Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κατακεραύνωσε τον κύριο Αλιβιζάτο που πήγε να κάνει κήρυγμα στους δικαστές για την παραγραφή …Παπακωνσταντίνου!

ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! Γιατί άραγε…
Το εξοργιστικό συμβάν διαδραματίστηκε στο συνέδριο της Εταιρείας Δικαστικών Μελετών που έγινε πριν τρεις ημέρες, στην Καλαμάτα.


Μεταξύ των λειτουργών της δικαιοσύνης, εμφανίσθηκε – άγνωστο πως- ο εξαίρετος καθηγητής κύριος Αλιβιζάτος! 
Ναι, ο κυριότερος εκφραστής του καθεστώτος Σημίτη, το στήριγμα σε κάθε “ιστορική” απόφαση της συμμορίας του μνημονίου, ο άνθρωπος που θαρραλέα έκανε μελέτη ακόμα και για την Ένωση Τραπεζών υπέρ των… πλειστηριασμών!


Όσοι απόρησαν λοιπόν για την παρουσία του κυρίου Αλιβιζάτου σε ένα τόσο σοβαρό συνέδριο, ο εκλεκτός καθηγητής φρόντισε να τους λύσει αμέσως την απορία… Πήρε τον λόγο και άρχισε να επιχειρηματολογεί υπέρ της… παραγραφής των εγκλημάτων Παπακωνσταντίνου!

Το λάθος του είναι πως πίστεψε ότι ζει ακόμα στην εποχή Σημίτη. Δεν υπολόγισε ότι πλέον οι λειτουργοί της δικαιοσύνης δεν καταλαβαίνουν από… κονσομασιόν και η απότομη προσγείωση ήλθε από τον ίδιο τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Ο χαλκεντερος Μιχαήλ Θεοχαρίδης κατακεραύνωσε τον κύριο καθηγητή για την “αυθόρμητη” έμπνευση του, να εκμεταλλευθεί το συνέδριο για να προπαγανδίσει την φυγάδευση του πολιτικού εγκληματία. Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε αυτή την ιστορικής σημασίας παρέμβαση, απέδειξε περίτρανα πως όσοι περιμένουν ότι η δικαιοσύνη θα ρίξει την χώρα στην κόλαση για να γλιτώσει τους επίορκους πολιτικούς, πλανάται οικτρά.
Το συμβάν πάντως είναι εξαιρετικά σοβαρό και ίσως θα έπρεπε να γίνει μια παρέμβαση σε ανώτατο επίπεδο, ώστε οι διάφοροι πρόθυμοι να πάψουν να ελπίζουν ότι οι δικαστές θα γίνουν θεραπαινίδες αθλίων σχεδιασμών της διαπλοκής.

Θερμά συγχαρητήρια κύριε Θεοχαρίδη.

olympia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *