Η ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ

Ζούμε μεγάλες στιγμές! Καλλίτερα θα έλεγα ζούμε μεγάλες κολασμένες στιγμές! Σε μια κόλαση που δεν είναι σαν αυτή που ξέρουμε με τις φωτιές, τα καζάνια και τα χαιρέκακα διαβολάκια με τις τσουγκράνες. Η κόλασή μας είναι το τεράστιο παγκοσμιοποιημένο ψεύδος. Τόσα χρόνια κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου βάζοντας τον αυτόματο πιλότο να….
σκέφτεται για εμάς, που αποχαυνωμένοι από μια επίπλαστη «καλοπέραση» θεωρούσαμε ότι υπάρχει κάτι σαν μηχανισμός προστασίας του ανθρώπινου είδους. Αγνοώντας πως ότι είχαμε, που μας εξασφάλιζε μια σχετική ποιότητα ζωής, δεν ήταν εξ’ αρχής δεδομένο, αλλά κερδισμένο με πολύ πόνο και αίμα εδώ και πολλούς αιώνες. Αγνοούσαμε οι περισσότεροι ότι ακόμα και οι πιο ρηχοί συλλογισμοί μας οφείλονται στο ότι πολλές εκατονταετηρίδες πριν από εμάς κάποιοι έκαναν αληθινή χρήση του εγκεφάλου τους, της νόησής τους. Του μεγαλύτερου δώρου που μας έκανε η φύση ή ο θεός ή η απόλυτη μονάδα ή ότι άλλο θεωρεί κανείς ότι μπορεί να υπερέχει σε δύναμη από τον άνθρωπο. Αφήσαμε να σκέφτονται κάποιοι «άλλοι» αντί για εμάς και να το αποτέλεσμα! Ανίκανοι να ξεφύγουμε από την παθητικότητά μας νομίζουμε ότι ζούμε έναν συλλογικό εφιάλτη και ότι αύριο θα ξυπνήσουμε και όλα θα είναι πάλι όπως πριν, ότι θα είμαστε προφυλαγμένοι μέσα στο παρήγορο κουκούλι της αποχαύνωσής μας.
Και μέσα σ’ αυτό τον ορυμαγδό των νέων και ζαλιστικών όρων της τοκογλυφικής παράνοιας συχνά ξεπροβάλλει μια μικρή πρόταση με δύο λέξεις: Σοσιαλιστική Διεθνής! Την εμπεδώσαμε την έννοια εδώ στην κατακαημένη Ελλαδίτσα μας καμαρώνοντας το ασπόνδυλο, που μέσα στην αναισθησία και την πνευματική μας ραστώνη το κάναμε και πρωθυπουργό, να περιφέρεται ανά την υφήλιο σε συνέδρια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με νηφαλιότητα αμοιβάδας. Σήμερα, η διεθνής αυτή του σουρεαλισμού έχει βγάλει στο φως όλο της το μεγαλείο. Αιμοσταγείς «αριστεροί» δικτάτορες, μέλη του εν λόγω σουρεαλιστικού κλαμπ, ψάχνουν γωνιά να κρυφτούν, ενώ ο δικός μας θλιβερός κλόουν τους αποκηρύσσει. Η συνέχεια θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για κάποιον που παρατηρεί τα γεγονότα. αλλά, βέβαια, όχι για εμάς. Εμείς είμαστε τα θηράματα μέσα στο παγκόσμιο νεοταξικό Κολοσσαίο. Και τότε οι θεατές ποιοι είναι; Η ΝΑΣΑ ήδη έχει απαντήσει εξ΄ ίσου σουρεαλιστικά: Οι εξωγήινοι!!!

Αναστασία Α.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    αμα είναι μουνάρα και δεν υπάρχει πρόβλημα, να συμπλευσουμε με την αποψη της σουρεαλ διεθνης και να ειχαμε να γαμουσαμε γιατι την απαρτιζουν τα ιδια μουνακια μουνοκρατια και εμεις παγιδευμενοι στα δοκανα τραπεζων γαμω τους μασονους και τον βιοπορισμο που τρεχουμε νυχθημερον και βγηκαμε of…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πρέπει νὰ εἴμαστε χαρούμενοι, διότι πλέον οὐδὲν κρυπτὸν ὑπὸ τὸν ἥλιον. Ὅλα ἀποκαλύπτονται. Ἡ πολιτικὴ συνειδητοποίηση τῶν ἀνθρώπων εἶναι στὸ ὑψηλότερο σημεῖο της.
    Ἦρθε ἡ ἐποχὴ ποὺ τὸ ψέμμα δὲν θὰ ξέρῃ ποῦ νὰ κρυφτῇ.
    Μπορούσατε νὰ φανταστεῖτε πρὶν 2-3 χρόνια τὶ καζούρα θὰ ἔπεφτε σὲ ὅποιον τολμοῦσε νὰ μιλήσῃ γιὰ "ἐπανάσταση προβοκάτσια". [Αὐτὸ βεβαίως δὲν δικαιώνει τὶς πρακτικὲς τῶν ἐκπεσόντων Προέδρων].
    Κυναίγειρος

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΦΙΛΕ..εσυ που ενδιαφερεσε εχεις προβλημα?
    εγω ΚΑΝΕΝΑ και συμφωνω απολυτα με την αποψη της ΣΟΥΡΕΑΛ ΔΙΕΘΝΗ ..και ναχαμε να λεγαμε..γιατι την ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ αυτοι οι ΙΔΙΟΙ που διευκολινουν την ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΙΑ.αλλα και ΕΜΕΙΣ που παγιδευμενοι στα ΔΟΚΑΝΑ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ και στο ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗ του ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ…βγηκαμε of.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *