Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο αείμνηστος αντιεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, πραγματικά αείμνηστος και όχι οι ψεύτικοι αείμνηστοι ολετήρες, είχεν πει: “αι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι κτήμα του λαού και υπόκεινται στην κρίση του κάθε πολίτη και έτσι πρέπει να γίνεται γιατί η κριτική είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας”. Η απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε ένοχο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για υπέρβαση καθήκοντός προσβάλει βαναυσα το…..
χιλιοτραγουδισμένο “κοινόν περί δικαίου αίσθημα”. “Η σύμφώνως προς τους νόμους ένεργειά των κατάλήγει εις άκραν αδικίαν, και αποτελεί κατάχρησιν εκ μέρους τους της εμπεπιστευμένης εις αυτούς εξουσίας, άγουσαν είς την υπό των ιδίων κατάργησιν της δικαστικής εξουσίας και της σκοπιμότητος της ανεξαρτησίας της” (Καθημερινή 16/3/76)

Σήμερα που η χώρα έχει βυθισθεί στην φτώχεια και την ανέχεια επειδή πολιτικατζήδες χωρίς πιστεύω και χωρίς ηθικά έρμα καταβρόχθισαν τον πλούτο της χώρας, η αποφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή, αλλα δεν μπορεί παρά να προκαλεί αγανάκτηση στην κοινή γνώμη, οταν αυτοί που έκαναν δώρα στον εαυτό τους κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι κάνουν τα ψώνια τους και ζούνε τρώγοντας του καρπούς της ανομίας τους και η μόνη τους τιμωρία είναι ένα “Αχ, βρε Ακη, πως τα έκανες έτσι;” . Οι Έλληνες είναι αγανακτισμένοι με την δικαστική απόφαση που τιμωρεί τον Ψωμιάδη άλλο αφήνει όλους τους άλλους,αυτούς που πραγματικά τα έφαγαν, ελευθέρους να περνάνε καλά.

tabouri

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Το μυαλό σου και μια κουράδα

    Σύμφωνος με τον 12:05 απόλυτα.
    Ρε σεις πόσο μαλάκες είσαστε ένας Νομάρχης έφερε την καταστροφή στην Ελλάδα; όλη η απατεωνιά στο πρόσωπο του ψωμιάδη; βρε μαλάκες ο GAP με τις μαλακίες που είπε "λεφτά υπάρχουν" και μας μάδησε τις κωλότριχες και με τόσα χοντρά ψέματα και μαλακισμένα δεν έπρεπε να τον καταδικάσου να μας κάνει ισοβίως αέρα στα @ρχιδ@@@. Ου να χαθήτε μαλάκες και ΠΑΣόκοι μαζι. Είσαστε αδιόρθωτοι κοπρόσκυλα παλαμακιστές μαλακισμένου κόμματος. Είσαστε η χειρότερη φάρα που πέρασε από τα χρονικά της Ελλάδος. Βρε μαλάκα σε σένα μιλάω θεσσαλονικιέ, σε τι συγκρίνεις τον Ψωμιάδη με τους Τσοχατζόπουλο, Βουλγαράκη, GAP, 30 σελίδες δεν φτάνουν να γράψω τα ονόματα για τους απατεώνες πολιτικάντιδες, ο Ψωμιάδης είναι πιο βαρύς στην παλάντζα; ή μήπως φταίει γιατί κατεβάζει τα σόβρακα στους μαλάκες που εσύ διορισμένε ψηφίζεις. αει στον διάολο

    Υ.Γ
    Και καλά που δεν συγγενεύω ιδεολογικά με τον Ψωμιάδη, αλλιώς θα άκουγες τα εξ αμάξης κλαπαρχίδα, φάε τα ληγμένα που σε ταΐζει GAP και ξεφόρτωσε τα πράσινα γυαλιά σου έρχεται Πάσχα και ο περισσότερος κόσμος θα σουβλίσει μαρούλια…Ξύπνα μαλάκα κατέβα από το τρένο του μαλάκα όσο είναι καιρός.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΙΣΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΠΑΠΑ-ΕΥΦΡΑΙΜ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΜΠΕΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΛΙΑΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…Ο ΘΕΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ…ΜΑ, ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ?

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τι να λέμε;
    Ρε παιδιά ο πρατηριούχος δεν έκλεβε μόνο τους πελάτες του. Είχε ολόκληρο εργαστήρι αποχρωματισμού του πετρελαίου θέρμανσης, ωστε να το πουλάει σαν κίνησης. Μεγάλη δουλειά ….. (λαθρεμπορία, κρατικά έσοδα κλπ).
    Ο Ψωμιάδης του μείωνε (έσβηνε) τα διαδοχικά πρόστιμα.
    Ακόμη καθόμαστε και συζητάμε το δίκαιο ή άδικο της δικαστικής απόφασης, επειδή καθαιρείται ένας ημιμαθής λαοπλάνος λαικιστής, που τον εκλέγουν αστοιχείωτοι και αμφιβόλου ποιότητας και προθέσεων συμπολίτες μας;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    και για τα έργα που πληρώνονταν αλλα δεν γίνονταν τι δικαιολογια θα βρεί;

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ, ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΑ
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΟΧΑΛΑΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΜΑΖΟΥΤ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ; ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ωραία η λογική του αρθρογράφου.
    Αφού οι διωκτικές αρχές δε κατάφεραν να συλλάβουν έναν ‘αποδεδειγμένα’ δολοφόνο, τότε επιτρέπονται οι δολοφονίες.
    Δυστυχώς αυτή είναι η φιλοσοφία του σημερινού Έλληνα.
    Αν καταδικάσεις κάποιον είναι άδικο.
    Αν δεν τον καταδικάσεις είναι άδικο.
    Περαστικά μας!
    Μετά ψάχνουμε γιατί φτάσαμε σ’ αυτό το τέλμα;
    Με τα μυαλά αυτά, είμαστε ακόμα στην αρχή.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Μα τι παπαριες ειναι αυτες.
    Φυσικα και καλα τον εκαναν τον Ψωμιαδη που κατεβασε το προστιμο σε εναν πρατηριουχο που νοθευε κατ'εξακολουθησιν τα καυσιμα και κατεκλεβε τους πελατες του.Δηλαδη επρεπε να τον αθωωσουν και να του πουν μπραβο?
    Αυτο ειναι αλλο και το οτι οσοι πολιτικοι εκλεψαν και κακοδιαχειριστηκαν το δημοσιο χρημα πρεπει να συρθουν στο δικαστηριο ειναι αλλο.
    Πρεπει να μαθουμε να διαχωριζουμε καποια πραγματα σε αυτην τη χωρα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *