Κούφιες θεωρίες περί “μπαμ” στην Ελλάδα

Υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης μιας κατάστασης, με τη λογική ή με το συναίσθημα. Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα είναι η χρήση πετυχημένων παραλληλισμών και όχι άκυρων συγκρίσεων.

Το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα η λαϊκή οργή είναι σε υψηλά επίπεδα και φράσεις του τύπου “όλα κρέμονται σε μια κλωστή”, “θα γίνουμε Ταχρίρ”, “θα γίνει ένα μπαμ”, “επανάσταση”. “εξέγερση”, “ο κόσμος θα ξεσπάσει”, “θα φύγετε με ελικόπτερο” είναι καθημερινές μα εκφράζουν μόνο μια πολύ βαθιά επιθυμία χωρίς πραγματικό αντίκρυσμα. Όπως γράφω παραπάνω οι πετυχημένοι παραλληλισμοί κάνουν και…
πιο ρεαλιστική την προσέγγιση σε μια κατάσταση. Η σύγκριση λοιπόν του μέσου Έλληνα με τον μέσο Αιγύπτιο, Τυνήσιο κτλ είναι άστοχη. Οι νέοι της Ελλάδας δεν είναι παιδιά αυταρχικών κοινωνιών με αντίστοιχες δυσκολίες, ούτε τους απαγορεύτηκε ποτέ έστω επίσημα η ελευθερία του λόγου τους. Ο νέοι μεγάλωσαν με τρόπο ευνουχιστικό με την οικογένεια πάντα να προσπαθεί με κάθε κόστος για ένα κουτσοβόλεμα. Με δανεικά λεφτά ντύθηκαν με ακριβά ρούχα, αγόρασαν καινούργιο αμάξι, λάδωσαν όπου υπήρχε η ανάλογη ανάγκη και γέλαγαν με τους ηλίθιους πολίτες του εξωτερικού που δεν ήξεραν να ζουν με ζορμπάδικο στυλ και άνεση. Είμαστε μαλθακοί. Βλέποντας τις εικόνες από τις διαδηλώσεις στην Αίγυπτο, σίγουρα δε βλέπω εδώ το ίδιο πάθος για αλλαγή και την συσπείρωση που έχουμε ανάγκη για κάτι μεγάλο.

Υπάρχουν πολλοί bloggers, ή διαδικτυακοί Che και V οι οποίοι νομίζουν πως κράζοντας, γκαρίζοντας, βρίζοντας, γιουχάροντας, πετώντας αυγά και δημιουργώντας εντυπώσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση του λαϊκού θυμού και άρα αυξάνουν την τάση για δράση και αναταραχές. Προσεγγίζοντας τις εκφράσεις αυτές με το συναίσθημα δημιουργείται μια πρόσκαιρη ικανοποίηση και κάθαρση. Με τη λογική όλα αυτά είναι σαν να πετάς χάρτινες μπάλες σε ελέφαντα για να τον κάνεις να χάσει την ισορροπία του. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε όλοι μαζί την κατάσταση που ζούμε στο ίδιο καλούπι; Να δράσουμε με πράγματα που πονάνε αυτούς που μας καταχράζονται. Ήρεμη σκέψη, προτάσεις ουσίας, ρεαλιστικές ιδέες για το σήμερα, αλλαγή νοοτροπίας, προσπάθεια για αυτομόρφωση και αύξηση της κριτικής μας ικανότητας, σεβασμό στον διπλανό μας, προστασία των ατομικών μας δικαιωμάτων, ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα και όχι παθητικότητα, διεκδίκηση δίκαιης φορολογίας.

Η ανασφάλεια είναι η χειρότερη κατάσταση για ένα κράτος και η ελληνική περίπτωση έχει αρκετή δόση από αυτή. Η ρευστότητα σε όλους τους τομείς έχει οδηγήσει τους πολίτες στο να βλέπουν το άσπρο μαύρο, κόκκινο, κίτρινο αλλά ίσως και πορτοκαλί και κάθε λογής αρβυλίστικες θεωρίες έχουν πιθανότητα αποδοχής. Η ακατάπαυστη ροή ειδήσεων περί λιτότητας έχουν στρέψει τους πολίτες σε εσωστρεφισμό και πλέον η απάθεια σε όλα δείχνει σαν η μόνη διέξοδος για αυτούς. Η ελπίδα είναι στα τελευταία της μα ακόμα βρίσκει έδαφος σε ευκαιριακούς ρήτορες χωρίς όραμα. Η ελληνική αντιπολίτευση λαϊκίζει και παραπατώντας προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει γοργά. Οι πράσινοι ρίχνουν το φταίξιμο στους μπλε και οι μπλε στους πράσινους, οι κόκκινοι στους πρασινομπλέ και όλοι μαζί δικαιολογούνται για το τεστ τους που έχει βαθμό κάτω από τη βάση με την παιδική δικαιολογία “μα και οι άλλοι χάλια έγραψαν.” Είναι παιδιάστικη συμπεριφορά, είναι αστεία συμπεριφορά, μα έχει κολλήσει εκεί η βελόνα για δεκαετίες, σεβαστείτε μας…

Όλα τα παραπάνω, δηλαδή η ελληνική μαλθακότητα, οι ανούσιες αντιδράσεις εκτόνωσης και η απουσία ισχυρής συσπειρωμένης αντιπολίτευσης είναι όλα όσα ισχυροποιούν τον ισχυρισμό ότι θεωρίες περί “μπαμ” στην Ελλάδα δείχνουν μακρινές προς το παρών. Όλοι περιμένουν τον διπλανό τους να κάνει κάτι ως θύμα της πρώτης γραμμής, μα στο τέλος της σειράς είναι ο κανένας. Με τον κανένα λοιπόν να έχει την τύχη στα χέρια σου, η διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο είναι χαμένη υπόθεση.

Το μεγάλο κρίμα είναι για τους νέους που δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Πόσο φως υπάρχει εκεί έξω; Είναι αρκετό για να καλύψει το σκοτάδι;

http://dinatomirmigi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

149 Comments

  1. Ανώνυμος

    – Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΣΕ ΜΥΣΤIΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
    Οι ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟΙ-ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ Ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Α ΡΕ 2.49 2.53 ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.
    Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ…

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ευτυχως που οι δηθεν επαναστατημενοι εθνικοφρονες δεν ειναι παρα μια θλιβερη μειοψηφια στη χωρα
    και ψαχνουν τροπο εκφρασης οπου ειναι δυνατον να βρουν ανωδυνα.
    φανταστειτε μεσα σε μια παρεα σκεπτομενων να εχετε εναν δηθεν τσολια;
    παει σας γαμισε την κουβεντα
    δεν πρεπει να αφιερωνουμε τον πολιτιμο χρονο μας σε καθυστερημενους , που η μονη τους δουλεια ειναι η αντιπαραθεση , και μονα τους επιχηρειματα ειναι η θρησκεια και η χουντα.
    λες και οι υπολοιποι ειμαστε απιστοι η κακοι Ελληνες.
    αυτοι που πιστευουν οτι κατεχουν την μονη αληθεια ειναι τελικα οι εχθπροι της χωρας.
    γραψτε λοιπον καθυστερημενααποβρασματα, απλα θα επιβεβαιωσετε την αποψη μου για εσας.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Εχουμε κατι ψωροοικονομιες, κατι ψωροδουλιτσες και κατι ψωροσυνταξεις και κατι ροκανάνε τα δοντακια μας ακομα.
    Μολις το δντ σταματησει τα δανεικα και αρχισει να γουργουριζει η κοιλια, τοτε θα βγουμε εξω, αλλά θα ειναι αργα…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    2,53 RE PALIOGERE DE NTREPESE LIGO. APO TO 92
    KAI AKOMA MALAKIES GRAFEIS, ANTE TO GALATAKI SOY
    PORNOGERE,AKOY APO TO 92.

    Y.G.DIKEOYSE SYNTAXI ,KAI A.T.A. XAXAXAXAXX XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX

    Reply
  7. Ανώνυμος

    QQ

    TOYΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ GREEKGLISH ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ.

    QQ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    QQ
    FASISTAKO OTAN ME EBRIZES KALA EITAN
    ESY TO KSEKINISES,LOYGKRAAAAAAAAAA
    TOY PAM. XAXAXAX EFERES KE FILOYS H MONOSOY TA GRAFIS ,NA FENESTE POLI
    KOLITE TOY PRETENTERI

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Kai ean eseis mathatai simera to INTERNET emeis edo to exoume apo to 1992 ZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    TYFLAAAAAAAAAAAA

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ksexasa exoume Diakopes kai kanoume plakitses,
    Asto to gamimeno ena poulaki sou edose o theos kai apo to traba traba Sfentona to katantises,
    Seblaptei den to blepeis;

    Reply
  11. Ανώνυμος

    QQ yparxoun panta ta katakathia pou tha prospathoun na ekmidenisoun kathe foni
    Apo eki katalabainei kapios kai ti Biotiko tous Epipedo,na eisai sigouros omos tetoies ilithiotites den me Apotharinoun, to antitheto malista, toso pio poly Pismono.Mpinelikia mporei o kathe enas na Riksei, Exo kai ego kati anamesa sta podia mou kai to timo idietera, Den einai Antriliki kai maggia na Brizoume alla merika zoooaaa protimoun etsi mono na ekfrazontai, blepeis den exoun mathei kati allo Robotakia, kai ekeino pou mou spaei ta neyra einai oti to paizoun kai patriotes, Giayto ftasame edo pou ftasame.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΛΙΦΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΔΙΠΛΑ ΕΙΤΑΝ

    Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ 2,28. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ,ΥΠΕΡΟΧΟ
    ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    QQ

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ @@.ΔΙΑΒΑΣΤΕ,ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η΄ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ.

    QQ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Ανώνυμος είπε…
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ Π,Μ.ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ

    27 Απριλίου 2011 2:16 π.μ.
    Sti Krebatokamara sou Gamo tin MANA

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Όλοι περιμένουν τον διπλανό τους να κάνει κάτι ως θύμα της πρώτης γραμμής, μα στο τέλος της σειράς είναι ο κανένας. Με τον κανένα λοιπόν να έχει την τύχη στα χέρια σου, η διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο είναι χαμένη υπόθεση.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Όλοι περιμένουν τον διπλανό τους να κάνει κάτι ως θύμα της πρώτης γραμμής, μα στο τέλος της σειράς είναι ο κανένας. Με τον κανένα λοιπόν να έχει την τύχη στα χέρια σου, η διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο είναι χαμένη υπόθεση.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Lipon QQ Afou akousame tis apopsis,kai protaseis o kalos mas Arthrografos tha bgalei kai aytos ta dika tou symperasmata, kai Dikaionetai gia mia akomi fora.
    Όλα τα παραπάνω, δηλαδή η ελληνική μαλθακότητα, οι ανούσιες αντιδράσεις εκτόνωσης και η απουσία ισχυρής συσπειρωμένης αντιπολίτευσης είναι όλα όσα ισχυροποιούν τον ισχυρισμό ότι θεωρίες περί "μπαμ" στην Ελλάδα δείχνουν μακρινές προς το παρών.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΚΑΛΕ
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΕΣ
    ΓΟΥΣΤΑΣΡΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕ…

    Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ/

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΑΜΙΑΔΩΝ ΜΑΣ

    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΗΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ

    ΕΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

    ΡΟΖΑΛΙΑ
    ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΟΖ ΚΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΛΕ…

    ΖΗΤΩ Η ΡΟΖ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΛΕ!!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Κλείσιμο των συνόρων, καμία "εθνικότητα" σε κανέναν μετανάστη, μόνο έγγραφα εργασίας, μαζική παροχή ασύλου.
    Δημοκρατικοί θεσμοί άμεσης Δημοκρατίας, δημοψηφίσματα, απλή αναλογική, πλήρης διάκριση εξουσιών
    Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, έλεγχος και κατάσχεση των περιουσιών των επίορκων πολιτικών, όχι προνόμια.
    Πλήρη ορκωτά δικαστήρια, αιρετός εισαγγελέας, θεσμοθέτηση οργάνου δίωξης διαφθοράς, δικαστική αστυνομία.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    1,54 ΑΡΓΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ
    TSΙΜΠΟΥΚΙ

    Υ.Γ.ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΜΑ …QQQ

    QQQ QQ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    QQ

    EΓΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΦΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

    QQ

    Reply
  22. Ανώνυμος

    1,35 ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΦΩΝΟ,,,,,,,
    ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥ.ΠΑΛΙΟRUFOKAVLETES ,,,
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΔΑΧΑΑΑΧΑΧΑ
    ΛΟΥΓΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Re papares Anti neneko kai Arxidia kapama autos eixe kai to sthenos na protinei kati, Eseis Allo apo Syriza KKE kai Arxidia kapama mono na krinetai Kseretai ABOULA ZZZZOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Mou theletai kai epanastasi palio ROUFOKAYLETES
    Ante tora gia tin FOUNTA kai i mama tha sas dosi pali ayrio Xartziliki Kouradokeftedes. MONO ME DEKA MAZI EISTAI MAGGES PARTE TORA APO ENA TSIMPOUKOFONO KAI TA LEME PALI PALIORUFOKAVLETES.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    1,29 TO ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ, ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΙΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ
    ΟΚΑ ΠΑΤΑΤΑ

    QQQQQQQQQ QQQ QQQQ QQ
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    QQ

    KAΛΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.MHN KANEIΣ ΚΟΠΑΝΑ ΠΑΛΙ.ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ.

    QQ

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΣΕ ΠΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ ΚΩΛΑΡΟ ΣΟΥ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    QQ

    ΚΟΚΟΒΙΕ 1.20 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.

    QQ

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΝΕΝΕΚΟ 1,08 ΓΑΜΙΟΛΙ ΦΑΣΙΣΤΑ Π,ΜΕΤ. ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ. ΤΑ ΕΡΓΑΤΗΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΩΩΩΩΛΟΥ,ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΙΝΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΓΟ ΣΟΥ
    ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΤΟΥ ΠΑΜ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    QQ San Selida tin exo episkeuti arketes fores, alla den eixa ton xrono na kitaxo merikes leptomeries,
    Οι τελικές προτάσεις του Δ. Καζάκη

    •Ανατροπή του πολιτικού συστήματος
    •Αρνηση πληρωμής του χρέους
    •Δίκη και καταδίκη των ενόχων
    •Αναθεώρηση της σχέσης μας με την ΕΕ και το ευρώ
    •Εφαρμογή της γνήσιας δημοκρατίας όπου η εξουσία όχι μόνο θα πηγάζει από τον λαό αλλά θα ασκείται και από τον λαό.
    Ayta den einai pou Zitame;
    Idios to Teleutaio!!!!

    Reply
  30. Ανώνυμος

    QQ

    ΠΑΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ 100 ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

    QQ

    Reply
  31. Ανώνυμος

    12,27B GAMO TO ALBANIKO SPITI SOY KSEKOLIARH ALBANE O XOTZAS KSANARXETAI TO MAΘES BRΟMYLE ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΕ…OPOY SAS PETYXAINOYME APO DΟ KAI PERA POYTSA KAI ΞYLO SKATIARHDES KΟLOALBANOI!!!

    Reply
  32. Ανώνυμος

    η μονη επανασταση ειναι η εθνικιστικη!!!!

    θανατος στους αριστεροκομουνιστες, τους ξενους εισβολεις και ολους τους πολιτικαντηδες!!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    QQ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ.ΔΕΣ ΕΔΩ.

    http://olympia.gr/2011/03/04/στην-τελική-ευθεία-το-ανταλλακτήριο-α/

    QQ

    Reply
  34. Ανώνυμος

    QQ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΥΝΕΙΣ;

    Reply
  35. Ανώνυμος

    12.22β Φιλε τον εξυπνο εμενα να μην μου τον κανεις γιατι εισαι ενας μικρουλης παπαρολογος. Ποια ειναι τα αποδεικτικα σου στοιχεια οτι εγω δεν ειμαι Ελληνας? Μαλλον εσυ λες οτι σου λενε οι βερεμοπαπαρες και νομιζεις οτι ανακαλυψες τον ουρανο με τα αστρα.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΡΕ ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΑ 12,16.ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ
    Ε,,ΚΟΚΟΒΙ,,,,Ε .ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΝΕΝΕΚΟ ΤΟΥ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Οι αρχαίοι έβριζαν και έλεγαν ουστ κτλ?Βαλκανοκουμούνι; Είσαι απευθείας πρόγονος εσύ τωρα? Συνεχιστής πολιτισμού? Καλό σου βράδυ και ηρέμησε, βρες γυναίκα, η ότι άλλο σου κάνει καλό. Επίσης διάβασε και τπτ διαφορετικό να ανοίξεις το μικρο σου μυαλουδάκι απόγονε του Περικλή.

    Reply
  38. ΑΛΒΑΝΟΣ

    ΕΓΟ ΗΜΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΕ ΗΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. ΣΑΣ ΓΑΜΑΟ ΟΥΛΟΥΣ ΚΕ ΤΗΣ ΓΙΝΕΚΕΣ ΣΑΣ ΚΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΓΗΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΗΣΤΕ ΟΥΛΟΙ ΦΛΟΡΙ.
    ΜΗΑ ΖΟΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ.
    ΚΟΛΟΕΛΗΝΕΣ

    Reply
  39. Ανώνυμος

    kala QQ me trelanes, eisai o monos pou antedrase ego to eida kai gelousa den iksera se pion apeythinetai, lipon autos exei proodeutikes idees o PASIOS einai?

    Reply
  40. Ανώνυμος

    12.14 Θελεις να σου αναφερω το γενεολογικο μου δεντρο? Τατσοπουλε η μαλλον ουρα του τατσοπουλου. ΟΥστ ρε βαλκανοκουμουνι που θα σου κανω και αναλυση αυτη την στιγμη. Εχετε παρει πολλες απαντησεις απο πολλους ασε την προπαγανδα σου λοιπον. Σας ταισε η Ελλαδιτσα φιδακια και τωρα δεν ειμαστε και Ελληνες.

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Δεν είμαι έξαλλος, όταν μιλάμε και λέμε κάτι, υποθέτω πρέπει να το λέμε επειδή είναι προϊόν γνώσης, έρευνας, σκέψης, προβληματισμού κτλ. Ο καθένας λέει ότι του κατέβει και όταν του ζητάς εξηγήσεις λέει άσε μας μωρέ και ξέρω εγώ τι σου λέω. Ακόυω λοιπόν

    Reply
  42. Ανώνυμος

    QQ

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΣ 12.17 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ (ΘΑ) ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ 12.20?
    ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ???

    QQ

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Φιλε 12.20 Δεν τα δινουν οι Ελληνες οι ξευτιλισμενες ελληνικες κυβερνησεις τα δινουν και οσο για τον πρεσβη η ελληνικη κυβερνηση τον ανακαλεσε. Ας μας αφησουν ελευθερους και θα σου πω εγω τι δινουμε και τι οχι.

    Reply
  44. Ανώνυμος

    QQ

    AΦΟΥ ΡΕ ΚΟΚΟΒΙΟΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
    ΤΙ BOI EN TI ERIMO KAI MΑΛΑΚΙΕΣ.

    QQ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Telika gemisai to plikrologio lipoi apo ta arnia,
    kopsimo mas epiase apo ta ayga.Kai me ena tsoureki sto stoma ksenixtame ELLAS se agapame.

    Reply
  46. Ανώνυμος

    12:06 ΠΕς μου τι γνωρίζεις ακριβώς για την ελληνικότητά σου. Με στοιχεία και τεκμηρίωση

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΖΗΤΑΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΔΗΝΟΥΝ.
    ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΝ ΕΔΙΟΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Η ΑΛΒΑΝΟΙ.Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΞΑΝΕ ΕΣΤΟ ΕΝΑΝ ΑΛΒΑΝΟ ,,Ε ,,,Ε,,

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ???????????????

    Reply
  49. Ανώνυμος

    12.04 Μαλλον εσυ πονεσες απο τα πηδηματα των ελληνων αλβανογυφτε καταλαβες?

    Reply
  50. Ανώνυμος

    11.57 Δεν θα μου πεις εσυ αν ειμαι Ελληνας η οχι γνωριζω εγω τι ειμαι εσυ μπορει να εισαι βαλκανιος δεν θα μιλας εξ ιδιων για εμας μιλα για τον εαυτο σου. Αν εχεις μια αποψη για τα θεματα ενταξει αλλα δεν θα μας λες εσυ ποιοι ειμαστε ασε τον βερεμη για τον εαυτο σου. Υπαρχουν καποιοι που ξερουν πιο πολλα απο εσενα.

    Reply
  51. Ανώνυμος

    11.53 TI GELAS ME TOUS ALBANOUS; OI ELLINES GINANE ERGATES TON ALBANON, DEN TO EXEIS PAREI AKOMA XAMPARI; PONAI ALLA EINAI ALITHES, SAN TO ALLITHOS ANESTI

    Reply
  52. Ανώνυμος

    11.53 Μιλανε και οι αλβονοπουτανες τωρα ο 11.32α που γεμισανε τα ελληνικα μπουρδελα και κανουν και πιατσα στις πλατειες οι λιγδιοι. Ουστ λερες.Φατε ματια ψαρια ειναι οι σαβουρογυφτοι οι αλβανοι.

    Reply
  53. Ανώνυμος

    (γέλαγαν με τους ηλίθιους πολίτες του εξωτερικού)

    NAI KAI TORA GELANE AUTOI ME TIN KATANTIA MAS!!!!!
    KAI ELPIZOUME OTI THA KSESIKOTHUN MERIKOI KOURADOMAGGES; NA KANOUN TA 3!!2 RE ANTE GIA
    YPNO. MOU ARESEI KAI TO BLOGG XIPNISTE RE
    PREPEI NA METANOMASTOI KOIMITHITE RE

    Reply
  54. Ανώνυμος

    Είναι λυπητερό που ξεπλένετε το μυαλό σας με Λιακοπουλικές διαστρευλωμένες ιδέες. Αυτό που σας μάρανε είναι η ελληνική καθαρότητα, όταν ο Έλληνας πολίτης είναι φύση σκάρτος σήμερα?Δεν είμαστε απόγονοι του Περικλή. Καμία σχέση δεν έχουμε. Όποιου και να μααστε απόγονοι, εμείς για εμάς τι κάνουμε. Τι παράγουμε ως σύγχρονοι Έλληνες? Όπως κάποιος χωρίς σκέψη το ρίχνει στα μπέρμπερι, έτσι και οι σύγχρονοι Έλληνες το έχουν ρίξει στο αρχαιοελληνίκι. Αντί να βρίζεστε και να υποτιμάτε τόσο πολύ τον εαυτό σας, κάντε κάτι ουσιώδες

    Reply
  55. Ανώνυμος

    11,32Α ΚΑΛΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΤΖΑ…..ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ 1940 ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟΙ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΚΩΛΟΜΕΜΕΤΙΑ ΟΥΣΤ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ!!

    Reply
  56. Ανώνυμος

    QQ

    KAI TO XEIΡΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ SPAMMAREI Ο Ο.Ε.Α ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ.ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΗΞΕΙ ΛΙΓΑΚΙ 🙂
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ:"ΣΧΕΔΙΟ IBRAHIM"
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    QQ

    Reply
  57. Ανώνυμος

    11,24 ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ,ΜΠΡΑΒΟΕΛΛΗΝΑ ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ-ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ.

    Reply
  58. Ανώνυμος

    10:48

    Λες:
    10.45
    3 OΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ.

    Αυτό δεν εμποδίζει τον άνθρωπο να μεταδίδει επιτυχώς την άποψή του όμως. Μέτρα:

    Ιμε κι εγό τις άποψις ότι ιπάρχι μιά εφιβικί αν
    όχι πεδική αντιμετόπιση τις όλοις κατάστασυς απο τιν πληοψηφία μας (κι εγώ μέσα!).
    Αυτό με τους πρασινομπλεκόκκινους ας πούμαι, μαι βροίσκοι εκατώ τα εκατώ σίμφονο.
    Πάντος, το γεγονός ότι έστο και έτσι ιπάρχει
    αντίδρασι, κάτη σημαίνοι. Αίτσι γοια αλλαγή, καλό θα ήταν να ξεφίγουμε απο τους διαχωρισμούς και να καταλάβουμε ότι αν και αυτό θέλουν να νομίζουμε, δεν έχουμαι τήποτε να χορίσουμε, γιατή αίτσι κάνουν καλίτερα την δουλειά τους!

    (Μάλλον τα ορθογραφικά σωστά είναι πιο εύκολο να
    μετρηθούν, εδώ…)

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!

    Ήρεμη σκέψη, προτάσεις ουσίας, ρεαλιστικές ιδέες για το σήμερα, αλλαγή νοοτροπίας, προσπάθεια για αυτομόρφωση και… . ΘΑ ΕΙΣΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΣΑΝ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;

    Reply
  60. Ανώνυμος

    QQ

    AYTO ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ @@ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.
    ΚΑΡΑΒΑΚΙ Η' ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ BOYFRIEND ΤΟΥ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

    QQ

    Reply
  61. Ανώνυμος

    11:34 μ.μ. Otan kikloforousate 5 LITRA Cherokee Chevrolet.( TI STOU MPOUTSOUMOU Ta Thelate emeis exoteriko zoume kai den kikloforame tetia kibika) kammia Skepsi Gia Arxaious, Tora pou Irthe to aygo ston kolo Tous Arxaious tous miraious ki alla polla tha epikalestitai

    Reply
  62. Ανώνυμος

    ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ…ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΥΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!

    Reply
  63. Ανώνυμος

    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ,ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ….ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ…ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΣΟΛΩΝ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ, ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝΕ…ΑΝ; ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ, ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΣΤΕ…ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ…

    Reply
  64. Ανώνυμος

    QQ

    ΝΤΟΥ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ
    ΝΤΟΥ!!

    ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ?
    ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

    QQ

    Reply
  65. Ανώνυμος

    ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΣ ΓΗΝΕΚΕ ΣΑΣ,ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΙΡΟΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ
    ΕΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ Η ΞΕΝΗ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ
    ΚΑΛΑ ΕΣΙΕΣ, ΜΟΝΟ TΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΕΡΟ ΦΑΙ
    ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΗΝΗΔΕ
    ΚΑΙ ΕΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΠΛΙΡΟΝΟΥΝ ΚΑΛΑ,
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΟ ΚΑΛΑ NHUTR MKOPIYU.

    Reply
  66. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΝΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ? ΜΗΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ? ΛΕΤΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΜΕ?

    Reply
  67. Ανώνυμος

    QQ

    11.24 ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.

    QQ

    Reply
  68. Ανώνυμος

    QQ

    OΛΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ,ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?

    1)Gia na kaneis to NTOU prepei na breis kai ta sosta Atoma, Me Ragiades den ginetai tipota.

    2)Ο νέοι μεγάλωσαν με τρόπο ευνουχιστικό με την οικογένεια πάντα να προσπαθεί με κάθε κόστος για ένα κουτσοβόλεμα. Με δανεικά λεφτά ντύθηκαν με ακριβά ρούχα, αγόρασαν καινούργιο αμάξι,
    EOXI RE PAPARES EGO DEN AGONIZOMAI GIA MALAKES,
    GIATI EPIDEI SAS IRTHE TO AGGURI MEGALO GIAYTO SKOUZETAI…
    GI EFFEDES EISTAI RE REMALIA GIA TIPOTA ALLO.
    TORA NA PLIROSETAI SKASTAI KAI KOLYMPATAI, KALOPERASAKIDES MAGGES TOU KOLOU…….

    Reply
  69. Ανώνυμος

    1119 ετσι κανει η σουφρα σου, οταν γαμιεται?
    Η μηπως ειναι της μανας σου το μουνι, οταν το ξεσκιζουν?

    Reply
  70. Ανώνυμος

    11.16 ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ?????

    ΔΩΣΕ ΩΡΑ, ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ….
    ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑΑΑΑΑ

    Reply
  71. Ανώνυμος

    ΓΙΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ,[ MOMYOF BHKYOIP,XYOPEY DFEWTEKWL SYTROP BGHSKIL; LHUYTRIO AEWRREHDO
    FYPERYTOF RTYI;] ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ

    Reply
  72. ΑΛΒΑΝΟΦΑΓΟΣ

    1107, ΑΛΒΑΝΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΩΡΑ. Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΑΝΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ, ΣΚΡΟΦΟΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΕ/

    Reply
  73. Ανώνυμος

    QQ

    OΛΟ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ,ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?
    ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ.

    QQ

    Reply
  74. Ανώνυμος

    ρε οτι ναναι…μεταξυ μας μαλώνουμε και μειώνουμε ο ένας τον αλλο..αντι να μενουμε ενωμένοι…δεν μπορω να σας καταλαβω…..

    Reply
  75. ΠΑΣΟΚΑΡΑ

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!
    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
    ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  76. Ανώνυμος

    QQ

    11.07 ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ
    ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ

    QQ

    Reply
  77. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΟΜΑ 11,00
    ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ,ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΕΓΕ.
    ΠΑΡΤΑ ΧΑΜΟΥΡΑ ΕΛΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΕΓΑ

    Ο ,,,,,,,,,

    Reply
  78. Ανώνυμος

    ΡΑΓΙΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΖΩΟΝ…… Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛ! ΕΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!

    Reply
  79. Ανώνυμος

    ΔΗΛΑΔΗ, ΡΕ ΜΑΜΑ, ΑΝ ΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΩ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ; ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΡΩΤΑΩ, ΔΕΝ ΧΛΕΥΑΖΩ.

    Reply
  80. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ,ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΟΙ 50άρηδες ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΥΛΙΚΟ , ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ……..ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ……..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ! ΜΙΑ ΜΑΜΑ

    Reply
  81. Ανώνυμος

    10,36 ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ, ΤΗ ΖΩΟΝ ΕΙΣΑΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΤΑ ΕΞΗΠΝΑ ΖΩΑ.ΝΑ ΓΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.

    Reply
  82. Ανώνυμος

    Το θέμα δεν είναι εντελώς άσχετο με την ανάρτηση όπως θα νομίσουν κάποιοι. Απλά είναι ενδεικτικό για να καταλάβουμε το ποιοι είμαστε, σε ποια κατηγορία πολιτών ανήκουμε και σε ποιους έχουμε εκχωρήσει τα δικαιώματά μας για να αποφασίζουν για μας. Λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, γνωστή γαλάζια βουλευτής των Σερρών, οδηγώντας στο κέντρο της πόλης το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας LEXUS ( ρίξτε ενδεικτικά μια ματιά στην σελίδα της αντιπροσωπείας για να δείτε πόσο στοιχίζουν τα εν λόγω αυτοκίνητα), αφού ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ πινακίδα STOP, προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση με άλλο Ι.Χ., το οποίο εκινείτο κανονικά. Από το ατύχημα προκλήθηκαν ευτυχώς μόνον υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο έσπευσε σύσσωμο σχεδόν το επιτελείο της αστυνομικής διεύθυνσης και της τροχαίας της πόλης. Παρά τα όσα λένε οι «κακές» γλώσσες της πόλης και παρά τα όσα συνηθίζονται και επιβάλλεται να γίνονται σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν πρόκειται για ….κοινούς θνητούς φυσικά, η κυρία βουλευτής ΔΕΝ υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοτέστ. Μάλιστα σε σχετική ερώτηση τοπικών ΜΜΕ, αξιωματούχος της τοπικής τροχαίας δήλωσε ότι το ατύχημα δεν κρίθηκε σοβαρό για να διενεργηθεί ο έλεγχος αυτός!!!!! Τα πολλά σχόλια για το συμβάν μάλλον περιττεύουν, ενώ τίθεται το ερώτημα αν ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης και …κοινός θνητός σε ανάλογη περίπτωση θα έχαιρε παρόμοιας αντιμετώπισης και αυτής της ιδιόμορφης ασυλίας όπως ακριβώς συμβαίνει κατ’εξακολούθηση με τα μέλη της πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικής ελίτ της χώρας.

    Reply
  83. Ανώνυμος

    τιποτα δεν προκειται να γινει ακομα και αν η εγκληματικοτητα φτασει στον ουρανο. τα πραγματα ειναι τοσο σοβαρα που ακομα και αν γινει αλλαγη στα προσωπα της εξουσιας τετοια που να μην ειναι αναιμακτη, παλι δεν θα ειναι σιγουρο οτι το καθεστως αλλαξε

    Reply
  84. Ανώνυμος

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥ ΤΑΧΡΙΡ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΟ.

    Reply
  85. Ανώνυμος

    QQ

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ?

    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ?

    QQ

    Reply
  86. Ανώνυμος

    Ειναι νωρις ακομα. Κατσε να τελειωσουν τα ετοιμα στην τραπεζα απο ολους και να δεις, τι θα γινει. Οταν θα αρχισει στα αληθεια η πεινα.
    Οταν δεν εχεις τιποτα αλλο πια να χασεις, τοτε το χανεις
    και οταν το χρημα δεν ρεει, τοτε ρεει αιμα.

    Reply
  87. ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

    Τα γιαουρτάκια και τους προπηλακισμοί είναι αυθόρμητες αντιδράσεις από απλούς στην πλειοψηφία τους ακομμάτιστους ανθρώπους που το σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια εντεχνως τους πήρε κάθε άλλο μέσο διαμαρτυρίας.
    Δεν θα διαφωνήσω όμως περί χάρτινων μπαλών στην πλάτη του ελέφαντα ως αποτέλεσμα της πράξης.

    Reply
  88. Ανώνυμος

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ …
    ΑΛΛΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΦΩΤΙΑ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ??…. ΠΕΣ ΤΗΝ….

    Reply
  89. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  90. Ανώνυμος

    QQ

    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ!

    ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    QQ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *