«Να γίνει στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας Σερβία- Αλβανία»

Γ. Μπουτάρης: Να δείξουμε πως είμαστε μια πόλη συμφιλίωσης

Σε μία πρόταση που θα συζητηθεί προχώρησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Μπουτάρης πρότεινε να γίνει στη συμπρωτεύουσα ο ποδοσφαιρικός αγώνας Σερβίας- Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων!

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι το ουδέτερο έδαφος το οποίο θα επιλεγεί για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα μπορούσε να είναι η Θεσσαλονίκη.

«Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της μεγάλης Αλβανίας και σημείωσε ότι κινήσεις σαν κι αυτές προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα, με τους Τσάμηδες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *