ΘΟΔΩΡΕ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ…

Πρόσφατα διαβάσαμε το σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή Φθιώτιδος. ο οποίος μετά από δύο χρόνια απομάκρυνσης από την οικογενειακή του εστία, ανηφόρησε προς τα Βόρεια, για να εξασφαλίσει οικονομική και πολιτική, στήριξη από την, σε διάσταση, σύζυγο του.
Αυτό προκάλεσε κεραυνούς στα Νότια, από την συμβία του, αφού θεωρεί τον
εαυτό της, πολλαπλά εξαπατημένο και κυρίως απαράδεκτη και ανήθικη την τοποθέτηση, εκ των υστέρων και χωρίς την συναίνεση της, σε ρόλο ερωμένης  και τρίτου προσώπου, σε μια οικογένεια.

Ο Θ.Χ. προσπαθώντας  να επιβιώσει, μετά από την καταιγίδα που προκάλεσε με την συμπεριφορά του, αποδέχτηκε ασυζητητί τους όρους της προϊσταμένης αρχής, στρατιωτικού Μ.Σ., για απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι νεωτέρας.
Καθώς όμως, η γιατρός, είχε να αντιμετωπίσει απρόσμενα και πολλαπλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης και ξαφνικής μετάθεσης της, προκειμένου να σωθεί η υπόληψή της και να μην χαθεί η πελατεία της, απαιτεί από τον Θ. να μην πολιτευτεί στην περιοχή και να ξεβρομίσει τα λερωμένα του, άμεσα.
Πανικόβλητος  ο Θ.Χ παρακαλεί τους δημοσιογράφους να αποκρύψουν το σκάνδαλο και ζητά από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να παρέμβει, φιμώνοντας τα Blogs.

Στην συνέχεια τηλεφωνεί, απελπισμένος, σε κοινό γνωστό που είχε με την Ε.Π. και επιδεικνύοντας φάκελο με διαδικτυακές αναρτήσεις, ζητά να την πείσει να σταματήσει. Επίσης, σαν πρώην στρατιωτικός και καθηγητής ψυχολογικών επιχειρήσεων στην Σχολή πολέμου, αν και δεν επιθυμεί πολεμικές συρράξεις θα προσφύγει στα δικαστήρια για να αποζημιωθεί.
Αυτό ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου από την Ε.Π. από την οποία έχουν προηγηθεί από μεριάς της έγγραφες παραινέσεις, συμβουλές και αιτήματα ώστε να δοθούν ανάλογες διευκρινήσεις, οι οποίες έμειναν απαξιωτικά αναπάντητες.

Ταυτόχρονα ο Θ.Χ. βλέπει να απομακρύνεται η επανεκλογή του όχι μόνο από τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος του, αλλά και μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες των τελευταίων μηνών, προσχώρησης του, σε άλλο κόμμα.
Προσπαθώντας να επιβιώσει πολιτικά, επανέρχεται στην Φθιώτιδα, αλλά αυτή την φορά πρέπει να αντιμετωπίσει και τον επαναστάτη Θ.Γ, έμπειρο πολιτικό πρόσωπο, δυνατό σε γνωριμίες και χρήμα, που προσχώρησε στο κόμμα του και φαίνεται να τον εκτοπίζει.

Τότε, διαπιστώνει ότι το  σκάνδαλο ενόχλησε και κάποια άλλη κυρία η οποία τον αποκλείει από γνωστό τηλεοπτικό κανάλι και προσπαθεί έντεχνα και με πειστική φωνή, να υπενθυμίζει σε δελτίο ειδήσεων άλλου τηλεοπτικού καναλιού, ότι δεν ανησυχεί πολιτικά και θα είναι πάντα όπως όλοι τον ξέρουν: «το καλό παιδί!».

Από την άλλη όμως, η Ε.Π. εξαιτίας του συγκλονισμού που υπέστη, μετακόμισε σε πόλη της Δυτικής Ελλάδας και αν δεν έχει σύντομα διευκρινήσεις θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του «καλού παιδιού», για προσβολή της τιμής και της υπόληψης της.
Σε όσους της προτείνουν να μην ασχολείται πλέον μαζί του, υποστηρίζει ότι «αυτά που έκαναν οι άντρες-πασάδες τον προηγούμενο αιώνα, παντρεμένοι με σύζυγο, ερωμένη και φιλενάδα  να τα ξεχάσουν»  και δημοσιοποιεί φυλλάδιο με τίτλο «ΘΟΔΩΡΕ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ…»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *