ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ……ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !!!

Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)
Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (τζάμπα)
Οι βουλευτές λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο κατανέμεται ως εξής: για τους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς ες (1.200 ευρώ) (τζάμπα)
και…
 για τους βουλευτές της περιφέρειας (1.500 ευρώ) (τζάμπα). Τα ποσά τα οποία είναι αφορολόγητα. (τ ζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης τους παρέχεται επίδομα οικογενειακών βαρών βάσει δήλωσης για την οικογενειακή κατάστασή τους (ισχύει ό,τι για τους δημόσιους υπαλλήλους: 10% για τον έγγαμο και 5% για κάθε παιδί). (τζάμπα τα λεφτά μας)
Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης στους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
στους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλονται 600 ευρώ και σε όσους οι περιφέρειες βρίσκονται μακριά καταβάλλονται 750 ευρώ,
ενώ στους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 1.000 ευρώ. (τζάμπα)
Οσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρέχονται στους βουλευτές, αυτό γίνεται μέσω σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με εταιρεία Leasing. (τζάμπα)
Για τις γνωστές επιστολές που λαμβάνουν οι πολίτες από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους καταβάλλεται στους βουλευτές κάθε μήνα ποσό (τζάμπα) που αντιστοιχεί σε 1.000 επιστολές και διπλασιάζεται φυσικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Οσον αφορά τα (σταθερά) τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ατελώς, υπάρχουν και εδώ κάποιες διαβαθμίσεις: στους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ στους υπολοίπους, οκτώ. (εντελώς τζάμπα)
Η ατέλεια βαρύνει βεβαίως τη Βουλή μέχρι του συνολικού ποσού των 13.500 ευρώ ετησίως για κάθε βουλευτή και για το σύνολο των συνδέσεων, ενώ καλύπτει και γραμμή Internet. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Σχετικά με την κινητή τηλεφωνία κάθε βουλευτής δικαιούται μία (τζάμπα) γραμμή σύνδεσης με εταιρεία της επιλογής του και η Βουλή τού καλύπτει μηνιαίως ως 250 ευρώ πλέον των παγίων τελών. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Οι εξ επαρχίας βουλευτές για τη στέγασή τους δικαιούνται να μένουν (τζάμπα) σε ξενοδοχείο ή να μισθώνουν οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να λαμβάνουν μηνιαίως 1.000 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Τέλος, η Βουλή μισθοδοτεί και έναν επιστημονικό συνεργάτη για κάθε βουλευτή, ο οποίος και τον προσλαμβάνει με την προϋπόθεση ότι θα απασχολείται πλήρως (τζάμπα)
Επίσης κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να αποσπά τρεις συνεργάτες από το Δημόσιο, ενώ του διατίθεται και ένας αστυνομικός τζάμπα για την προσωπική φρούρησή του.

http://patrinaki.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

 1. Ανώνυμος

  1.03 ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΞΥΠΝΑ!!!!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.
  ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΕΠΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΙΝΕΣ

  ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ

  Reply
 3. Ανώνυμος

  σωστά σωστά τα σχόλια!!! Ζήτω οι βολευτές τού Κυνοβουλίου, γαβ, γαβ, γαβ!! Δώστε μας την ευκαιρεία να σφάξουμε μερικούς με σκουριασμένο κονσερβοκούτι!!!!!! Ελπίζω όλοι αυτοί οι καυλωμένοι αραπάδες να βιάσουν από τον κώλο την Νταλάρα πού τούς αγαπάει πολύ!!!

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Δε θα είχα κανένα πρόβλημα να μην πληρώνουν εισιτήρια αν έκαναν τη δουλειά τους, δηλαδή να προστατεύουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Αλλά και έναν εντελώς στην τύχη να διαλέγαμε απ' το δρόμο, θα ήταν πολύ περισσότερο κατάλληλος και ικανός από τους 300 εκεί και όσους πέρασαν τα τελευταία 30 χρόνια.

  Reply
 5. Ανώνυμος

  O ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ –O YES MAN –ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΕΘΝΙΚΟΣΩΤΗΡΟΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣΟΙΚΟΝΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ–ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΜΑΝΤΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ –ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΟΙ??? ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ—ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΟΡΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΟΤΙΚΑ? ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΓΗΚΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ–ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΠΟΠΛΙΤΣΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ-ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ?????????????

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΣΩΣΤΟΣ Ο 1.26 ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΧΗ

  ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ALLO ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΖΑΜΠΑ-ΖΗΣ.
  ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ.
  ΔΙΟΔΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΟΥ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΜΥΝΗΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
  ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕ ΣΑΣ ΔΙΝΩ.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  Ο ΕΚΔΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΚΟΓΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙς ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΥΤΕΡΑ!!!

  Reply
 9. Ανώνυμος

  SYNASPOFASISTAS TSUPRAS= O ANANDROS
  TZAMPATZH$$$$$$
  TO ARXILAMOGIO
  O NTABATZH$$$$$
  THS ALABANAS
  KAI THS LAFAZANAS
  TO KAGKELO
  !"gamw " THN YPOKRISIA SAS- GAMW.
  FTOU.

  Reply
 10. Ανώνυμος

  ΑΘΛΙΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
  ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
  ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ.
  ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ -ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ Μ΄ΑΥΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ.
  ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΞΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΥΓΕΙΑ

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Αυτά να τα θυμόμαστε στις εκλογές και όχι μόνο όταν τα διαβάζουμε στα μπλόγκ. Οι πολιτικοί τσαμπατζήδες, μόνο την κάλπη τρέμουν, γιατί το επάγγελμά τους είναι το άρπαγμα κάτω από βουλευτική ασυλία. Δεν ξέρουν από εργασία.

  Reply
 12. Ανώνυμος

  ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

  «Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής,

  Θέμα: Μεταφορά βουλευτού κ. Avτώναρoυ με πλοία της εταιρείας μας.

  Ο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, επιβιβάστηκε στις 18 Ιουλίου 2010 στο πλοίο ΒLUΕ STAR 2 της εταιρείας μας, με σκοπό να ταξιδέψει από το νησί της Κω στο νησί της Πάτμου. Κατά την επιβίβαση και σύμφωνα με τον νόμο, του ζητήθηκε από τον αρχιλογιστή του πλοίου το εισιτήριό του, όπως συμβαίνει με κάθε άλλον επιβάτη. Ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι είναι βουλευτής και έχει ελευθέρας. Παρά την επισήμανση από τον κ. αρχιλογιστή ότι ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση απαιτείται για τη νόμιμη επιβίβασή του εισιτήριο έστω μηδενικό, ο κ. Αντώναρος τον ευχαρίστησε και εισήλθε του πλοίου. Δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν στο πλοίο 250 επιβάτες, το πλήρωμα προτίμησε να μη δώσει περαιτέρω έκταση στο επεισόδιο, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στον καταπέλτη του πλοίου και να μην ταλαιπωρηθούν αναίτια από τη συμπεριφορά του εν λόγω βουλευτή οι υπόλοιποι επιβάτες, οι οποίοι και κανονικά έφεραν τα εισιτήριά τους και τηρούσαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
  Μετά την είσοδό του στο πλοίο, εκδόθηκε εισιτήριο στον κ. Αντώναρο -με το φθηνότερο ναύλο, αξίας 15.50 ευρώ – προκειμένου να ταξιδέψει νομίμως και όχι ως λαθρεπιβάτης. Εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό με την ίδια δικαιολογία και επέδειξε στο σημείο αυτό τη βουλευτική του ταυτότητα.
  Ύστερα από τα παραπάνω γεγονότα, τα ζητήματα που ανακύπτουν είναι τα εξής:

  1. Παρακαλούμε για την αποζημίωση της εταιρείας μας από τη Βουλή για το ταξίδι του κ. Αντώναρου, σύμφωνα με τα συνημμένα παραστατικά.

  2. Παρακαλούμε όπως εκδώσετε οδηγία προς τους βουλευτές όταν επιθυμούν να κάνουν χρήση της ελεύθερης κυκλοφορίας με πλοία ακτοπλοϊας που τους έχετε παράσχει, να φροντίζουν εγκαίρως για την έκδοση εισιτηρίου, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Σας επισημαίνουμε ότι βάσει νόμου απαγορεύεται η επιβίβαση στο πλοίο ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ χωρίς έγκυρο εισιτήριο.
  3. Επειδή αντιλαμβανόμεθα ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε θέσπιση συγκεκριμένης διαδικασίας για την αποζημίωσή μας σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως συμβαίνει με τα άλλα μέσα μεταφοράς και όπως επανειλημμένως έχουμε ζητήσει, διαδικασία που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδίδονται τα εισιτήρια από μια ιδιωτική εταιρεία χωρίς να καταβληθεί το αντίτιμο. Έως ότου μας γνωστοποιηθεί και συμφωνηθεί η διαδικασία αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη του Κοινοβουλίου ότι όσον αφορά στην εταιρεία μας θα πρέπει να εκδίδουν κανονικά εισιτήριο ολόκληρου ναύλου.
  4. Τέλος, παρακαλούμε όπως προβείτε σε συστάσεις προς τους Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι όλοι έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι για να διεκδικούν προνόμια και να αξιώνουν διαφορετική μεταχείριση από τον απλό πολίτη, προκειμένου να αποφεύγονται αμετροεπείς συμπεριφορές, που δεν τιμούν κανέναν και επιτείνουν το κλίμα δυσαρέσκειας που υφίσταται σήμερα.

  Με τιμή
  Attica Group
  Πέτρος Μ.

  Reply
 13. Ανώνυμος

  αυτοι που δεν πληρωνουν διοδια ειναι τσαμπατζηδες αντικοινωνικοι εχουν ψυχολογικα προβληματα ειναι κουμουνιστες και οχι πολιτες και πρεπει να κανουν οτι τους λενε οι βουλευτες τα ΜΜΕ και οι εργολαβοι αλλιως δεν εχουν θεση στην κοινωνια και πρεπει η να φυλακιστουν η να κρεμαστουν στην πλατεια για παραδειγματισμο
  αλλα εμεις οι βουλευτες δεν θα πληρωνουμε πουθενα και τιποτα γιατι ειμαστες ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και σας γραφουμε στα αρχιδια μας

  Reply
 14. Ανώνυμος

  Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΤΣΥΠΡΑΣ
  ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ
  ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
  ΒΡΩΜΟΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΣ
  ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ
  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
  ΠΟΥΘΕΝΑ….
  ΚΑΙ
  ΤΩΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
  -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-

  ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ….
  Ο ΤΣΥΠΡΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
  ΑΝΟΗΤΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ…..

  εγω ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΩ ΔΙΟΔΙΑ
  ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ
  ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ
  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑΣ
  ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!

  ΤΣΥΠΡΑ ΕΧΕΙΣ IQ RADIKIOU
  YPOKRITH TSAMPATZH.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *