Ο Αντώνης έδειξε το μέλλον…

REPORTER

Από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ένα άλμα, πιο γρήγορο από τη φθορά, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Ενώ η ειδησεογραφία και η επικαιρότητα των ημερών έστρεφαν τα φώτα στο…..
εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, και στο ξεκαθάρισμα των σχέσεων με όσους βουλευτές υπονοείται ότι δεν θα έβλεπαν με άσχημο μάτι τον νέο πολιτικό φορέα της Ντόρας Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να μιλήσει για την Ελλάδα. Να μιλήσει για το μέλλον.

Με μια μεστή περιεχομένου ομιλία, αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάσταση της οικονομίας και τις προοπτικές που διαμορφώνονται, ανακαλώντας στη συλλογική μνήμη και την ιστορική ρήση του Ξενοφώντα Ζολώτα για «φόρους που σκοτώνουν». Γυρίζοντας σελίδα στη μιζέρια της εσωστρέφειας, ο Αντώνης Σαμαράς εξωτερίκευσε την αγωνία του για το μέλλον του τόπου, καυτηρίασε την τακτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση, και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν είναι αρνητής της συναίνεσης για το καλό του τόπου, με μια ωστόσο βασική προϋπόθεση: Να αλλάξει η πολιτική του μνημονίου, την οποία ακολουθεί σήμερα η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Απευθυνόμενος σε μια Κοινοβουλευτική Ομάδα τα μέλη της οποίας εξελέγησαν τον Οκτώβριο του 2009, δηλαδή σε μια εξαιρετικά δύσκολη πολιτική και κοινωνική συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι τους θέλει όλους δίπλα και μαζί του, για το μέλλον. Προανήγγειλε ότι η Νέα Δημοκρατία «αλλάζει και ανανεώνεται», και φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για «λιπόψυχους και λαθρεπιβάτες», που σπεύδουν στη «συμμαχία των προθύμων», ώστε να στηρίξουν την Κυβέρνηση, «φωτογραφίζοντας» τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΟΡΑΜΑ, ΜΕΓΑΛΕΠΙΒΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ????
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ, ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΟΥΖΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ…
    ΑΥΤΑ ΛΕΩ ΡΕ ΣΕΙΣ….
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ..ΛΕΩ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΟΛΛΥ ,ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ…
    ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΠΕΡΣΕΑ ΑΝΤΕ ΞΑΠΛΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΓΙΩΓΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ..ΗΣΥΧΑ,ΑΘΟΡΥΒΑ,Κ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ. ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!ΖΗΤΩΩΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ!ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ Κ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΩΣΕΙ Η ΖΟΡΖΕΤ.. Κ ΟΙ ΦΙΛΕΝΕΔΕΣ ΑΠΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Οποιος θα βαλει ποιο γρηγορα μπρος ,την εκμεταλευση του αφθονου ορυκτου πλουτου της πατριδας μας ,αυτος μονο ,μπορει να εχει μελλον σε αυτη τη χωρα σαν πολιτικος ηγετης.Ο λαος ειτε με εξεγερση, ειτε με ελογες συντομα θα ξεκαθαρισει το τοπιο.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ !!!!!
    ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΡΕ ΣΕΙΣ..
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ..
    (ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ , ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ)

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *