Έλληνες αντισταθείτε !

Έλληνες αντισταθείτε!
Όχι στην κάρτα του πολίτη!
Όχι σε οποιαδήποτε κάρτα!
Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά.

Έλληνα πολίτη, η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων από τα ATM, τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών, αλλά και…..
την τεχνολογία RFID (όπως τα διαβατήρια).

Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί, μέχρι το τέλος του 2011, να ενσωματωθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας. Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα και θα μιλάμε για μια νέα αχρήματη εποχή.

Θα σου πει η κυβέρνηση ότι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά οφέλη:
1) Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή.
2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον. Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι, αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο.

3) Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν, θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν.

4) Θα σου πουν ότι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΤΑ. Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το κάθε τι. Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα .

Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ :
1) Δεν θα σου πουν ότι αν οι κυβερνώντες σε στοχοποιήσουν διότι είπες κάτι εναντίον τους , θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου. Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι λες αλήθεια και θα γίνεις ο απόλυτος δέσμιος αυτής.

3) Δεν θα σου πουν ότι το ιατρικό ιστορικό σου θα είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε ασφαλιστική ή φαρμακευτική εταιρεία, δημόσιων ή ιδιωτικών συμφερόντων.

4) Δεν θα σου πουν ότι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε. Πράγματι, θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τί. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή (που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών).

5) Δεν θα σου πουν ότι οι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και παραποίησαν ή υπέκλεψαν τα δεδομένα, τα οποία θα αποτελούν ευαίσθητα βιομετρικά στοιχεία αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά.

Η δεσμευτικότητα, η υποχρεωτικότητα, η ταύτιση της Κάρτας του Πολίτη με τον άνθρωπο, η αναγωγή του ανθρώπου σε αριθμό που θα τον υποχρεώνει να αφήνει τα ηλεκτρονικά του ίχνη θελημένα ή αθέλητα σε δεκάδες διασυνδεδεμένες βάσεις δεδομένων καθημερινά, οπότε όλη η ζωή του ανθρώπου θα είναι «διάφανη» σε εξευτελιστικό βαθμό, είναι το πρόβλημα. Αλλά ταυτόχρονα και οι μελλοντικές αλλαγές που μπορούν να επιτευχθούν με την αναπροσαρμογή των δεδομένων στο chip της κάρτας καθώς και την ταύτιση των τραπεζικών λογαριασμών μας με αυτό.

Γι αυτό Έλληνες αντισταθείτε! Όχι στην κάρτα του πολίτη! Όχι σε οποιαδήποτε κάρτα! Μην παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια παγκόσμια σκλαβιά. Φτάνει η παράδοση των εργατικών δικαιωμάτων που είχαν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετίες πριν.

Όλοι στη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία ἔξω από τή Βουλή στις
6 Φεβρουαρίου 2011 ἡμέρα ΚΥΡΙΑΚΗ καί ὥρα 12 τό μεσημέρι!

Έλληνες YouTubers

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    καλα εχετε μπερδεψει τη βουρτσα με ….. τη μπερδευετε ρε τη θρησκεια με την αηδια και την κοροθδια που μας παιζουν .

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, (ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ) ΟΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ" ΔΙΑΚΥΡΗΞΑΝ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΕΞΑΠΟΔΩ"!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ……!!!!!! ΜΟΛΙΣ Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΎΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΚΟΣΤΙΖΕ 100€) ΣΤΙΣ ΧΩΡΕς ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΧΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!! ….ΠΡΩΤΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΑ "ΕΧΘΡΙΚΑ" ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΗ……..ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…

    Εσείς μην παίρνετε τις κάρτες, εμεις οι χριστ ιανοί ορθο δοξοι έλλ ηνες και νομοταγείς πολί τες θα την πάρουμε
    30 Ιανουαρίου 2011 1:45 π.μ.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ….

    ΕΣΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ… ΧΑΧΑΧΑ!!! ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…..

    ΠΑΡΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ…..
    ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

    ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    2:56 ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ…

    ΑΣΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΛΠΑ…

    ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ….

    ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Εσείς μην παίρνετε τις κάρτες, εμεις οι χριστ ιανοί ορθο δοξοι έλλ ηνες και νομοταγείς πολί τες θα την πάρουμε

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Άστα ρε φίλε, τα ξέρουμε τα κόλπα αυτά. Τάχα μου θα έχει μόνο αυτά τα στοιχεία, όλα σε ένα κλπ. Εσύ όποτε είχες πρόβλημα με κάποια υπηρεσία ήταν γιατί δεν ήξερες τον αφμ σου ή τον αμκα σου;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Οσοι ειναι αλ ηθινοί χρισ τιανοί θα παραλάβουν την κάρτα του πολίτη, διότι ο χριστι ανός δεν νοείτε να είναι παράνο μος

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ CHIP ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Κ.Λ.Π.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ:

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ-ΑΔΤ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΑΜΚΑ
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ-ΑΦΜ

    ΑΝ Π.Χ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
    ΑΝ Π.Χ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΜ
    ΑΝ Π.Χ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ Η΄ ΜΕ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ 11 ΨΗΦΙΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ

    Π.Χ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ GR 000000000

    ΑΝ Π.Χ. ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ.
    ΑΝ Π.Χ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ CHIP.

    ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ Η΄ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΦΜ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    http://threedeadwords.com/2010/09/27/sept-2710-freemasonry-n-a-luciferian-cults-in-control-at-least-half-daughters-of-the-eastern-star/
    My blog title Three Dead Words says it all,– that faith, hope & liberty in reality are dead in N.A. and in global first world countries.

    I have tried to expose the true enemy of the global sheople in this decades-old/centuries-old anti-human rights war, represented by the New World Order (NWO)/Illuminati/high-degreed freemasonry and their global plan to soon establish their dictatorial, anti-human rights one world gov’t and even more important to them, is their one world religion which is esoteric masonry or the worship of the fallen angel Lucifer (SATANISM).

    All sheople-freedom-fighters in N.A. & globally know who this well-established, filthy rich, powerful, elite yet small global cabal are.

    They include both the high-degreed freemasons (the Protestant horn of the cabal with its birth place in the U.K.) and the Illuminati Vatican lords (the Roman Catholic horn of the cabal whose birth place was in Catholic European strongholds).

    The money to fund this huge global heist to enslave the masses to worship their Lucifer and not the Biblical God & His Son Jesus Christ (whom they fully as elite Satanists believe exist) comes from ROYALITY like the British Illuminati red Queen Elizabeth II & her royal blood lines, the European banking dynasties who are often Jewish (I am not anti-Semitic but rabbical black magic Cabbalism is the Luciferianism followed currently by the NWO) and have names like ROTHSCHILD and ROCKEFELLER.

    The Black Nobility in Europe is a part of the global cabal.
    Black nobility
    http://wikicompany.org/wiki/911:Black_Nobility

    ANTI-MASONICPARTY
    http://anti-masonicparty.blogspot.com/2010/10/masonic-handshakes.html

    SATANIC MASONIC LUCIFERIAN BOOKS
    http://books.google.com/books?id=BoMzzAD7bukC&dq=sex%20luciferian%20magick&source=gbs_similarbooks

    Organisation for the unified understanding, revelation and truth of Evil
    http://www.one-evil.org/

    Occult Symbolism Incorporated
    http://www.scribd.com/doc/42580366/Occult-Symbolism-Incorporated

    Illuminati Cards Game NWO All the photos:
    http://grou.ps/et/photos/person/ucxejmrwgxqmphbmf

    Lucifer Rising Through Illuminati Masons
    http://theupliftingcrane.wordpress.com/2009/11/29/lucifer-rising-through-illuminati-masons/

    Books And Extensive Articles
    http://www.gnosticliberationfront.com/books_and_extensive_articles.htm

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *