Τελικά τι θα γίνει στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια???

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται για το τι πρόκειται να συμβεί τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα…Όσοι ασχολούνται με την πολιτική , αλλά και με την παραπολιτική φυσικά , σίγουρα θα τα έχουν ακούσει.

Αυτό που έχουμε καταλάβει όλοι , χωρίς αμφιβολία , είναι ότι
η σημερινή κυβέρνηση(και οι προηγούμενες…..
για να μη ξεχνάμε τι έχουν κάνει και αυτές) οδηγεί την Ελλάδα με μαθηματική ακρίβεια όσο πιο χαμηλά μπορεί , ώστε κάποια μέρα να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να γίνει έρμαιο στις αποφάσεις που άλλοι θα παίρνουν για αυτήν…

Όλα αυτά ΈΛΛΗΝΕΣ δε γίνονται τυχαία..

.Ο κ.Παπανδρέου ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει και το σχεδιάζει χρόνια τώρα με τα φιλαράκια του(Αμερικάνους-Τούρκους και λοιπούς)….

Το σενάριο που μου έρχεται στο μυαλό ως το πιο πιθανό , αν και οι περισσότεροι θα το θεωρήσουν ακραίο , είναι το εξής:

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει την πολιτική που ακολουθεί μέχρι τώρα , με συνεχείς επιβολές μέτρων:νέους φόρους , κόψιμο μισθών , περικοπές δαπανών , απολύσεις κλπ..

Η Ελλάδα θα φτάσει ένα βήμα από τη χρεοκοπία και τότε ξαφνικά…….ο κ.Παπανδρέου θα μας ανακοινώσει το αυτονόητο…Στην Ελλάδα υπάρχει ορυκτός πλούτος , υπάρχει πετρέλαιο(κάτι που φυσικά το ξέρουν όλοι , και καλύτερα από όλους τα φιλαράκια του κ,Παπανδρέου!!!!)

Όταν , λοιπόν , το χρέος θα είναι πλέον τεράστιο και η Ελλάδα δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για να το ξεπληρώσει , ο κ.Παπανδρέου ως νέος Μεσσίας των Ελλήνων(ή μήπως πρέπει να πούμε..ως ένας νέος Ανδρέας!!) θα μας ανακοινώσει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση αξιοποιώντας τα πετρέλαια του Αιγαίου….και εδώ κρύβεται το μεγάλο τους σχέδιο!
Με την πρόφαση του Casus Belli και της αδυναμίας της Ελλάδας να βρει τους πόρους για να πραγματοποιήσει ένα τέτοιο εγχείρημα , θα οδηγηθούμε σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου…με ποιους άλλους??Με τα φιλαράκια του κ,Πρωθυπουργού…τους Τούρκους και τους Αμερικάνους!!!!

Αρχικά , αυτή η συνεκμετάλλευση θα είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα(αν μπορεί να την πει κάποιος συμφέρουσα) 60-40% πιθανόν , αλλά πολύ σύντομα η αναλογία αυτή θα αντιστραφεί και δε θα φαντάζει πια τόσο συμφέρουσα……

Αυτό , βέβαια , είναι απλά ένα σενάριο. Όποιος θέλει το δέχεται , όποιος θέλει το απορρίπτει….
Θα μάθουμε σε λίγα χρόνια τι ακριβώς θα συμβεί….

ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Μας δουλεύουν όλους…Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να καταστρέψουν την Ελλάδα!!!!

Σ.Δ
/

frappe-dou-poli.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣ 9:31 : ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΕΜΑΣ(ΑΘΗΝΑ). ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΜΠΟΡΕΙ… ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΜΑΙ ΛΑΘΟΣ…ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ…ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΛ., ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΟ…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    τα πραγματα ειναι ετσι ακριβος ή περιπου ετσι, και δεν ειμαστε οι πρωτοι στους οποιους συμβαινει αλλα ελπιζω οτι θα το κανει το θαυμα του παλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ.θα πω το εξης τολμηρο ισως η σωτηρια της ΕΛΛΑΔΟΣ να επιτευχθει με την αυτοκαταστροφη των αντιπαλων της για σκεφτειτε την περιπτωση να φαγωθουνε μεταξι τους Ρωσοι, Αμερικανοι, Τουρκοι και αλλοι για τον ελεγχο του πλουτου μας και στο τελος αποκαμομενοι να μην μπορουν να ελεχουν πια την κατασταση και τσουπ να μας παραχωρισουν τον ελεγχο και σιγα σιγα να γινουμε παλι αυτοκρατορια απο το τιποτα και να μην ξεχναμε οτι οι Αμερικανοι εχουν χρονια τωρα την βουληση να δημιουργισουν ανεξαρτιτο ορθοδοξο κρατιδιο στην Κωνσταντινουπολη,βλεπε Βατικανο, με σκοπο να ελεγχουν τους ορθοδοξους αυτοι και οχι η Ρωσια.Μια σκεψη εκανα

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δυστυχώς έτσι θα γίνουν τα πράγματα ΑΚΡΙΒΩΣ! Είχαμε την ευκαιρία να διώξουμε τους προδότες αλλά προτιμήσαμε να πιούμε φραπέ και φρέντο. Άρα Έλληνες….. τελειώσε το παραμύθι. Αρκετά χρόνια ιστορίας είχαμε….. τελος!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *