Στη Βουλή μεγάλο σκάνδαλο στο Πανεπιστήμιο Αθήνας

Στη Βουλή έφτασε, εκ νέου, μεγάλο σκάνδαλο που αφορά το Πανεπιστήμιο Αθήνας. Συγκεκριμένα ο Αντπρύτανης του Πανεπιστημίου Kαθ. Αστέριος Δουκουδάκης παρανόμως κατέχει θέση Kαθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Ο εν λόγω Kαθηγητής και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου, διορίστηκε ως Kαθηγητής στο Πανεπιστήμιο με την διαδικασία της μετάκλησης από το εξωτερικό, μίας διαδικασίας που…..
ακολουθείτε για όσους κατέχουν θέση Kαθηγητή σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Ωστόσο όπως αποδεικνύεται από έγγραφα που απέστειλε το Πανεπιστήμιο Temple της Αμερικής, όπου βρισκόταν, ο Α. Δουκουδάκης δεν ήταν Kαθηγητής την περίοδο εκείνη, αφού το Πανεπιστήμιο Temple τον είχε απολύσει λόγω συμμετοχής του σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης. Για το θέμα έχει κάνει από διμήνου ερώτηση στην Βουλή η βουλευτής της Ν.Δ. Φ. Πιπιλή. Ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας δεν απάντησε, οπότε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αιβαλιώτης έκανε προ 2 εβδομάδων νέα ερώτηση στη Βουλή. Το Υπουργείο Παιδείας απαντώντας στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρει ότι περιμένει στοιχεία από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας. Περιμένει δηλαδή η κ. Διαμαντοπούλου και ο κ. Πανάρετος από τον Πρύτανη τα στοιχεία για τον Αντιπρύτανή του; Ποιος Πρύτανης θα δώσει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Αντιπρύτανης του είναι παράνομος; Αν το Υπουργείο δεν επιθυμεί την συγκάλυψη πρέπει να συγκληθεί άμεσα το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Nikos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    στην χωρα που το ανοιχτο πανεπιστημιο εγινε οχημα για να παρουν πτυχια αυτοι που πρεπει?που εχει τμηματα ειδικα για να μοιρασει προσοντα σε ηδη δημοσιους υπαλληλους???ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τι ψάχνουμε να βρούμε! Στη χώρα που από νηπιαγωγός γίνεσαι γιατρός με μεταπτυχιακό σε 3 χρόνια; Στη χώρα που έχεις μεταπτυχιακό χωρίς να έχεις πάρει πτυχίο; Στη χώρα που δηλώνεις στο βιογραφικό σου κάτοχος μεταπτυχιακού, ενώ δεν έχεις;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *