Σάλος στη Βουλή – Δραγασάκης: «Εφοπλιστές και φίλοι του πρωθυπουργού σβήνουν πρόστιμα»

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι εφοπλιστές, εκδότες και φίλοι του πρωθυπουργού σηκώνουν το τηλέφωνο και σβήνουν πρόστιμα!

Ο κ. Δραγασάκης είπε ότι αν χρειαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει και ονόματα στη Βουλή. Οι ισχυρισμοί του κ. Δραγασάκη προκάλεσαν την αντίδραση του Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος είπε: «Αν έχετε στοιχεία και ονόματα να τα πάτε στον εισαγγελέα».

Από την πλευρά του ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τα στελέχη της κυβέρνησης να κοιτάξουν τις τροπολογίες που έφεραν στην Βουλή και θα καταλάβουν…και πρόσθεσε: «Όσοι έχουν την μύγα να κάνουν υπομονή».

Τον λόγο πήρε ξανά ο κ. Σταμάτης ο οποίος είπε ότι πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες οι οποίες δεν τιμούν τον ίδιο τον Δραγασάκη. «Μας απογοητεύσατε σε προσωπικό επίπεδο» είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε επιμόνως ονόματα.

Ανταπαντώντας ο κ. Δραγασάκης είπε: «Αν επιμείνετε θα φέρω και τα ονόματα. Το πότε, θα το κρίνω εγώ!».

Ονοματεπώνυμα ζήτησε ο Σ. Σταμάτης από τον Γ. Δραγασάκη. «Είναι στο χέρι του κ. Δραγσάκη να αποδείξει αν αυτά που είπε είναι αποκαλύψεις ή συκοφαντίες», είπε ο κ. Σταμάτης. «Έτσι κάνουν οι σωστοί πολιτικοί. Αναπτύξατε βαρύτατη ύβρη και πρέπει να μιλήσετε με αποδείξεις», πρόσθεσε ο κ. Σταμάτης.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *