Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : ” ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ”

Τελικά δεν «εξειδίκευσε» ο κ. Πρωθυπουργός τα μέτρα ου σκοπεύει να πάρει τις επόμενες εβδομάδες, σε απόλυτη συνεργασία με την «Τρόϊκα» η οποία έρχεται στην Ελλάδα ακριβώς μετά το Πάσχα.

Η ενέργεια βεβαίως αυτή δίνει μία ανάσα στους Υπουργούς και στους Βουλευτές της Κυβερνητικής παράταξης κατά τις ημέρες του Πάσχα που φυσιολογικά θα βρίσκονται στις περιφέρειες τους, παρατείνει όμως την αβεβαιότητα στο εξωτερικό και εκνευρίζει τις «αγορές» οι οποίες απογείωσαν αμέσως τα spreads και….
κατακρήμνισαν το χρηματιστήριο!

Ίσως δεν έχουν ορισμένοι καταλάβει το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε.

Ίσως δεν έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να καθυστερούμε ούτε μία ημέρα. Ούτε μία ώρα.

Η Κυβέρνηση έχει υποχρέωση να αποκαλύψει αμέσως τους σχεδιασμούς της.

Και βεβαίως να αντιληφθεί ότι πρέπει επιτέλους πέρα από τα εισπρακτικά μέτρα να θεσπίσει και ουσιαστικά μέτρα που θα κινητροδοτήσουν την πραγματική ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Διότι τα «ασημικά» και λίγα είναι και γρήγορα τελειώνουν και το πρόβλημα δεν λύνουν.

http://papageorgopoulos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΞΩ ρε λαμόγιο Παπαγεωργόπουλε, που θα μιλήσεις εσύ για ανάπτυξη. Σας σιχάθηκε ο λαός και εσάς και τους άλλους. Στο διάολο να πάτε ανθέλληνες του κερατά, ερπετόμορφοι

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ 50 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΕΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΘΙΣΗ ΣΕ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ???ΟΠΟΤΕ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΠΟΥΛΑ ΔΕΗ ΠΟΥΛΑ ΟΤΕ ΠΟΥΛΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥΛΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ…ΠΟΥΛΑ ΤΑ ….ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ….ΕΡΧΕΤΑΙ….ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΕΕ??ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *