Αποχώρηση Καρατζαφέρη από τη συζήτηση για τα ομόλογα

Αν και υπάρχουν ενδείξεις ποινικών ευθυνών πρώην υπουργών, η παραγραφή εμποδίζει την περαιτέρω έρευνα του σκανδάλου ομολόγων παραδέχθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, στην οποία συζητείται το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε το συγκεκριμένο σκάνδαλο.
Αντιδρώντας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα οποία χαρακτήρισε ως κόμματα «σκανδαλιάρικα», διότι είναι υπεύθυνα για όλες τις….
μεγάλες υποθέσεις που ταλανίζουν την πολιτική ζωή της χώρας και δήλωσε πως αποχωρεί από την αίθουσα μαζί με τους βουλευτές του.

Απάντηση στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ έδωσε η υπουργός Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη, η οποία δήλωσε πως τορπιλίζει τη δημοκρατία και πληγώνει τη δημοκρατία η θέση της κοινή ευθύνης. Στην συνέχεια η υπουργός μίλησε για την υπόθεση των ομολόγων σημειώνοντας πως τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έπρεπε να επενδύσουν σε δομημένα ομόλογα και πως τελικά ζημιώθηκαν.

Και οι ομιλητές του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, δεν παρέλειψαν να ασκήσουν σκληρή κριτική στους χειρισμούς των τότε διοικήσεων των ασφαλιστικών ταμείων και να μιλήσουν για «αποδεδειγμένη συμμετοχή της τότε κυβέρνησης».

Από την άλλη η ΝΔ επέμεινε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο, πως τα ταμεία τελικά κέρδισαν από τις συγκεκριμένες επενδύσεις και πως η υπόθεση «ανακαλύφθηκε» για να ξεχαστεί το «μεγάλο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου».

Τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, παραδέχθηκαν πως υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων που θα απαιτούσε περαιτέρω έρευνα, όμως σημείωσαν πως υπάρχει το κόλλημα της παραγραφής.

http://news.pathfinder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;
    ΒΛΑΚΕΣ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ;
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ,
    ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ
    ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΥΚΟΦΑΤΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ 10.51.
    Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΑΓΡΑΜΑΤΕ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΤΕΜΠΕΛΗ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΥΠΑΤΕΙΑΣ) ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΦΣΙΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ!
    ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΗΣΙΟΥ;
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ)ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .
    ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.
    ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Καρατζαφέρη βουλιάζεις και προσπαθείς να ξεχαστεί το μνημονιακό παρελθόν σου.Πολύ αργά,είσαι ο περίγελος της βουλής.Την μια γλύφεις το ΠΑΣΟΚ και την άλλη το πολεμάς ζητώντας εκλογές.Σαν τα ποντίκια εγκατέλειψες το καράβι που βούλιαξε εξαιτίας σου.Το τέλος σου έρχεται.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *