ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΩΣΙΑΣ;

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Με κάθε επιφύλαξη αναδημοσιεύουμε την παρακάτω είδηση καθώς το άρθρο μας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Επίσης είναι γεμάτο με ανορθογραφίες τις οποίες διορθώσαμε αλλά ζητούμε συγνώμη αν κάτι μας ξέφυγε.

Ο λόγος που το αναδημοσιεύουμε είναι ότι το κλίμα στην Ευρώπη είναι τόσο εχθρικό, που δεν εξηγείται μετά από τις κολοτούμπες της κυβέρνησης που σχεδόν τα δέχτηκε όλα.

Ο Σόιμπλε αφρίζει από το κακό του, ο Ντράγκι χρησιμοποιεί την ΕΚΤ σαν μεσαιωνικό όργανο βασανιστηρίου, κλείνοντας την στρόφιγγα του ρευστού χρήματος…

Επίσης τα διαπλεκόμενα κανάλια διαπομπεύουν την κυβέρνηση ακριβώς για τις κολοτούμπες της…

Και τα μισά απ΄όσα αναφέρει το άρθρο να είναι αληθινά, εξηγείται αυτό το μένος των δυτικών ορνέων…

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΚ ΓΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΕΙΣΜΟΣ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!

foto1

Τρόμος στην Ευρώπη….Η.Π.Α…

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ(30 δις το χρονο-ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΔΙΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΕ ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ.

1ον Δίνουμε τον Ναύσταθμο της Σκύρου για ναυτική βάση στην Ρωσία.
Συγκεκριμένα στη περιοχή Τρεις Μπούκες στην Νότια Σκύρο, στο μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της Ευρώπης, το οποίο δεν έχει   ανάγκη εμβαθύνσεως διότι λόγω της φυσικής κατατομής του
λιμένος, χρησιμοποιείται σαν βάση υποβρυχίων.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *