ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΜΕ ΤΑΣ….ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

«Είναι μία κομπίνα τοπικών συμφερόντων για να συνεχιστεί ακατάπαυστα η καταπάτηση των δημοσίων εδαφών και η αποψίλωση του δάσους και η οικοπεδοποίηση της περιοχής. Είναι βλακώδες το όλο εγχείρημα», υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9.
Κομπίνα τοπικών συμφερόντων χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις για τη….
δημιουργία ΧΥΤΥ στην Κερατέα, εκτιμώντας πως δεν αποτελεί πολιτική άποψη η θέση «όχι στην αυλή μου, στην αυλή του γείτονα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
«Είναι μία κομπίνα τοπικών συμφερόντων για να συνεχιστεί ακατάπαυστα η καταπάτηση των δημοσίων εδαφών και η αποψίλωση του δάσους και η οικοπεδοποίηση της περιοχής. Είναι βλακώδες το όλο εγχείρημα», υποστήριξε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio 9, για να προσθέσει στη συνέχεια:
«Η άποψη όχι στην αυλή μου, στην αυλή του γείτονα είναι πολιτική άποψη; Αμα πάτε στο γείτονα, ο γείτονας θα πεί όχι στη δική μου αυλή, να πάτε παραπέρα. Λύσεις είναι, δεν είναι πολιτικές, δεν υπάρχουν πολιτικά κόλπα. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε πολιτικά. Είμαστε ενώπιος ενωπίω, εμείς και τα σκουπίδια μας. Τα σκουπίδια μας δεν τα θέλουμε κοντά μας είτε γιατί μπορεί να μας ενοχλούν πραγματικά είτε στην περίπτωση της Κερατέας που δεν ενοχλούν πραγματικά τα σκουπίδια εκεί που τα πάνε, γιατί στην Κερατέα υπάρχει το ενδεχόμενο να μειωθεί η τιμή των οικοπέδων που κάποτε ελπίζουμε ότι θα πουλήσουμε».

Κληθείς να σχολιάσει την ενέργεια του Μίκη Θεοδωράκη να μεταβεί στα μπλόκα της Κερατέας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης απάντησε πως ο μουσικοσυνθέτης ανήκει στην πολιτιστική ιστορία του τόπου και δεν θα έπρεπε να επεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα του τόπου: «Ο Μίκης ανήκει στην ιστορία, ανήκει κυρίως στην πολιτιστική ιστορία του τόπου. Κάποιοι συνεργάζονται μαζί του, κάποιοι μιλάνε μαζί του, κάποιοι ενισχύουν και εγκρίνουν αυτές τις απόψεις που εκφράζει τώρα. Δεν θεωρώ ότι ο Μίκης από εκεί πάνω που είναι πρέπει να επεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας και να πηγαίνει στην Κερατέα. Δεν ξέρει τί είναι η Κερατέα και δεν τον έχει ενημερώσει κανείς», σημείωσε με νόημα ???

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΩΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ? ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΕΛΩΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΟΠΡΗΤΕΣ! ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αυτοί που έχουν υποθηκεύσει τη χώρα για δεκαετίες με τα μνημόνια,που τα έφαγαν μαζί με τους φίλους τους όπως έχουν ομολογήσει,που θέλουν να ξεπουλήσουν όσο-όσο τη δημόσια περιουσία στους κερδοσκόπους ,που έχουν κάτσει στο σβέρκο του δύσμοιρου Έλληνα ελέω ρουσφετιού και αρχηγού κομματάρχη της πιο σκοτεινής περιόδου της ελληνικής ιστορίας,κατηγορούν άξιους και έντιμους πολίτες και πατριώτες γιατί αγωνίζονται για την υπεράσπιση αξιών που με κάθε μέσον προσπαθούν τα ενεργούμενα των μνημονίων να καταστρέψουν.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *