Επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σε εφαρμογή θέτει από αύριο η ΕΛ.ΑΣ. το επιχειρησιακό σχέδιο ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικοί που θα έχουν συμμετοχή στα μέτρα ξεπερνούν τις 7.000 (τόσοι κινητοποιήθηκαν πέρυσι) καθώς είναι διάχυτη, λόγω συγκυρίας, η ανησυχία για το ……..
ενδεχόμενο οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου να συνοδευτούν από έκτροπα.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», από πληροφορίες που έχουν οι υπηρεσίες ασφαλείας, μέχρι σήμερα δεν έχει διαφανεί πρόθεση ομάδων αντιεξουσιαστών να προκαλέσουν επεισόδια αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί με απόλυτη βεβαιότητα.

Αν και ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους δηλώνοντας ότι «δεν είναι ραντεβού με τη βία αλλά ημέρα συλλογισμού για τα πεπραγμένα του κινήματος», τα μέτρα της Αστυνομίας θα είναι αυστηρότερα σε σύγκριση με τα περυσινά. Το σχέδιο της αστυνομίας προβλέπει ανάπτυξη μεγάλου αριθμού δυνάμεων γύρω από πανεπιστήμια και κυβερνητικά κτίρια, εμφανή αστυνόμευση σε όλη την περιοχή του κέντρου και ιδιαίτερα των Εξαρχείων.

Όπως επισημαίνει η ηγεσία της ΕΛΑΣ, ο αριθμός των αστυνομικών που θα μετάσχουν στα μέτρα της αστυνομίας θα ξεπεράσει τις 7.000, ενώ ειδικός ρόλος, όπως αναμενόταν, έχει ανατεθεί στους δικυκλιστές των ομάδων «ΔΙΑΣ» και «ΔΕΛΤΑ».

NEWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    @ 12.11 Λιάνα Μέσα στο Πολυτεχνείο τις ημέρες του '73 δεν ήταν μόνο ο Λαλιώτης ή η Δαμανάκη ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος ψευτοπολιτικός που προσπάθησε να εξαργυρώσει αυτές τις αγωνιστικές περγαμηνές, κι εν μέρει τα κατάφερε. Μέσα στο Πολυτεχνείο υπήρχαν και απλοί 'Ελληνες που θέλανε να πέσει η Χούντα και ο φασισμός.Το ίδιο κι απ' έξω απ' το Πολυτεχνείο. Κι επειδή κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι το Πολυτεχνείο έφερε τον Ιωαννίδη, θα πω ότι τότε αν δε θέλανε κάτι οι Αμερικάνοι δεν γινόταν. Είχαν αποφασίσει να έρθει ο Ιωαννίδης για να γίνει κι ό,τι έγινε στην Κύπρο. Δεν ήταν το Πολυτεχνείο που τον έφερε. Και στις πορείες που γίνονται δεν κατεβαίνει μόνο κόσμος που θέλει να καταστρέψει, και που θα πρέπει να σκεφτείς γιατί η αστυνομία τους αφήνει, κατεβαίνει και κόσμος που θέλει να τιμήσει τη μνήμη αυτών που αγωνίστηκαν τότε, και να διατρανώσει τη θέλησή του να μην ξαναϋπάρξει φασισμός στην Ελλάδα.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ (ΚΟΚΚΙΝΑΡΑΣ)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑ-
    ΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΚΑΙ
    ΘΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ
    ΕΚΤΟΤΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Reply
  4. hellraiser

    Η δικη μου διαισθηση μου λεει,οτι τωρα που κυβερναει το πασοκ δεν θα γινει τιποτα η' τουλαχιστον αυτα που θα γινουν(ετσι για να μας ριξουν σταχτυ στα ματια)θα ειναι πολυ μικροτερης εκτασης και σοβαροτητας.

    Reply
  5. ΛΙΑΝΑ

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΟΥ
    ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.ΠΟΙΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ.ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.ΦΩΝΑΞΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ
    ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ ,ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
    (ΟΡΟΦΟ)ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ
    ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΛΟΠΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ
    ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙ-
    ΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑΝΑΙ ΟΙ
    ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ
    ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΙΣΩΣ ΚΑΨΟΥΝ
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ-
    ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ
    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΣΙ-
    ΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *