Η Αθήνα αποκτά νεά παγκάκια με ταυτότητα

Ένα νέο εγχείρημα έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες να οργανώνεται για χάρη της Αθήνας… Νέα όμορφα καλαίσθητα παγκάκια τα οποία … θα είναι χορηγία των απλών πολιτών και θα εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία της πόλης.
Θα πει κάποιος για ποιο λόγο να δώσω χρήματα για να……
φτιαχτεί ένα παγκάκι; Οι λόγοι λοιπόν είναι πολλοί και σημαντικοι. Καταρχήν σε κάθε παγκάκι, αυτός που το αγοράζει μπορεί να γράψει ένα κείμενο 400 χαρακτήρων το οποίο μπορεί να είναι το ονομά του, μία ημερομηνία ή μία αφιέρωση. Αυτό είναι που θα δώσει σε αυτά τα παγκάκια ταυτότητα και θα τα κάνει ξεχωριστά. Επίσης έχει το δικαίωμα επιλογής του χώρου που θα τοποθετηθεί το παγκάκι. Οπότε ο καθένας μπορεί να το τοποθετήσει σε κάποιο σημείο που έχει ιδιαίτερη σημασία γ’ αυτόν και να του θυμίζει πράγματα και καταστάσεις. Τέλος είναι μία όμορφη κίνηση για να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για την πόλη μας και θέλουμε να την κάνουμε λίγο πιο όμορφη απ’ ότι είναι. Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζι.

http://podilatakias.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

 1. Ανώνυμος

  Mε την ηλικία τους καλή και η μαλακια τους. Εδώ λεφτα δεν έχει ο κόσμος να φάει το που θα βάλει τον κώλο του μας μάρανε. Τα ζωντόβολα.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ;

  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

  ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΤI ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

  NA ΦΑΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ;

  ΟΥΣΤ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *