Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Μαίνεται η προεκλογική αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ μία εβδομάδα πριν τις κάλπες της 17ης Ιουνίου. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ.Μιχελάκης έδωσε συνέχεια στις καταγγελίες για υιοθέτηση «περιθωριακών» και «επικίνδυνων» απόψεων στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δηλώσεις των Ιφικράτη Αμυρά, Δημοσθένη Παπαδάτου – Αναγνωστόπουλου και του «καθοδηγητή του…..
κ. Τσίπρα» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- κ. Ζίζεκ.

«Πριν 24 ώρες έλεγαν επισήμως, ότι δεν έχουν καμία σχέση» με τον Ιφ. Αμυρά και σήμερα παραδέχονται ότι είναι μέλος τους. «Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταγγέλλει τις περιθωριακές αυτές απόψεις, γιατί είναι κυρίαρχες μέσα στο κόμμα τους. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε με νόημα ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και για τις θέσεις του στο μεταναστευτικό.

Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, που έκανε λόγο για παραλήρημα υβρεολογίας και συκοφαντιών του εκπροσώπου της ΝΔ.

«Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το καθημερινό πλέον παραλήρημα υβρεολογίας και συκοφαντιών του κ. Μιχελάκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που δεν έχουν καμία θέση και πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση, για την ανόρθωση της κοινωνίας και της οικονομίας, για την επαναθεμελίωση της Ευρώπης σε νέες βάσεις δημοκρατίας, αλλά και για το μεταναστευτικό ζήτημα, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να κρύψουν την πολιτική μνημονιακή τους γύμνια εξαπολύοντας λάσπες», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Ένα είναι βέβαιο: ότι οι ανακοινώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ θα μείνουν στην ιστορία ως μνημείο πολιτικής γελοιότητας».

«Δεύτερο εικοσιτετράωρο και ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε έχει διαγράψει, ούτε έχει αποδοκιμάσει τα στελέχη εκείνα που, με δηλώσεις τους, υποστηρίζουν το αντάρτικο πόλεων και τη βία στην πολιτική πρακτική», ανταπάντησε ο κ. Μιχελάκης.

http://voria.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *