Παρέλαση με απουσίες στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη η στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Από την εξέδρα των επισήμων απουσιάζουν…

τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος, αντιδρώντας στην απόφαση Τζιτζικώστα να προσκαλέσει στην παρέλαση εκπροσώπους της Χ.Α.

 Στην παρέλαση παρίσταται τελικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

 Στην εξέδρα των επισήμων βρίσκονται επίσης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος που εκπροσωπεί την κυβέρνηση, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου, οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, Γ.Ορφανός, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Θεοφ.Παππάς, ο Μητροπολίτης Άνθιμος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκο.

 Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και σε απόσταση 200 μ. εκατέρωθεν της εξέδρας των επισήμων και απέναντι αυτής απαγορεύεται η παρουσία κόσμου ενώ η είσοδος στη συγκεκριμένη περιοχή γίνεται μόνο με ειδική πρόσκληση και μετά από διπλό έλεγχο.
 
 Μεταλλικά κιγκλιδώματα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της Λεωφ.Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου γίνεται η παρέλαση.

enet.gr

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *