ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χέρι – χέρι στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης!!!

Τελικά είναι μεγάλος πολιτικός παίκτης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης! Δύσκολα τα βάζεις μαζί του. Κι αυτό γιατί πέρασε το δικό του και ο εκλεκτός του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Γιώργος Κυμπαρίδης, θα είναι και…..
πάλι υποψήφιος με την συναίνεση μάλιστα και του ΠΑΣΟΚ!!!
Όπως διαφαίνεται το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει να δημιουργήσει αξιόλογο συνδυασμό για να «χτυπήσει» τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου. Ίσως και να μην θέλει. Δεν μπορεί να εξηγηθεί πως ενώ βρίσκεται στην κυβέρνηση το κόμμα και ελέγχει την αιρετή Περιφέρεια και το νέο μεγάλο Δήμο της Κομοτηνής, να μην μπορεί να συνθέσει ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, τρεις δικηγόροι από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή την στιγμή ενταγμένη στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κυμπαρίδη. Οι Γιώργος Ντάσιος, Άννα Πολυζωίδου και Νίκη Παυλίδου. Ίσως να γίνουν περισσότεροι, καθώς η υποβολή υποψηφιοτήτων κλείνει στις 31 Ιανουαρίου!
Πάντως απέναντι στο συνδυασμό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα βρίσκεται η δικηγόρος Γωγώ Φακιρίδου με μια ευρεία συσπείρωση κεντροαριστερών δυνάμεων. Χρέος των δημοκρατικών δικηγόρων να την στηρίξουν…

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *