Σε κλοιό διαδηλώσεων η περιοδεία Βενιζέλου στην Κρήτη

Στη Κρήτη βρίσκεται από σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ωστόσο κατά την άφιξη του στη πόλη του Ηρακλείου έπεσε πάνω στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των….
εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς του Ηρακλείου ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του στο ξενοδοχείο, ομάδα εκπαιδευτικών διαδήλωνε ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Τα μέτρα προστασίας κατά την άφιξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν δρακόντεια καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλεισαν τους δρόμους προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια της άφιξης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εισήλθε στο ξενοδοχείο Galaxy όπου και θα διαμείνει για να προβεί σε ομιλία. Τα μηνύματα του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Ηράκλειο ήταν πολλά και διάφορα αλλά αυτό το οποίο τονίστηκε ήταν ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλα μέτρα καθώς αυτά που έχουν παρθεί μέχρι τώρα είναι ήδη αρκετά.
Μην κάνετε τα ίδια λάθη
Στην εισήγηση του ο νέος πρόεδρος της ο νέος γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Αντωνόπουλος κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος δηλώνοντας αμέριστα την συμπαράσταση του και σε προσωπικό αλλά και σε κομματικό επίπεδο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει στο νησί μέχρι αύριο ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και τοπικά στελέχη του κόμματος.
Στις 20:30 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα βρεθεί στο Αρκαλοχώρι  και συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Ιατρείο όπου και θα μιλήσει.

Ρέθυμνο – Χανιά
Αύριο Παρασκευή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα βρεθεί διαδοχικά σε Ρέθυμνο και Χανιά. Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί η συνάντηση με όλους τους παραγωγικούς φορείς του Ρεθύμνου, στην αίθουσα της Περιφέρειας, ενώ ενδέχεται να έχει συνάντηση και με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας του αντιπροέδρου θα είναι τα Χανιά, όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη της Ν.Ε. Χανίων  στα γραφεία του τοπικού καθοδηγητικού οργάνου, ενώ αμέσως μετά θα γίνει η επίσκεψη στην αντιπεριφέρεια Χανίων. Στις 19:45 έχει προγραμματιστεί η πολιτική εκδήλωση και η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.
O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναμένεται να αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και τις αποφάσεις που λαμβάνονται με στόχο την δημοσιονομική εξυγίανση, βάση και των υποδείξεων της Τρόικας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναφορές του και για το μείζον θέμα των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και για την στάση που κρατά η αντιπολίτευση και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται παράλληλα να απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης των τοπικών στελεχών του κόμματος, κατά την διάρκεια των επαφών που θα έχει με τις νομαρχιακές επιτροπές του νησιού.

http://www.prismanews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *