Καταπέλτης ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου κος Αρ. Καζάκος


Καταπέλτης ήταν ο καθηγητής Εργατικού Δικαιου Αρ. Καζάκος στην Πρωΐνή Ώρα MEGA, σταθηκε σε ένα σημείο εξαιρετικά σημαντικό αναφέροντας οτι αποδεκτό μεν το μνημόνιο με την Τρόϊκα αλλα κόκκινες γραμμες στην Κοινωνική Αξιοπρέπεια. Αναπάντητα Εμειναν τα ερωτήματα του στο γιατί η κυβέρνηση περνα απο την πίσω πόρτα και χωρίς την απαίτηση της Τρόϊκας την απόλυτη εξαθλίωση των μέσων και χαμηλών οικονομικών στρωμάτων της Κοινωνίας.
Αμυνόμενος ο κος Καμπουράκης ανέφερε οτι
.
…στο SPA Γαλήνη Δεν βρίσκεις Θέση !!!! λές και δεν κάνουν άλλη δουλειά οι συνταξιούχοι και Δημόσιοι υπάλληλοι αλλα τρώνε πίνουν και κοιμόνται στα SPA !!!

Αναφέρθηκε στην Κρατικοποίηση των Τραπεζών και τα μεσομακροπρόθεσμα οφέλη της Ελληνικής Κοινωνίας απο τον υπέρογκο δανεισμό και πήρε την απάντηση άπο τον καμπουράκη οτι θα αυξηθεί το προσωπικό τους τα επόμενα χρόνια αν γίνει αυτό !!! χωρίς να δοθεί απάντηση για τα οφέλη των δανειζομένων.

Καμπουράκης – Οικονομέας έβλεπαν οτι επιχειρήματα δεν είχαν και οτι καταστρέφεται το σχέδιο της κυβερνητικής προπαγάνδας αρχίζοντας να ξετυλίγεται και το νέο κουβάρι της εξαπάτησης απο το Υπ. Εργασιας και κοινωνικών ασφαλίσεων των εργαζομένων που πίστευαν οτι έχοντας θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης το 2010 μπορούσαν να παραμείνουν στην δουλειά τους χωρίς απώλειες.

Αρχισε ενας Πανικός να γυρίσουν το θέμα …

Το Ερώτημα είναι Απλό …. Μας εξαγριώνουν σκόπιμα για να ξεσπάσουμε; Τους εξυπηρετεί στον απώτερο σκοπό τους; Ποιος είναι αυτός;

Vassilios

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *