ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ…

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Ο ΜΕΝΤΖΕΛΙΔΗΣ

Μας δουλεύουν κανονικά οι ηθικοί πρασινοφρουροί του Γιώργου Παπανδρέου… Ο γνωστός Πασοκος αφισοκολλητής Μεντζελίδης Γεώργιος, τοποθετήθηκε από τον δήμαρχο Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη, ως Γενικός γραμματέας του δήμου και από τον….
δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, ως ειδικός συνεργάτης του… Αυτά είναι τα παιδία των κατά τα άλλα ηθικών πασόκων που ρουφούν το αίμα του Ελληνικού λαού και ζητούν θυσίες ενώ τα δικά τους παιδιά – αφισοκολλητές τα παίρνουν από παντού τοποθετώντας τα σε διπλές θέσεις… Εμετικοί τύποι… Είναι για πολλά γιαούρτια λέμε…

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ολοι το ιδιο σκατα ειναι. Υπαρχει τιποτα αλλο που να μη μας το εχουν παρει?? Τη ζωη μας μονο. Θα το ηθελαν πολυ αλλα, "δεν ειναι σωστο". Μονο τη ψυχη μας δε θα μπορεσουν ποτε να μας παρουν, οσο και να χτυπιουνται……..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    που να δεις τον ειδικο συμβουλο του δημαρχου παλληνης που ειναι και στον δημο χαλανδριου σαν εξωτερικος συνεργατης στην κολυμβυτικη ομοσπονδια ελλαδας εχει και εταιρια στο ονομα της γθναικας του για συντηρηρη πισινων, και εχει και εταιρια σε αλλο ονομα που νοικιαζει εργαζομενους ειναι μελος του συμβουλιου αθλητισμου του πασοκ, και ειναι και διορισμενος σε λυκειο του χολαργου!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Υπάρχει περίπτωση να μην τα παίρνει ή να μην τον ΄΄παίρνει΄΄ πρασινος, μπλέ ή κόκκινος έλληνας πολιτικός ή αλληλέγγυος;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *