ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ;


Είναι πλέον γεγονός !!!
Απ ότι πληροφορούμαι από τα blogs o καταλληλότερος θέλει να μιλήσει.

Εδώ είναι που θά αναλάβουν δουλειά οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και πολέμιοι των blogs, οι μεγαλοδημοσιοράφοι.

Είναι βρώμικη δουλειά αλλά φαντάζομαι πολύ προσοδοφόρα.
Παίρνουν τα καμένα χαρτιά της πολιτικής και μας τα μοστράρουν στα ΜΜΕ, κάνοντας επιθετική οπισθοσκυφτοβαδίζουσα δημοσιογραφία, με αιχμηρές μαρουλοκαρδικές ερωτήσεις, ώστε να περάσουν τον ενδιαφερόμενο από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να μας τον παραδώσουν άμεμπτο, αμόλυντο, αγνή περιστερά. Και αν παρόλη την προσπάθεια δεν τα καταφέρουν, θα τα βάλουν μαζί μας (ότι ο λαός δεν μπόρεσε να τον συγχωρέσει για κάτι που κατηγορήθηκε χωρίς αποδείξεις).
Βεβαίως οι επαναφερόμενοι θα πρέπει να….
.

είχαν ή να έχουν σημαντικούς ρόλους στην πολιτική σκηνή να έχουν κατηγορηθεί για σκάνδαλα, οπότε κάτι οικονομίες τις έχουν για τέτοιες δύσκολες στιγμές.
Και μετά σας φταίνε τα blogs.
Πώς γίνετε να έχουν κηρύξει ανένδοτο εναντίον των blogs μόνο δημοσιογράφοι και πολιτικοί άντε και κάποιοι επιχειρηματίες. Μήπως έχετε κάτι να κρύψετε ρε;.
Την έχουμε πάρει πρέφα την δουλειά και δεν μασάμε πλέον.
Αφήστε τα blogs στην ησυχία τους, μπορεί εκεί να μην γνωρίζουμε τον γράφοντα, προσπαθούμε όμως να καταλάβουμε, τι μέρος του λόγου είναι, τι θέλει να πει ή να περάσει, το σημαντικότερο δε είναι, ότι του απαντάμε. Έτσι δουλεύουμε την φαντασία και το μυαλό μας απ΄το να ακούμε, να βλέπουμε ή να διαβάζουμε εσάς, να μας πλασάρετε ότι δεν έχουμε ανάγκη.
Έχετε αποδομηθεί κύριοι και με κάθε σας προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, αποδομείστε περισσότερο με κίνδυνο να καταρρεύσετε. Δέν με νοιάζει αν θέλει να πει κάτι ο καταλληλότερος, ότι ήταν να μας πει και να μας κάνει και μας το είπε και μας το έκανε. Έλεος πιά, ας μπεί στα blogs.

Πάρτε τις ακριβοπληρωμένες πένες σας και αναρτήστε στα blogs αυτά που

ξέρετε, μόνον έτσι ίσως εξιλεωθείτε, μην αμύνεστε άλλο στην αναδυόμενη σύγχρονη ενημέρωση.

zitalar

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *