Τελευταία Νέα

ΣΥΡΙΖΑ: Υποδέχονται την τρόικα με κατεβασμένα χέρια

«Ανήμπορη» να διεκδικήσει οποιαδήποτε διαφοροποίηση από το μνημονιακό σχέδιο της περικοπής μισθών και συντάξεων, των απολύσεων, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους χαρακτηρίζει την … κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό του εν όψει της άφιξης της τρόικας στην Αθήνα.

 

«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα τα χέρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του κατηγορώντας τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «κλείνουν τα μάτια μπροστά στην κατάρρευση της οικονομίας, την πρωτοφανή ανεργία και τα χιλιάδες λουκέτα».

«Μοναδική πυξίδα της κυβέρνησης είναι τα συμφέροντα των δανειστών και δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά για να τα ικανοποιήσει. Τόσο τα δημοσιεύματα σχετικά με τις παλαιότερες συζητήσεις για κούρεμα στις καταθέσεις και στην Ελλάδα, όσο και η ίδια η απόφαση για το κυπριακό κούρεμα με τη σύμφωνη γνώμη της ελληνικής κυβέρνησης, καθιστά σαφές ότι τα χειρότερα έρχονται», επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Καλεί τέλος το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ «αντί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα διαφοροποιηθεί επικοινωνιακά περισσότερο από την κυβερνητική γραμμή, να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής».

newpost.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *