Δεν ψεκάζουν απλώς, με τα κιλά ρίχνουν τα χημικά!

Λέμε συνέχεια για ψεκασμούς από αεροπλάνα, αλλά μάλλον έχουν περάσει και σε άλλες μεθόδους, γρήγορες και αποτελεσματικές, που να μην είναι και τόσο εμφανείς

Εδώ και καιρό γίνεται λόγος εκτός από τα
chemtrails και για chembombs, μαζικές ρίψεις χημικών. Με ποιο τρόπο; Μπορεί πάλι από αεροπλάνα σε ψηλότερο επίπεδο αλλά σε κάποια μορφή κάψουλας που διαλύεται στον αέρα, μπορεί ακόμα και με πυραύλους.

Προ ημερών που έγραφα το Όταν η NASA παραδέχτηκε τα chemtrails κι έλεγα για τους πυραύλους που κάθε τόσο στέλνουν με χημικά στην ατμόσφαιρα δήθεν για να παρακολουθήσουν μια τα jet streams, μια πως ιονίζεται, λίγο μετά ένας φίλος μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία, που την είχε πάρει κάποιος φωτογράφος τη μέρα που έβλεπα εγώ από το δορυφόρο κάτι τεράστιες που έμοιαζαν λες και κάποιος έριξε με κουβάδες κάποια χημικά:

Και τον ευχαριστούμε που μας έδωσε την άδεια να τη δημοσιεύσουμε.

Σήμερα οι εικόνες από ψηλά παρουσιάζουν παρόμοιο φαινόμενο, μαζί με ουρές από αεροπλάνα και μαζικές ρίψεις. έτσι κι εξηγείται πως ξαφνικά το απόγευμα, ενώ ήταν ο ουρανός σχετικά καθαρός, γέμισε με φτερά και πούπουλα και σε 2 ώρες με πυκνά σύννεφα. Αεροπλάνα δεν προλάβαμε να δούμε, ο χαμός έγινε προς Ιταλία μεριά, αλλά ήρθαν κι από δω.

Το παρακάτω βίντεο είναι αγνώστου πηγής, δεν ξέρουμε πότε και που τραβήχθηκε, αλλά βρέθηκε σε Τούρκικη σελίδα στο φέις.
“Κάποια πράγματα” πέφτουν από τον ουρανό.

Εντυπωσιακό βίντεο, όσο εντυπωσιακό το γεγονός να συμβαίνουν αυτά στη ζωή μας και κανείς να μην μιλάει. Ακόμα… Ελπίζουμε μόνο να μην ανοίξουν στόματα όταν θα έχουν κλειστεί σπίτια…
© AllNewz , ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *