Βόμβα Γεωργούση: Μαύρη σελίδα ο Αντώνης Σαμαράς και η Πολιτική Άνοιξη!

Με επιστολή που έστειλε στα Μ.Μ.Ε. ο πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο πρόσφατο συνέδριο της Ν.Δ. δείχνοντας έτσι την διαφωνία του με τον αρχηγό της Αντώνη Σαμαρά…

Η επιστολή θα δημιουργήσει εσωκομματικούς ”τριγμούς”  αφού είναι γνωστό οτι ο κ.Γεωργούσης έχει πανελλαδική εμβέλεια στα αγροτικά και όχι μόνο θέματα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που έβγαλε:

 ”Αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω στους φίλους που μπήκαν στον κόπο να αναρωτηθούν και να με ρωτήσουν, εκφράζοντας την ανησυχία τους, γιατί δεν συμμετείχα στο συνέδριο της Ν.Δ. που έλαβε χώρα το τριήμερο που μας πέρασε. Τους απαντάω ευθέως, έχοντας όπως πάντα το θάρρος της γνώμης μου, πως αιτία είναι μία ανάμνηση που έχει αποτυπωθεί εδώ και είκοσι χρόνια ως μαύρη σελίδα στη θύμηση μου: ήταν 30-6-1993 όπου συμμετείχα ως μέλος στη ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας, και παρακολουθούσα με λύπη μου την ίδρυση της ΠολΑν που συνοδευόταν με βαρύγδουπες δηλώσεις του τότε αρχηγού της πως «Δε θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη   αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω ο ΄αρχηγός΄ της».

Φυσικά και δεν έχω καμία διαφορά με τους φίλους και συναγωνιστές και η απουσία μου από το συνέδριο δεν είχε να κάνει με τις μεταξύ μας σχέσεις γι’ αυτό και είμαι σίγουρος πως θα συναντηθούμε ξανά και πως οι υγιείς δυνάμεις θα επιβιώσουν κρατώντας τα ήθη και τις αξίες ψηλά.”

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *