Αλλάζουν χέρια οι μαρίνες στη Σάμο…..και στο βάθος στα χέρια Τούρκου επιχειρηματία ;

Πριν λίγες ημέρες Τούρκος επιχειρηματίας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους στο γραφείο του.
Ο Παπαθεοφάνους αφού άνοιξε  τα κιτάπια του ενημέρωσε διεξοδικά τον Τούρκο για τα …..
μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης της Μαρίνας .
Η επίσκεψη κρατήθηκε κρυφή και κανένα δελτίο τύπου δεν ενημέρωσε για όλα αυτά.
Γιατί άραγε;
Ενημέρωσες τα αρμόδια υπουργεία κ.Παπαθεοφάνους γι αυτές τις πληροφορίες που έδωσες στον Τούρκο;

Για άλλη μια φορά ο Παπαθεοφάνους δεν ενημέρωσε τους Σαμιώτες γι αυτή την επίσκεψη και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έδωσε εξήγηση ούτε αυτός αλλά ούτε και ο Δήμαρχος Στέλιος Θάνος για την επίσκεψη τους στο Τουρκικό σκάφος ΚΕΜΑΛ  που είχε αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πυθαγορείου πριν ένα χρόνο.Φαίνεται ότι εκεί συζητήθηκε και η μεταβίβαση της Μαρίνας στα χέρια Τούρκου επιχειρηματία.

Ας σημειωθεί ότι είχαν προσκληθεί και άλλοι παράγοντες του τόπου αλλά κανείς τους δεν ανέβηκε στο ΤΟΥΡΚΙΚΌ ΣΚΑΦΟΣ.

Σύμφωνα πάντα με δημοσιογραφικές πληροφορίες  αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους είναι αντίθετες σε μια τέτοια εξέλιξη για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Ντροπή σας κύριοι Παπαθεοφάνους και Θάνο αυτές τις κρυφές σας επισκέψεις να τις κρύβεται από του Σαμιώτες που σας εξέλεξαν σε αυτές τις θέσεις,
Τη θέση του Εφοπλιστή  Επιχειρηματία που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά την γνωρίζουμε και   κατανοούμε αυτή την επιχειρηματική του δραστηριότητα ,εσείς όμως τη δουλειά έχετε να υποστηρίζετε αυτά τα συμφέροντα ;τι σκοπούς εξυπηρετείτε και με τι όφελος;
Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος επιχειρηματίας διαμένει σε ξενοδοχείο του νησιού και περιμένει τις εξελίξεις
Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έχει καταθέσει σχετική ερώτηση στη ΒΟΥΛΗ και περιμένουμε τις απαντήσεις

Δεν αληθεύει τέλος η πληροφορία αυτή που ακούστηκε ότι δηλαδή ο Παπαθεοφάνους μόλις είδε τον Τούρκο επιχειρηματία αναφώνησε …..ΙΔΟΥ Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΣ.

Τη μεταβίβαση των δραστηριοτήτων της στην εταιρεία Σάμος Πυθαγόρειο Μαρίνα Α.Ε. συμφώνησε η εταιρεία Σάμος Μαρίνες Α.Ε., θυγατρική της εισηγμένης εταιρείας Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε..

Ο κύκλος εργασιών της Σάμος Μαρίνες Α.Ε. κατά την τελευταία οικονομική χρήση 2012 αντιπροσώπευε ποσοστό 2,54% του συνολικού κύκλου εργασιών του Ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία τελεί υπό την αίρεση της εγκρίσεώς της από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ θα υποβληθεί προς έγκριση στη γενική συνέλευση τόσο της Τεχνικής Ολυμπιακής Α.Ε. όσο και της Σάμος Μαρίνες Α.Ε..

http://aegaio.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *