Νοκ άουτ ο Εμπόου

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ατρόμητου, καθώς ο Πάπε Εμπόου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 4-6 μηνών. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός τραυματίστηκε στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός με τους Περιστεριώτες στο χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό.

Ο Εμπόου έπεσε στο έδαφος σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, σφαδάζοντας από τους πόνους στο γόνατο και οι αρχικοί φόνοι επιβεβαιώθηκαν από τη διάγνωση του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, κ. Επισκοπάκη, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» περιμένουν περισσότερο για τυπικούς λόγους και τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Πλέον, ο Αφρικανός αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να αρχίσει σταδιακά η περίοδος της αποκατάστασής του.

Παράλληλα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόφαση της διοίκησης των Περιστεριωτών για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Στο ρόστερ υπάρχουν οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Θεολόγου και ο Κοντοές που μπορεί να καλύψει τη θέση, αλλά οι άνθρωποι του Ατρόμητου θέλουν ακόμη μια αξιόπιστη λύση μετά τις άσχημες εξελίξεις που προέκυψαν.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *