«ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ» ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ Η ΝΟΜΙΚΗ!

Το «καταργημένο» άσυλο εξακολουθεί να υπάρχει!

Είναι κοινό μυστικό, ότι οι «κουκουλοφόροι» που ξεκίνησαν χθες τα επεισόδια έξω από τη βουλή –για να δώσουν τη σκυτάλη στα ΜΑΤ να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να αδειάσει την πλατεία από τον κόσμο- και που εν συνεχεία κατέκαψαν την Αθήνα –για να δώσουν τη σκυτάλη στην κατοχική συγκυβέρνηση να βάλει το δίλημμα ή εμείς ή το χάος- είχαν σα «στρατηγείο» τους τη Νομική, την οποία είχαν…..
καταλάβει προ ημερών. Αυτό το εγνώριζαν όλοι, φυσικά και οι αρχές, που δεν έπραξαν απολύτως τίποτα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών, Θ. Πελεγρίνη, ο ίδιος είχε εγκαίρως, εδώ και τρεις μέρες, ειδοποιήσει την αστυνομία για τη μετατροπή της Νομικής σε βάση και ορμητήριο των κουκουλοφόρων (της αριστεράς και της… προόδου, για να μην ξεχνιόμαστε…), αλλά δεν του απήντησε κανείς!

Επίσης, ο Κοσμήτορας της Νομικής, Μ. Τσινισιζέλης δήλωσε σχετικά τα εξής: «Φυσικά και καλέσαμε την αστυνομία. Εγώ προσωπικά μίλησα με εκπρόσωπο της και τους ζήτησα να λάβουν τα μέτρα τους εγκαίρως. Νομίζω ότι οι εκπρόσωποι της αστυνομίας δεν είναι ενήμεροι για το νέο νόμο. Εμείς κινηθήκαμε με βάση τη διαδικασία που ορίζει. Να θυμίσω επίσης ότι το άσυλο έχει καταργηθεί».

Εν τω μεταξύ, εκπρόσωποι της διοίκησης της Νομικής Σχολής, βρήκαν μέσα στο κτίριο κατεστραμμένες αίθουσες, σπασμένα μάρμαρα κ.τ.λ., ενώ οι αίθουσες μύριζαν βενζίνη – μάρτυρας ότι εκεί κατασκευάζονταν οι βόμβες μολότοφ των αναρχοκομμουνιστών. Επίσης, τα χαϊδεμένα παιδιά της αριστεράς, οι «κοινωνικοί αγωνιστές» κ.τ.λ., έκλεψαν 10 προτζέκτορες της Σχολής. Με το γνωστό «ήθος της αριστεράς» που τους διακρίνει…

(ΥΓ): Ο Α. Σαμαράς, σε μια έξαρσή του, δήλωσε ότι «όταν έρθει η ώρα θα τις κατεβάσω τις κουκούλες τους». Λέει που και που και κανά ανέκδοτο ο αρχηγός της «νέας» ΝΔ, για να περνάει η ώρα…

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *