Στο πλευρό του Ξυπνήστε ρε και όσων ιστολογίων κινδυνεύουν

Το evia-logos αλλά και η εφημερίδα την οποία διαχειρίζομαι σας ενημερώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλεύρό τόσο του ιστολογίου “Ξυπνήστε Ρε” όσο και όλων των ιστολογίων που κινδυνεύουν να κλειστούν επειδή εκφέρουν ανοιχτά την…..
άποψή τους και απλά παρουσιάζουν την αλήθεια και μόνο αυτή. Δεν πρέπει να αφήσουμε όσους μας εξουσιάζουν να μας φιμώσουν κιόλας. μάλλον έχουν ξεχάσει, ή θέλουν να ξεχνούν ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την γνώμη του και την άποψή του. Και αν τους ενοχλεί αυτό τότε ας πάψουν οι ίδιοι να ξεπουλούν την πατρίδα τους και όλα όσα ανήκουν στους Έλληνες για τον θεό “μαμωνά”. Αν δεν έκαναν όα κάνουν τότε και οι ιστογράφοι δεν θα έγραφαν όσα γράφουν.

evia-logos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Και εγώ συμφωνώ με έναν φίλο παραπάνω. Να βγούνε τα blogs και να δηλώσουν εάν απειλούνται και από ποιον. Να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να τους αντιμετωπίσουμε. Στηρίζω το ξυπνήστε ρε και το δικαίωμα φυσικά να λέμε την άποψή μας ελεύθερα. Άλλωστε η δημοκρατία μέσω του Συντάγματος κατοχυρώνει την ελευθερία έκφρασης. Εκτός μερικοί αν θεωρούν ότι δεν ζούμε σε δημοκρατία ή ότι έχουμε έλλειψη δημοκρατίας και δεν θα πρέπει να εκφραζόμαστε αλλά να ακούμε τα σερβιρισμένα και ετοιματζίδικα σκουπίδια που προβάλλει η τηλεόραση και τα ονομάζει ειδήσεις και ειδήσεις-κουτσομπολιά.

    Reply
  2. www.criticaroom.com

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΞΙΓΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΜΙΑ ΕΠΕΝΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΙΑ ΣΙΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ, Ι ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ? ΤΙΠΟΤΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΙΞΕΤΕ ΚΑΠΙΟ ΑΛΛΟ ΣΙΤΕ. Ι ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΟΒΟΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΕ.
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΠΙΟΣ Ι ΠΙΟΙ ΟΡΓΑΝΟΣΑΝ ΝΑ ΚΛΗΣΤΗ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΦΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΑΠΟΔΗΞΗΣ. ΕΤΣΕΙ ΘΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΥΜΕΡΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΥΜΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΟ, Η ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΗΚΗ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΥΜΑΣΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ. ΟΤΙ ΤΟ 99% ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΗΛΗΚΡΗΝΗΣ ΠΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΝΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΝΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ.

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΘΗΜΟΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΗΜΩΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ!

    http://www.criticaroom.com

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    Ο ΑΠΑΤΣΙ ΣΑΣ ΣΤΙΡΗΖΗ ΚΑΙ ΔΙΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΩΝ ΝΑ ΜΑΘΗ ΚΑΙ ΑΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ….

    ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΟΣ ΘΕΣΜΟΣ.ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΛΕΝΕ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ,ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΡΧΙΖΟΥΝ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Το πιο σωστό είναι το ξυπνήστε να βγάλει μια ανακοίνωση και να μας ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει

    Reply
  6. Ανώνυμος

    μα τι συμβαινει ? ποιοι ενοχλουνται? αμαν πια! βαλτε σκασμο μερικοι και αφηστε τον καθενα να ζει ησυχα και να εκφραζουνται.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ…ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΗ Μ.Μ.Ε-BLOGS ΕΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *