ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!


johnny

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

29 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    καθαρματα ολοι τουσ μασωνοι υποστιρικτεσ του αντιχριστου ,……………..αλλα δε μασ λεει κανενασ καραγκιοζησ ποια ειναι η νεα ταξη πραγματων τι και ποιον εκπρωσωποι……………ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ .ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ 'ΚΤΥΠΗΣΕΙ' ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ,ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΕ ΟΛΟ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΕΣ ΒΓΑΖΕΙ,ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΧΕΖΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ;; ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ – ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

    Reply
  5. Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ

    Ο Καρατζαφέρης λοιπόν, λέει να μη γίνουμε Αίγυπτος και Τυνησία, δηλαδή να μη καταρρεύση το κράτος, εκτός αν εσείς προτιμάτε την κατάρρευση. Όμως ο ΛΑ.Ο.Σ έχει κάνει προτάσεις έτσι ώστε να βγούμε από την κρίση. Π.χ.:

    * Τα μέτρα πρέπει να συνδιάζονται με την ανάπτυξη
    * Να μην περικοπεί ο 14ος μισθός και τα δώρα
    * Αντί να περικοπούν οι μισθοί, θα μπορούσε απλά να γίνει ένα «πάγωμα» για 5 χρόνια, ώστε να μην υποφέρει τόσο η αγορά, όσο και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι
    * Να μην αυξηθεί ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ)
    * Να μην επιβληθεί φόρος στα καύσιμα
    * Να υποστηριχθούν τα ελληνικά προϊόντα
    * Να δωθεί τόνωση στην οικοδομική δραστηριότητα, με αποποινικοποίηση του «πόθεν έσχες», προκειμένου να επαναπατριστούν χρήματα κατατεθειμένα στο εξωτερικό
    * Ενθάρρυνση της κατασκευής δημοσίων έργων με αυτοχρηματοδότηση
    * Έλεγχος της εξαγωγής συναλλάγματος από τους μετανάστες, με την υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας
    * Νομιμοποίηση των ημι-υπαίθριων χώρων και των αυθαίρετων με αυστηρές προϋποθέσεις, εξαιρουμένων των παραθαλασσίων
    * Επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων των καζίνων
    * Επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων για τα διόδια
    * Διευκόλυνση εθελούσιων συγχωνεύσεων τραπεζών
    * Να μειωθεί η φορολόγηση των επιχειρήσεων στο 10% (από το 40% που είναι σήμερα) για να γίνουν επενδύσεις

    Και άλλα πολλά. Και άλλα πολλά έχει πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης κύριοι Χρυσαυγίτες αλλά εσείς ως γνήσιοι Γκεμπελίσκοι (φαίνεται δεν ξεχνάτε τον Ναζί πολιτικό σας πατέρα Γκέμπελς) τα αποσιοπάτε.

    Με λίγα λόγια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει ως κράτος (αλλά και ως κοινωνία) να κάνουμε προσεκτικούς χειρισμούς, πρέπει να εφαρμόσουμε άλλες και όχι τόσο επαχθείς λύσεις (και έχει κάνει προτάσεις ο ΛΑ.Ο.Σ), πρέπει να είμαστε μεθοδικοί και να μην αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο μας και γίνουμε Αίγυπτος ή Τυνησία (που σημαίνει νεκροί, κατάρρευση, χάος, φτώχια, βία).

    Reply
  6. Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ

    Η πολιτική σκηνή είναι ίδια όπως πριν έρθει ο ΛΑ.Ο.Σ; Ή θα ήταν ίδια αν αποτύγχανε; Το λαθρονομοσχέδιο θα ήταν θέμα, ή θα ψηφιζόταν από όλη την βουλή, και οι μόνες αντιδράσεις θα ήταν κάποιοι της ΧΑ και 5-10 «επαναστάσεις» μέσω διαδικτύου; Ο Σαμαράς θα ήταν πρόεδρος της Ν.Δ; Η Γιαννάκου θα ήταν στας Βρυξέλλας, ή θα έκανε κουμάντο μέχρι πριν λίγους μήνες; Η Ν.Δ θα είχε γίνει δεξιός ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή όχι; Η Ρεπούση θα ήταν κόκκινο πανί ή θα είχε πάρει και βραβείο; Θα μιλούσαν όλοι για ΑΟΖ ή όχι; Θα μιλούσαν για φράχτη στον Έβρο ή όχι; Θα μιλούσαν για απελάσεις λαθρομεταναστών ή όχι; ΟΕΟ; Θα γινόντουσαν όλα αυτά κύριοι Χρυσαυγίτες; Αυτά (και άλλα πολλά) για όσους λέτε τον ΛΑ.Ο.Σ τηελεκόμμα.

    Πράγματι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε: «Ποιος θα πονέσει περισσότερο; Ο πιο αδύνατος. Αυτή είναι μια πραγματικότητα. Μην την αλλάζουμε. Θα γκρινιάξουμε, θα φωνάξουμε, θα πλαντάξουμε, αλλά δύο λύσεις έχουμε. Ή θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή θα επαναστατήσουμε και θα κάνουμε Τυνησία τη χώρα. Εγώ ανάμεσα στα δυο –δυστυχώς για κάποιους- ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ όσο επώδυνη και κοπιαστική κι αν είναι».

    Λέγοντας ο Γιώργος Καρατζαφέρης «Ή θα προσαρμόσουμε τη ζωή μας στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ή θα επαναστατήσουμε και θα κάνουμε Τυνησία τη χώρα» ασφαλώς δε μιλάει για την Νέα Τάξι πραγμάτων, με την έννοια της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως, αλλά για την νέα τάξι, με την έννοια της νέας οικονομικής πραγματικότητας στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Λέει ότι βρισκόμαστε, μετά την χρεωκοπία μας και την διεθνή οικονομική κρίσι, σε μία νέα τάξι πραγμάτων ως προς την οικονομική μας πραγματικότητα και αναφέρει ότι οι δρόμοι είναι δύο ή προσαρμογή στις νέες συνθήκες ή χάος (όπως επιθυμούν οι αριστεροί).

    Να θυμήσω τί είχε πει ο Τσίπρας πριν 1-2 χρόνια; «Δεν μας πειράζει το χάος αρκεί να οδηγήσει σε λύση προς την Αριστερά». Αυτό θέλετε κύριοι Χρυσαυγίτες; Για το χάος δουλέυεται; Φταίει ο Καρατζαφέρης για όλη αυτή την κατάσταση; Είναι αισχρό να ισχυρίζεστε ότι ο Καρατζαφέρης τάχτηκε υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων (με την έννοια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης)` ο Καρατζαφέρης που καταψήφισε τη συνθήκη του Μάαστριχτ, ο Καρατζαφέρης που καταψήφισε τη Συνθήκη Σένγκεν, ο Καρατζαφέρης που έκανε αγώνα κατά του Ευρωσυντάγματος.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ,ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ …ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΕΕ…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    aaaa ok 🙂 den to katalaba egw!! alla pou pame re paidia.. gamwto dld.. prepei na tous ksypnisoume olous!!! KSYPNISTE REEEEE hahaha

    Reply
  9. Ανώνυμος

    3.5
    Σωστός……… μα το τελευταίο είναι χάριν αστεϊσμού γιατί ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    2.59, mia xara eisai, kala ta les, alla ntaks, oxi kai xountes, as mhn ftanoume sta akra, pisteyw ginete kai patriwths xwris xountes kai tetoia, eksallou eimaste ellhnes!! emeis didaksame thn eleytheria ston kosmo, to leei kai h shmaia mas.. skepsou to ligo akoma..
    alla me ola ta pio pano symfwno mazi sou!! theloume proswpo neo, me proson ton PATRIWTISMO!!! kai fisika timio etsi oxi san aytous…. apapapapapapapapapapapa…!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Αυτοί που είχαν παρωπίδες με το ΛΑΟΣ ως μοναδική λύση να ξεφύγουμε από τα δύο μεγάλα κόμματα , καιρός να ξυπνήσουν , όπως ξύπνησαν και άλλοι .

    Στις υγείες μας και εις άλλα.

    Κανένα κόμμα από αυτήν τη βουλή .

    Θέλω να δω τα χέρια σου ροζιασμένα από την δουλειά ,
    να έχεις υπηρετήσει την μάνα πατρίδα, όπως ο κάθε απλός Έλλην πολίτης,
    να έχεις αδικηθεί από τους μεγαλοκαρχαρίες
    και ας μην είσαι περισπούδαστος και πολυδιαβασμένος, ( τα είδαμε και αυτών τα χαΐρια ) ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ , γιατί τέτοιος είμαι και εγώ και τότε και μόνο τότε ,
    ΕΓΩ θα σε ψηφίσω.

    Άντε ρε άτιμε Παπαδόπουλε μισές δουλειές άφησες .

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    eyxaristo to blog sas pou anebase to binteaki pou sas esteila!! deite ton paidia kai kamarwste ton ton patriwth!!! o patriwths o karatzaferhs einai aytos!!! alla paidia, mhn brizete edw mesa, as deixnoume oloi ton politismo mas kathimerina wste na mporesoume na krathsoume kai ta sxolia anoikta wsta na mporoume na antalazoume apopseis!!

    Kamarwste loipon enan patriwth!!! an einai etsi oi patriwtes apo tous ypoloipous ti na perimenoume???

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Τι να πω, τα έχουμε δει όλα. Αυτός που χτυπιότανε 10 χρόνια οτι προστατεύει τη χώρα από τις ξένες δυνάμεις, έγινε ο Δούρειος Ίππος τους. Οι ηλίθιοι που τον ψηφίζουν θα κυπνήσουν μόνο όταν τον δουν να βασανίζει τον κοσμάκη συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ.

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΦΤΑΝΗ Η ΩΡΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΔΟΣΗΛΟΓΗ..ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗ ΣΟΥ ΑΡΧΗΔΗ.ΚΟΛΟΠΕΔΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΣ ΚΟΛΟΠΕΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    kai skeftite oti oi perissoteroi pou den ta psaxnoun nomizoun oti o karatzaferis einai patriwths, alla na!! me to pou hrthe o exthros paei mazi tou, oxi ksesikomos enantiwn toy gia to kalo ths patridas!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    1.40 ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΕΝΩΣΗ ΖΟΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *