Εκδήλωση για ιατρικά ζητήματα και εκδήλωση-αφιέρωμα στον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ως πολιτιστικός και κοινωνικός φορέας, διοργανώνει δύο κατά σειρά ημερίδες στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής για τη Δευτέρα 13-12 -2010, 7μ.μ και….
Παρασκευή 17-12, ώρα 7μ.μ. αντίστοιχα.

Η πρώτη, στις 13-12-10, αφορά στην ενημέρωση του κοινού σε άκρως ενδιαφέροντα ιατρικά ζητήματα και καταστάσεις, που απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία μας, όπως «Τα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα» και τα «καρδιαγγειακά νοσήματα», από τους καθηγητές ιατρικής κ. Χαράλαμπο Μουστόπουλο και κ. Στέφανο Φούσα αντίστοιχα, μετά από σχετική εισαγωγή του καθηγητή ιατρικής κ. Κώστα Αλεξίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί δωρεάν στο ακροατήριο το βιβλίο του καθηγητή κ. Χ. Μουτσόπουλου «Εγκυκλοπαίδεια Αυτοάνοσων Νοσημάτων».

Στη δεύτερη εκδήλωση,την Παρασκευή 17-12-10, η οποία βρίσκεται στα πλαίσια σειράς που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά και στοχεύει στην ανάδειξη σύγχρονων ηπειρωτών δημιουργών και το έργο τους, και οι οποίοι διακρίθηκαν στις τέχνες, τα γράμματα και τις επιστήμες, θα έχει ως αναφορά το γλύπτη και καθηγητή της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κ. Θεόδωρο Παπαγιάννη, ιδρυτή του ομώνυμου μουσείου στο Ελληνικό Ιωαννίνων.

Σ’ αυτές τις εκδηλώσεις έχει προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συμπατριώτης μας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Η είσοδος, όπως πάντα, για το κοινό είναι ελεύθερη.

Από το γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *