ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ;;;

Αφήστε τη Χρυσή Αυγή ΠΡΟΒΑΤΑ!
Διαβάστε αυτά που θα έπρεπε να παίζουν παντού ΠΡΩΤΑ… οι δημοσιοκάφροι…


Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;

Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:
Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.

Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.

Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Το καταλάβατε;
το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος…)

Ασχοληθείτε τώρα με το ΣΗΡΙΑΛ Χρυσή Αυγή και Δένδια!!!

ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;;;
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ. Εκτίναξη της ανεργίας στο 34% έως το 2016 αναμένει η ΙΝΕ – ΓΣΕΕ, σύμφωνα με έρευνα που διενέργησε. Από τον Οκτώβριο του 2008 έως σήμερα έχουν χαθεί περίπου 1.000.000 θέσεις απασχόλησης. Τονίζεται ακόμη ότι το 27,4% που καταγράφηκε ως ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Μάρτιο από την ΕΛΣΤΑΤ, είναι το υψηλότερο που έχει υπάρξει τα τελευταία 30 χρόνια σε χώρα του δυτικού κόσμου.

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι «η συνέχιση της ασκούμενης πολιτικής από την ελληνική κυβέρνηση και την τρόικα θα εξακολουθήσει να έχει οδυνηρές συνέπειες στο ΑΕΠ και στην απασχόληση τα επόμενα χρόνια»…

Και τώρα συνέχισε να βλέπεις το σήριαλ που σου σερβίρουν..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *