Σηκώστε τα χρήματα από τις τράπεζες και αφήστε να δούμε τι θα κάνουν μετά τα λαμόγια …

ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τη Δευτέρα ξεκινά ο γύρος των σκληρότερων μέτρων κάτω από τις εντολές του Δ.Ν.Τ. Το χρονικό περιθώριο αντίδρασής μας μικραίνει επικίνδυνα. Το πρωί της Δευτέρας θα πρέπει να μας βρει στη πόρτα της Τράπεζάς μας για να σηκώσουμε και……
το τελευταίο ευρώ!
Η κατάρρευση είναι ζήτημα ημερών και κατάρρευση σημαίνει πρώτα απ΄ όλα ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! Κανείς δε θα μπορέσει να σηκώσει χρήματα από το τραπεζικό λογαριασμό του μέχρι να καθοριστεί πλαφόν ανάληψης μετά την εκτίμηση του πληθωρισμού που θα είναι τεράστιος λόγω των ανατιμήσεων και την έναρξη των διαδικασιών επιστροφής στη δραχμή. Αυτό σημαίνει εκμηδενισμό της αγοραστικής αξίας των μετρητών μας! Αλλά η κατάρρευση αφορά την Ελλάδα και το ευρώ θα συνεχίσει να γίνεται δεκτό στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη. Έτσι, η μόνη λύση για όλους μας είναι να αποσύρουμε τη Δευτέρα το πρωί τις καταθέσεις μας ώστε να συνεχίσουμε να μπορούμε να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες.

ΟΛΟΙ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΕΦΤΗ!

ellinas

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καλά υπάρχουν ακόμα ανεγκέφαλοι που έχουν λεφτά στις τράπεζες;Μετά μη βγείτε να διαμαρτυρηθείτε ότι σας τα φάγανε!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΚΤΛ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ 1300ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΑΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΗ ΝΔ Κ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥΣ ΟΥΣΤ…………….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    παλι τα ιδια και πριν λιγο καιρο παλι τα ιδια λεγατε.να παρουμε τα λεφτα απο τις τραπεζες.
    θα επεφτε λεει η κυβερνηση.
    το αλλο με τον τοτο το ξερετε;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ελληνες αω περιμενετε τις εγκυρες πληροφοριες της κυβερνησης την βαψατε.Ειναι ποτε δυνατον αυτος που σας κλεβει να σας πει τι θα κανει?και ερωτω ..που ειναι διασφαλισμενεα αυτη την εποχη οι καταθεσεις …στο σπιτι η στις τραπεζες?Στις τραπεζες παντως με μια υπογραφη σημερα το βραδι τις χανετε για παντα..στο σπιτι ομως θα τις χρησιμοποιειτε για παντα…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ….!!!!!!! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΝ ΣΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

    Reply
  8. Ανώνυμος

    παρτε οτι μπορειτε. ετσι και αλλιως τα επιτοκια ειναι ψιχουλα. Γιατι να τα εχουν οι τραπεζες και να καρδιζουν απο 5-20% επιτοκια απο τα δανεια που δινουν πλεον μονο σε δικους τους…..
    Σκεφτειτε…….τα δικα σας λεφτα 1%
    τα δικα τους (σας) λεφτα 5-20% .
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ

    (ΕΓΩ ΤΑ ΣΗΚΩΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ)….

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Eλληνα αν έχεις πληροφορίες έγκυρες να μας το πείς. Οτι θα γίνει αυτό το φοβόμαστε και το περιμένουμε όλοι, το πότε δεν γνωρίζουμε. Αν μπορείς πές μας περισσότερα.Παρασκευή που πήγα εγώ τράπεζα μπορούσα να πάρω όσα ήθελα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *