Η Διαμαντοπούλου έβαλε τα Σκόπια ως Μακεδονία στα σχολικά βιβλία!!!!

Την απόσυρση του χάρτη που παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» από σχολικό εγχειρίδιο της Γ’ Λυκείου ζήτησε ο βουλευτής Βοιωτίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Γιαννάκης σε σχετική ερώτηση που κατάθεσε προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου .
Στην ερώτησή του ο Βουλευτής τονίζει ότι «Σε μια χρονική περίοδο που…..
γειτονικές χώρες αμφισβητούν τα εδαφικά μας δικαιώματα και καπηλεύονται την ιστορία, η χώρα μας δεν ελέγχει τα σχολικά εγχειρίδια της ιστορίας που η ίδια εκδίδει». Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι: « Η συγγραφή βιβλίων ιδιαίτερα όσον έχουν να κάνουν με τη μάθηση και τη διαπαιδαγώγηση των μαθητών απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, πόσο μάλιστα όταν έχει να κάνει με την εκμάθηση της ιστορίας στους νέους μας. Για αυτό το λιγότερο που απαιτείται αυτή την ώρα είναι η αφαίρεση του επίμαχου χάρτη από τα σχολικά εγχειρίδια της Γ’ Λυκείου».

http://act-blogers.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    σε οσες εκλογες και να παμε, ο ελληνας δυσκολα ξυπναει.δεν γινεται να κλαιγομαστε για την μοιρα μας οταν εμεις τους βαλαμε εκει που ειναι, οταν εμεις τους δωσαμε τα ηνια στο χερι.μια φορα και εναν καιρο ημουν περηφανος για εκεινους τους ελληνες που ανακαλυψαν τα μαθηματικα, την φυσικη, την αστρονομια, την ιατρικη και οτι αλλο γαμημενο γραμμα, αριθμος, αλγοριθμος, θεωρια και πορισμα πανω στα οποια βασιζεται το παρελθον, το παρον και το μελλον του πλανητη.εαν δεν ηταν οι ελληνες, ακομη στισ σπηλιες θαταν το ανθρωπινο ειδος και θα μας γαμουσαν τα πηθικια.επισης ενιωθα περηφανος για τους ελληνες που αλλαξαν τον κοσμο με την αντρεια τους και τα αρχιδια που ειχαν τοτε.πλεον, η μονη περηφανεια που θα μπορεσω να νιωσω σαν ελληνας, ειναι να παρω ενα γερο παλουκι και να τρβηξω για την βουλη μπας και πετυχω κανεναν πουστη καραφλα, καλοφαγα ή βρωμιαρα που θα βρω μπροστα μου.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    προς τον/την <<7 Απριλίου 2011 12:55 π.μ.>>: και βεβαια ΔΕΝ είναι Ελληνίδα! Είναι γνωστή ΕΒΡΑΙΑ…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!…..ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ….ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??…ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????….'Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ???….ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!..ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΤΖΑΦΕΡ… ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ..) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!!…..ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ο εχθρος ειναι εντος των τοιχων.μας πολεμαει εισβαλωντας σε νευραλγικους τομεις της ελληνικης κοινωνιας.ο καιροc γαρ εγγυc αλητες προδωτες της πατριδας

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΝΕΟΤΑΞΙΤΑΚΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΧΕΙΡΗΣΤΕΙΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΥΨΕΤΕ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΩΚΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΝΟΥΜΕ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΠΛΑ ΟΠΛΑ ΠΟΛΛΑ,ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ,ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΝΕ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΝΕΤΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΣΤΑΚΟΙ,ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΙΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΙ'ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τα πιστευω της διαμαντοπουλου τα ξεραμε απο τοτε που ηταν ευρωβουλευτης….εμεις τι καναμε για να την αφησουμε στο σπιτακι της?….τιποτα!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΑΑΑ-ΝΟΥΛΑ γυφτογκομενα της Μπιλντεμπεργκ
    ΔΕΝ θα γλυτωσεις
    [δε θα σε γλυτωσει ουτε ο προεδρος της ο Κισσιγκερ βρωμιαρα]

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΗ ΣΚΟΠΙΑ..

    ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ..

    Reply
  10. thanoglouspyros

    Όλος ο κόσμος για την Ελλάδα μιλούσε όλα τα λιμάνια ήταν δικά μας … ήμασταν υπερήφανοι ….και ήρθατε άχρηστα υποχείρια και μας κλείσατε στις καμπινές μας….
    Ένα ξέρετε στο ιδοιο χώμα θα πάμε…με μια διαφορά
    εμενα θα μου αναβουν καντηλι ενω εσενα (εσας) θα σας ………………….

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ;
    ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Η ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ είναι μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση πειρατών, τζογαδόρων, άθεων, τυχοδιωκτών και άλλων ευγενών κομματιών που πάνω απ' όλα υποστηρίζει πως το οικονομικό κατακάθι της κοινωνίας είναι απείρως τιμιότερο από τους αυτοδιορισμένους ταγούς της.

    Το μαύρο είναι all time classic χρώμα και συμβολίζει πολλά.

    Το μαύρο μας το χάλι, το μαύρο χιούμορ, τα μαύρα πρόβατα, την μαύρη απελπισία, την μαύρη τρύπα της τσέπης, τα μαύρα εσώρουχα, την μαύρη συμφορά, και μια μαύρη που είχα πηδήξει με 50 ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *