Ποιος γνωστός πολιτικός θα παίξει στην νέα ροκ οπερα του Νίκου Καρβέλα.

Το Πάνθεον υποδέχεται στη σκηνή του τη νέα ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss».
Η μουσική συναντά το θέατρο και αφηγούνται μια ιστορία για το πάθος και τον απαγορευμένο έρωτα, σκηνοθετημένη από το Γιάννη Κακλέα, με την ερμηνεία της Άννας Βίσση και ένα πολύ γνωστο πολιτικό σε ένα ρολο εκπληξη.

Η παρασταση θα ανεβει τον Φεβρουαριο και εχει ακουστει πως αναμεσα στους πρωταγωνιστες θα είναι και ένας πολύ γνωστός πολιτικός και μάλιστα σε ένα ρόλο έκπληξη. Ο λόγος για τον Μιχάλη Ταμήλο για τον οποίο έχει ακουστει πως του έχει γίνει πρόταση να εμφανιστεί στο πλευρο της Άννας Βίσση.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης σημειώνει:

Μετά τη «Μάλα» και τους «Δαίμονες», η νέα όπερα «Οι καμπάνες του Edelweiss» θα είναι μια ακόμη ευκαιρία να επεξεργαστώ και να συνδιαλλαγώ με τον ιδιαίτερο συγγραφικό και μουσικό κόσμο του Νίκου Καρβέλα και να συνεργαστώ επί σκηνής με την Άννα Βίσση.


«Οι καμπάνες του Edelweiss» είναι μια όπερα που πραγματεύεται μια μοιραία ιστορία πάθους και απαγορευμένου έρωτα , με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την γραφή του Νίκου Καρβέλα, μια γραφή έντονη, διεισδυτική και τολμηρή και στο θέμα της αλλά και στον τρόπο αφήγησης της ιστορίας.


Με την συνεργασία μας αυτή θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε ένα μουσικό και θεατρικό όραμα για ένα είδος παράστασης με σύγχρονα μέσα που θα αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης και την αμείλικτη δύναμη του πάθους.


Ελπίζω ότι κι αυτή τη φορά με την βοήθεια των συνεργατών μας, την σύσταση ενός εξαιρετικού θιάσου και την χρήση της υπέροχης σκηνής του «Πάνθεον» να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια παράσταση στα όρια της εμπειρίας και να αναδείξουμε όλα τα δυναμικά στοιχεία του έργου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *