Ανοικτή επιστολή προς κ. Γιώργο Τράγκα !

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Κύριε Γιώργο Τράγκα ένιωσα την ανάγκη να σας αποστείλω την παρούσα ανοικτή επιστολή με την ελπίδα ότι θα λάβω κάποιες απαντήσεις από κάποιο συνεργάτη σας και όχι από εσάς γιατί ξέρω ότι είστε πολυάσχολος και πιθανόν αυτή την
περίοδο σε “ειδική αποστολή”.

κ. Τράγκα τα τελευταία χρόνια παρακολουθούσα ανελλιπώς τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές σας και ήμουν καθημερινός επισκέπτης της διαδικτυακής σας εφημερίδας αντλώντας πληροφορίες αλλά κυρίως την αίσθηση και την ευχαρίστηση από τα λεγόμενα και τα γραφόμενα σας ότι … να υπάρχει κάποιος επώνυμος δημοσιογράφος που διαφέρει από τους άλλους δηλ. τους “υπαλλήλους” των καναλαρχοεργολάβων!
Τις τελευταίες όμως εβδομάδες με λύπη μου παρατηρώ ότι ο λόγος και η πένα σας άλλαξαν άρδην κατά της αντιπολίτευσης και επιτίθεστε καθημερινά προσωπικά και λυσσαλέα κατά του κ. Τσίπρα δίνοντας μας την αίσθηση ότι πραγματοποιήσατε και εσείς μια μεγάλη μεγάλη “Κωλοτούμπα”.
Μια κωλοτούμπα που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια των θεατών και των ακροατών σας αλλά και σας εντάσσει στο πάνελ των ανυπόληπτων δημοσιογραφίσκων για τους οποίους πριν λίγο καιρό δικαιολογημένα εξαπολύατε πύρινους λόγους!
Προσωπικά περίμενα να σεβαστείτε το κοινό σας αλλά κυρίως την πενηντάχρονη όπως μας διατυμπανίζετε δημοσιογραφική σας καριέρα και την δεδομένη στιγμή να κρατήσετε ψηλά το λειτούργημα που υπηρετείτε κρατώντας ίσες αποστάσεις μεταξύ των υποψηφίων πολιτικών και κομμάτων γιατί αυτή η μονόπλευρη κριτική κατά της αντιπολίτευσης και η μη αναφορά σας σε τίποτα από όσα καταλογίζατε πριν λίγο καιρό στην κυβέρνηση του μνημονίου δίνει το δικαίωμα σε πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε τι από τα παρακάτω ισχύει δηλ. αυτό που λέγεται εδώ και πολλά χρόνια πως είστε ένας Δούρειος ίππος του συστήματος; πως ίσως κάποιοι αυτή την στιγμή σας εκβιάζουν και σας απειλούν ή τέλος πως τα πήρατε “χοντρά” κάτω από το τραπέζι!
Τι συμβαίνει λοιπόν κ. Τράγκα;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *