέχουμε την γνώμη σου!Καλός άνθρωπος ναι να συμφωνήσω!Καλοί ανθρώποι υπάρχουν παντού και σε όλες τις ετερόδοξες "εκκλησίες"!Ο εν λόγο καθηγητής δεν οφείλει να είναι καλός άνθρωπος στην Θεολογική σχολή μόνο…αλλά να ορθοτομεί το λόγο της αληθείας και να διδάσκει τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και τον απλό λαό Ορθόδοξη Θεολογία και όχι τις "θεωρίες των 2 κλάδων και πνευμόνων" και για "αδελφές και εξάδελφες εκκλησίες"…Τα λέω αυτά διότι έχω ακούσει ο ίδιος δημόσια για το θέμα του Πάπα όταν θα πήγαινε στην Κύπρο,ότι ο παπισμός δεν είναι αίρεση και δεν έχει καταδικασθεί απο καμία Σύνοδο…και άλλες αιρετικές απόψεις του ενώ τόμοι Αγίων πατέρων λένε τα αντίθετα!!!Άρα κάνει εκπτώσεις σαν καθηγητής στο Ορθόδοξο Δόγμα!Άρα δεν κάνει σωστά την δουλειά του…και επηδεί δόγμα και ηθική είναι το ίδιο νόμισμα αλλά διαφορετικές όψεις…εύκολα βγαίνει και το συμπέρασμα ότι δεν είναι και καλός άνθρωπος…αφού διδάσκει γυμνή τη κεγαλή αιρέσεις τόσο αυτός όσο και ο Μεσσηνίας όσο και ο Ζηζιούλας και άλλοι….άρα να κλείση το μαγαζί γιατί αν βγάζουμε αιρετικούς θεολόγους…τί την θέλουμε την θεολογική ας τους στέλουμε στις κατάλληλες χώρες να τα μαθαίνουν…και εσύ μπορεί να είσαι καλός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι είσαι και καλός Χριστιανός,ή καλός καθηγητής,ή καλός στο επάγγελμά σου…και ιδίως στην θεολογική που οφείλεις να είσαι ορθόδοξος και άριστος να κατέχεις την ορθοδοξία…

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Παναη γιατι βριζεις σε παρακολουθει το ηλεκτρονικο εγκλημα και στο τελος θα πας στην ψειρου κριμα και θα λερωσεις το τοσο καθαρο ποινικο σου μητρωο !!!!!!!!!!!!!!!
    ΛΟΥΛΟΥΚΟΣ ΤΑΚΗΣ

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Παναη ντροπη σου να μιλας ετσι για τον Επίσκοπο Ζηζιούλα και τον επίσκοπο Μεσσηνίας Σαββάτο.εισαι ενα απολοιφαδι μπροστα τους

    Reply
  38. Ανώνυμος

    O APOSTOLOS NIKOLAIDIS PIESE THN GRAMMATEA NA ALLAKSEI TA PRAKTIKA, GI AYTO EFYGE TO KALOKAIRI I GYNAIKA KAI PIGE STI FILOSOFIKI.

    APOSTOLOS NIKOLAIDIS = DR. APATIS

    Reply
  39. Ανώνυμος

    mia xara anthrwpos einai o nikos o nikolaidis. makari na tou emoiazan ki alloi ekei mesa. symfwnw me ton anwnymo 11:45 gia ola osa leei gia ton kseftylismeno ton apostolo nikolaidi.

    Reply
  40. panais

    Κυριάκο πότε γιορτάζεις;έκανα κανένα ορθογραφικό;τί να κάνω βρε Κυριάκο βλαχοκύπριος είμαι πρώην βοσκός!

    Reply
  41. panais

    Και να μην είναι να την κλείσουν την Θεολογική μπράβο στην Αθήνα,δεν την χρειάζεσται πλέον Αθηναίοι!Για βασικό λόγω ότι διδάσκονται οι φοιτητές την αίρεση του Οικουμενισμού με αρχηγό τον Επίσκοπο Ζηζιούλα και επίσκοπο Μεσσηνίας Σαββάτο και ακολουθούν και άλλοι με τον γνωστό πλέον για αιρετικές απόψεις του κ. Νικολαϊδη!!!Τώρα σας χρειάζεται μία "Θεολογική "σχολή για τον Ισλαμισμό,Βουδισμό,Ινδοισμό,Σιωνισμό,Μασωνισμό και ένα τμήμα για τον ΑθεΪσμό!!!Φυσικά επειγόντως χρειάζεσται την πρώτη για να μάθετε τα ήθη και τα έθιμα των "συνπολιτών"σας…και να κάνετε και Κοσμήτορα το κόσμημα της Αθήνας κ.Καμίνη(που όπως πάει θα τον φάει το καμίνι)!!!

    Reply
  42. panais

    11.26,να αγιάσει το στόμα σου!Τί να κάνουμε αδέλφια υπάρχουν και κληρικοί που τους ξέρει και οι κουτσοί Μαρία αντί να ασχολούνται με το ποίμνιο τους και μόνο ασχολούνται με συκοφαντικό τρόπο πάνω απόλα για τους Αγίους μας και μετά για αγωνιστές εν ζωή αγίους…

    Reply
  43. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ !

    όχι τόσο γιατί δε χρειάζεται ένα τέτοιο τμήμα (το αντίθετο, η ύπαρξή του είναι ωφέλιμη), αλλά γιατί οι άνθρωποι που το απαρτίζουν είναι στην πλειοψηφία τους τεμπέληδες.

    Ο αρχιξεφτίλας "πρόεδρος" του τμήματος, Απ. Νικολαΐδης, στις εξετάσεις που κάνει ανοίγει βιβλία και ρωτάει παπαγαλία από μέσα. Ούτε ο ίδιος δε ξέρει τη έχει γράψει σε αυτά τα βιβλία.
    Αυτό επιβεβαιώνεται και από την εκπομπή που έχει στον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας, που ο παπάρας διαβάζει κομμάτια από τα βιβλία του. Ακούστε τον και θα καταλάβετε τι μαλακίες γράφει. Δυσκολεύεται και να τις διαβάσει.
    Επίσης ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ! Για να πουλήσει ο απατεώνας τα βιβλία του κώλου που βγάζει σε ένα σύγγραμμα αντιστοιχεί τρία βιβλία! Έτσι μοσχοπουλάει την άχρηστη πραμάτεια του, την ίδια ώρα που ο κόσμος πεινάει. Έχει βέβαια και δέκα στόματα να θρέψει…
    Το καλοκαίρι έκλεισε για δυο μήνες τη γραμματεία του τμήματος, λες και το τμήμα είναι το χωράφι του (πλήρωνε μαλάκα λαέ αυτούς που κάθονται!).
    Συνέχεια παρανομεί. Δεν εφαρμόζει κανένα νόμο, παρά μόνο το δικό του.
    Έφαγε ύπουλα τον Αβύδου που δεν δέχοταν παρανομίες, για να πάρει τη θέση του.
    Από σήμερα και κάθε μέρα θα βγάζουμε διάφορα άπλυτα στη φόρα του κ. Νικολαΐδη, μέχρι να εφαρμοστεί ο νόμος στη σχολή που "διοικεί"…

    ΠΑΝΑΡΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ!

    Reply
  44. panais

    Δημήτριε βλέπω πιάνεις μύγες,ούπς βατράχια στον αέρα…εγώ δεν είδα, δεν άκουσα,δεν ξέρω…ότι υπάρχουν κληρικοί και λαϊκοί που έχουμε αυτό το χόμπι το ξέρει η υφήλιος!!!Το θέμα όμως ότι ο συγκεκριμένως κληρικός πέφτει σε μεγάλες γκάφες διότι συκοφαντεί πραγματικούς αγίους(εμένα δεν με ξέρει η μάνα μου ποιός είμαι ας με συκοφαντή)αλλά άλλους με τεράστιο πνευματικό έργο και παγκόσμιας ακτινοβολείας κύρους δέν είναι αμαρτία μεγάλη;;;Ωφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας(και τα πείραμε)και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν αποκαλύψεις με την βοήθεια(και τους ευχαριστώ θερμα)της Υ.Δ.Η.Ε…για να καταλάβεται ακόμα και εμείς οι απλοί πιστοί αναγκαζόμαστε για του λόγου του αληθές να ενεργήσουμε….περιμένουμε τα επόμενα λάθοι του π.Κουάξ κουάξ…κάναμε αρκετοί υπομονοί,ας κρεμάση το πετραχίλι του…

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΝΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ
    ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΟΣ ????
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΑ Ο ΠΑΝΑΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ
    ΑΝΤ`ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ
    ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Μήπως έχει ο π. Βατραχάκις βάλει το χέρι του στην όλη υπόθεση;

    Πολλή συκοφαντία βλέπω κι έτσι μάλλον πρέπει να ενέχεται!

    Reply
  47. Δημήτριος

    Ποιος είναι αυτός ο συκοφάντης βωμολόχος κληρικός της Πτολεμαίδας;

    Αυτός που ονομάζει π. Βατραχάκι (κουάξ- κουάξ) ο Παναής;

    Reply
  48. Ανώνυμος

    Ο γνωστός συκοφάντης κληρικός της Πτολεμαίδας τι λέγει γι' αυτό το σοβαρό θέμα;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *